Skocz do zawartości

Następna generacja

Następna generacja  

140 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na początku nadchodzącej generacji mam zamiar zainwestować w:

2. 2. Co do Cyberpunka 2077 to:

• biorę na premierę
    • poczekam już na dedykowaną wersję pod next-geny (2021)
    • nie interesuje mnie ten tytuł

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 22.11.2020 o 21:22

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, Pupcio napisał:

A mi tam smutno, oglądam to (pipi) już z 10 lat :/

To znaczy że jesteś już stary :lapka:

Nie no pewnie, zawsze był klimacik. Od uja informacji, konfa za konfą (z reguły (pipi)owe więc bekowe) co chwila zapowiedzi i dwa najważniejsze wydarzeni - konferencje Ms i Sony.  Piwko / łycha, chipsy, przekąski, party, wspólne oglądanie. Człowiek się nastawiał na nie wiadomo co a gó.wno pokazywali. A jak się nie nastawiał i szedł spać to leciały bomby. Klimt był. 

40 minut temu, ASX napisał:

Dziwie się że tak wiele osób pisze że E3 jest niepotrzebne, że wszystko wyciekało przed konferencją itp. rzeczy.

Przecież forumek żył tymi targami przez wiele dni, ludzie tutaj byli tak zaangażowani że czekali do trzeciej w nocy aby zobaczyć konferencje Sony.

Dokładnie. Jako graczowi i konsumentowi będzie mi tego brakować jak cholera. I tak jak pisałem, jestem w stanie zrozumieć biznesowy i marketingowy powód rezygnacji z E3 to jako gracz mam to w dupie :D

Wyebane jajca w te całe E3, już gunwem się robiło tak gdzieś od 10 lat. Jedynie co mnie tam interesowało, to co Sony miało pokazać, a tak to już nie trzeba czekać do późna, więc git. Już lepiej im własny meeting wychodzi w normalnych godzinach. A i zapomniałbym, już lepiej imprezę grową robi gamescom i tyle.

Edytowane przez Faka

A mi tam nie specjalnie szkoda. I tak zawsze Sony oglądałem rano w skrótach, a pozostałe konfy na żywo i to się przecież nie zmieni. Poza tym Sony pewnie będzie chciało zrobić swoje wydarzenie, na którym zaprezentuje PS5. I tak jak ktoś wcześniej pisał wszyscy będą mieli oczy skierowane na japońską korporację a ci z nikim nie będą musieli dzielić fleszy. 

wiarygodny dziennikarz Patrick Klepek z waypoint mówi że Sony planuje coś na następny miesiąc, ze strony Microsoftu na razie cisza

Cytat

"Probably next month will be both the---presumably the Xbox and PlayStation events will not be too far behind one another, that would be my guess. So that'll probably both happen next month. I haven't heard much about what Microsoft's doing, so maybe they'll be quiet until E3. But a lot of Sony stuff next month for sure."

• 1 miesiąc temu...
W dniu 14.01.2020 o 20:48, kotlet_schabowy napisał:

Eh czasy, kiedy N+ wydawał nawet specjalny VHS z targów (oczywiście nigdy nie kupiłem, bo mi było szkoda kasy), a relacje to było kilka stron praktycznie samego wymieniania tytułów zapowiedzianych gierek z podziałem na gatunki albo poszczególnych wydawców. 

Miałem kasetę z Perfect Dark 64, chyba ze sto razy obejrzałem, jak tam się, któryś z redaktorów podniecał, że to niemożliwe, że to na N64, a ja razem z nim :).

To były czasy, gdy 3 gazetki brało się na kibel, psxextreme, neo i neo +.

2 godziny temu, LukeSpidey napisał:

co konkurencja zrobiła już 7 lat temu

Nie było tego na start, i nie każda gra ma to zaimplementowane, gram teraz w Wiedźmina 3 i nie śledzi mi postępów, a z tego co pamiętam to dodali to jakoś w 2015 dopiero. Żeby nie było że coś mi nie pasuje to uważam to za must have opcję w next genach.

Śledzenie to tam walić fajne są statystyki z gry i porównanie ze znajomymi. Sprawdzam czasem po skończeniu gry kto jak podchodził do rozgrywki i czasem fajne rzeczy są do porównania. Przez to ciekawie można przeanalizować sposób gry znajomych. Tutaj też niestety nie każdy deweloper ma to zaimplementowane. Na szczęście widzę że coraz więcej już to posiada. 

Edytowane przez blantman