Plackus 418 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 (edytowane) 1 minutę temu, Rtooj napisał: Czy warto patrzeć na używki? Używki zdecydowanie Ja kupiłem używkę Baterie w tym kontrolerze to złoto Do 150 zł znajdziesz i będzie to bardzo opłacalne Edytowane 16 maja 2023 przez Plackus 1 Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Spoko, tu jest fajnie że możesz ze sobą zabrać konsolę i sprawdzić od razu czy np. Link nie idzie sobie sam w kierunku przepaści ;] Czy te nowe Joycony są lepsze niż parę lat temu? Bo może kupię kolejna parę po prostu. Strasznie sobie cenię fakt że można mieć ręce osobno podczas grania. Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Czy oficjalny Pro kontroler ma też haptykę? Czy może lepiej zainwestować w jakiegoś innego pada do switcha? Podpiąłem dual sense'a ale niestety w wireless nie mam drgań, a granie na switchowych paluszkach już mnie doprowadza do pasji, obie pary mam już zjechane, chyba wszystkie gałki już są do wymiany.Jak podłączyłeś dualsense do switcha?Ja polecam: https://www.euro.com.pl/kontrolery-do-gier/8bitdo-ultimate-bt-pad-ns-white.bhtmlNajlepszy pad do switcha. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Teraz, madhunt3r napisał: Jak podłączyłeś dualsense do switcha? Ja polecam: https://www.euro.com.pl/kontrolery-do-gier/8bitdo-ultimate-bt-pad-ns-white.bhtml Najlepszy pad do switcha. adapter magic ns, pono c drgania działają na kablu. a ten pad to lpeszy niż PRO? widziałem recenzję ARHN, szkoda ze cena duża. Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 adapter magic ns, pono c drgania działają na kablu. a ten pad to lpeszy niż PRO? widziałem recenzję ARHN, szkoda ze cena duża.Dużo lepszy od pro controller. Cena taka sama a ma analogi halla czyli nigdy nie będą dryfować. 1 Cytuj
falcon87pl 123 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 3 godziny temu, balon napisał: Ja 4 serduszka ale w staminę teraz szedłem. Tez o tym mysle, ze najpierw stamina, chociaz ze 2-3 razy najpierw podbić. Nic nie psuje bardziej przyjemnosci z eksploracji niz Link z kondycja jak ja obecnie Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 1 minutę temu, madhunt3r napisał: Dużo lepszy od pro controller. Cena taka sama a ma analogi halla czyli nigdy nie będą dryfować. To chyba go biorę, jakby jeszcze działał z ps5 to byłoby cudownie, czekam na wypłatę i zamawiam. Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Tarrey town nie wiem w co włożyć siur w tej grze bo jest tyle do roboty Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 44 minuty temu, Rtooj napisał: a ten pad to lpeszy niż PRO? dużo osób poleca zamiast pro, lepsze wykonanie a cena przecież taka sama, czy tam 2 dyszki więcej. w ME za 319 teraz majac konto w ING możesz jeszcze zbić kodem o 15zł cenę. 1 Cytuj
funditto 657 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Walka z bossem na Spoiler Death Mountain i shrine trochę niżej były genialne i pokazały, że trzeba się wziąć na dobre za tworzenie pojazdów Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Modly graczy wysłuchane, jest kilku kowali w grze Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 1 minutę temu, funditto napisał: Walka z bossem na Pokaż ukrytą zawartość Death Mountain i shrine trochę niżej były genialne i pokazały, że trzeba się wziąć na dobre za tworzenie pojazdów Genialny też jest shrine pod Zora Domain Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Ta świątynia z koniecznością (?) zrobienia pojazdu na dwóch szynach przechodzącego na jedną szynę mnie rozwaliło, pierwszy raz pomyślałem że ktoś może się odbić jak nie lubił za dzieciaka składać lego albo nie zna ani trochę fizyki obiektów. Doceniam że nie ma żadnych podpowiedzi, wyobraźcie sobie gdyby gra pokazywała po 3 minutach hologram co trzeba zbudowac i nie można by było tego wyłączyć :D Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 1 minutę temu, Rtooj napisał: Ta świątynia z koniecznością (?) zrobienia pojazdu na dwóch szynach przechodzącego na jedną szynę mnie rozwaliło, pierwszy raz pomyślałem że ktoś może się odbić jak nie lubił za dzieciaka składać lego albo nie zna ani trochę fizyki obiektów. Doceniam że nie ma żadnych podpowiedzi, wyobraźcie sobie gdyby gra pokazywała po 3 minutach hologram co trzeba zbudowac i nie można by było tego wyłączyć :D Ja to zrobiłem trochę inaczej, pamiętajcie że po szynach da się grindować na tarczy Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 A to nie tylko z przyczepionym wózkiem? Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 4 godziny temu, balon napisał: Ja 4 serduszka ale w staminę teraz szedłem. Imo tak jak w BOTW bardziej na początku opłacało się w w staminę bo spory nacisk na wspinaczkę był tak tu dzięki Ascend i szybowaniu z wysepek na paralotni to raczej wybieram serducha tym bardziej, że zginąć jest łatwiej. No i podziemia. Tam większa ilość serc mega się przydaje. W BOTW brak serudeszek też dało się niwelować tymi durianami. Nie wiem jak tu ale pupcio mówił, że są znerfione. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Również najpierw 3 serduszka dodatkowe a później stamina. Byle jaszczur ma nas na jeden cios na początku, a wspinania na początku jest mniej, również przez wieże. O dziwo myśląc o staminie myślę o jej braku podczas szybowania. 1 Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 47 minut temu, Pupcio napisał: Tarrey town nie wiem w co włożyć siur w tej grze bo jest tyle do roboty Zbudowałeś już Spoiler własny domek w Tarrey Town? No będąc precyzyjnym to koło Tarrey Town. hehe Cytuj
funditto 657 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 (edytowane) U mnie 11 serduszek oraz 1 i 3/4 paska staminy. Edytowane 16 maja 2023 przez funditto Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 34 minuty temu, Rtooj napisał: A to nie tylko z przyczepionym wózkiem? Normalnie na tarczy też smigasz. Cytuj
Ken Adams 276 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Wymęczyłem się u Goronów okropnie… Spoiler Musiałem sprawdzić na yt jak zadzwonić na pierwszym piętrze z prawej… kto to znalazł sam dla tej osoby szacunek mam ale póki co najlpeszy ep do tej pory, śmiechu co nie miara Na szczęście gierka w sekundę dostarcza świeże szranki i konkury, przekopalem wszystko pod bazą i mam zestaw rycerza Poza tym, na szczęście, w TotK są… RAKIETY mam zapas rakiet na dni rakiety wszystkie kłopoty zamieniają w radochę Cytuj
GearsUp 197 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Zabrałem dziś konsolkę do pracy i po dłuższym czasie spędzonym z Pro Controllerem na handheldzie jest w chooy trudniej, przede wszystkim celowanie łukiem, no nie idzie trafić tych królików Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 2 hours ago, Rtooj said: Czy oficjalny Pro kontroler ma też haptykę? Czy może lepiej zainwestować w jakiegoś innego pada do switcha? Podpiąłem dual sense'a ale niestety w wireless nie mam drgań, a granie na switchowych paluszkach już mnie doprowadza do pasji, obie pary mam już zjechane, chyba wszystkie gałki już są do wymiany. Ma dualsense i haptyke i żyroskop, ale musisz miec 3bitdo wireless adapter 2. Czyli ten czarny, nie pomarańczowy. Info z pierwszej ręki bo sam mam i gram w ten sposób. Więc zamiast pada wymień adapter na ten nowszy Cytuj
Butt 3 429 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 24 minuty temu, Ken Adams napisał: Wymęczyłem się u Goronów okropnie… Ukryj zawartość Musiałem sprawdzić na yt jak zadzwonić na pierwszym piętrze z prawej… kto to znalazł sam dla tej osoby szacunek mam ale póki co najlpeszy ep do tej pory, śmiechu co nie miara Na szczęście gierka w sekundę dostarcza świeże szranki i konkury, przekopalem wszystko pod bazą i mam zestaw rycerza Poza tym, na szczęście, w TotK są… RAKIETY mam zapas rakiet na dni rakiety wszystkie kłopoty zamieniają w radochę Ten dungeon jest świetny, bo można go zrobić jak się chce, bez używania tej mechaniki, którą dla nas przygotowali. Właśnie tak to zrobiłem, chociaż na pewno trwało to dłużej. Cytuj
madhunt3r 21 Opublikowano 16 maja 2023 Opublikowano 16 maja 2023 Ma dualsense i haptyke i żyroskop, ale musisz miec 3bitdo wireless adapter 2. Czyli ten czarny, nie pomarańczowy. Info z pierwszej ręki bo sam mam i gram w ten sposób. Więc zamiast pada wymień adapter na ten nowszyhttps://perfectblue.pl/produkt/8bitdo-wireless-usb-adapter-2/Takie coś? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi