Opublikowano 18 maja 20231 r Ale mnie wkurwiają te moce. Nie mam pojęcia co za debil wpadł na pomysł żeby ich odpalanie działało na tej zasadzie
Opublikowano 18 maja 20231 r Ja się przyzwyczajam w bólach, Dzisiaj miałem bitkę, na takiej małej wysepce, otoczonej wodą i przepaścią, zabiłem potworka, widzę zostawił za sobą dużo świecącego, wciskam A wiadomo, żeby szybko posprzątać, no i… Spoiler Tulin postanowił stanąć obok i wszystko dmuchnął w przepaść tak samo zginąłem kilka razy w walce z bossem z epa Riju, przez to, że wzywałem yunobo zamiast niej albo gdzieś się pałętała na drugim końcu plansz
Opublikowano 18 maja 20231 r Masa, MASA przydatnych trików, polecam każdemu luknąć. Poziomowanie itemów jednym guzikiem czy odczepianie ich od siebie trzepaniem ( ) joyconami to dla mnie dealbreakery
Opublikowano 18 maja 20231 r 36 minut temu, Pupcio napisał: Masa, MASA przydatnych trików, polecam każdemu luknąć. Poziomowanie itemów jednym guzikiem czy odczepianie ich od siebie trzepaniem ( ) joyconami to dla mnie dealbreakery "Here's something I just learned because of something a bokoblin had - if you stick a bee hive to the end of your weapon, you won't be able to throw it anymore, instead it'll shoot out a swarm of bees" WOOT
Opublikowano 18 maja 20231 r 2 minuty temu, Starh napisał: "Here's something I just learned because of something a bokoblin had - if you stick a bee hive to the end of your weapon, you won't be able to throw it anymore, instead it'll shoot out a swarm of bees" WOOT To jest ten smaczek, który tarmosi siusiaka.
Opublikowano 18 maja 20231 r Fajnie jak można wiele rzeczy zrobić nie po kolei, odkryć przypadkiem. Potem jak jest rozkmina ekiypy co dalej, to wielkie zdziwienie, że już to Link ogarnął.
Opublikowano 18 maja 20231 r Wpadłem dzisiaj w jakiś Spoiler Wir wodny Myślałem, że już po mnie, a tam fajny quescik . GOTY. Najlepsze 26h jakie spędziłem na Switchu ever. Lecę powoli na 2gi quest glowny :). xD
Opublikowano 19 maja 20231 r Ogólnie baaardzo mało uzywam pojazdów, ale widziałem na filmiku pupcia, że ty miał 3 ikonki baterii (duża i dwie małe) jak to się zwiększa? W sumie w menu mam 30 takich małych komórek z baterią i 4 duże.
Opublikowano 19 maja 20231 r Z kamieni co mozna sprzedawac i nie przydadza sie pozniej do upgrade'ow? Potrzebuje kasy na stroj antycoldowy.
Opublikowano 19 maja 20231 r 37 minut temu, balon napisał: Ogólnie baaardzo mało uzywam pojazdów, ale widziałem na filmiku pupcia, że ty miał 3 ikonki baterii (duża i dwie małe) jak to się zwiększa? Na tutorialowej wyspie była kopalnia, która to tłumaczyła, póżniej też można znaleźć takie miejsca na ziemi i pod nią. Zamysł jest taki, że zbierasz sobie materiał Zonaite, jak uzbierasz wystarczająco to wymieniasz go na Crystallized Charge, z kolei 100 takich wymieniasz na jeden mały segment do bateryjki. Łącznie można mieć Spoiler 16 pełnych baterii, każda po 3 małe ładunki.
Opublikowano 19 maja 20231 r 27 minut temu, Bzduras napisał: Crystallized Charge A co to daje w takim razie? Chwilową dopałkę? Jak to się używa? Pamiętam ten samouczek, ale część info zapomniałem, bo od ok 20h praktycznie nie używałem.
Opublikowano 19 maja 20231 r To jest tylko i wyłącznie materiał do upgrade'u baterii i samo w sobie nie robi nic. Masz też Zonai Charge, które możesz użyć do odnowienia kawałka bateryjki w trakcie używania konstrukcji albo do wymiany w dispenserach na losowe części do budowania
Opublikowano 19 maja 20231 r 8 minut temu, zdrowywariat napisał: Jestem w pierwszym dungeonie, ta droga do niego była epicka Jaki wybrales pierwszy?
Opublikowano 19 maja 20231 r 17 minut temu, zdrowywariat napisał: Jestem w pierwszym dungeonie, ta droga do niego była epicka No była, była jeżeli chodzi o ten sam
Opublikowano 19 maja 20231 r Teraz, balon napisał: No była, była jeżeli chodzi o ten sam O jakim mowa :x?
Opublikowano 19 maja 20231 r 9 minut temu, zdrowywariat napisał: Poszedłem najpierw do Rito Village Stroj kupowales, czy jechales na papryczkach?
Opublikowano 19 maja 20231 r 20 minut temu, zdrowywariat napisał: Poszedłem najpierw do Rito Village Te dandżony to misje fabularne?
Opublikowano 19 maja 20231 r 19 minut temu, bebbop napisał: Stroj kupowales, czy jechales na papryczkach? Kupiłem, musiałem pozbyć się wszystkich kamieni, w tym diamentu 8 minut temu, Donatello1991 napisał: Te dandżony to misje fabularne? Tak.