Skocz do zawartości

Następna generacja

Następna generacja 140 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na początku nadchodzącej generacji mam zamiar zainwestować w:

2. 2. Co do Cyberpunka 2077 to:

• biorę na premierę
    • poczekam już na dedykowaną wersję pod next-geny (2021)
    • nie interesuje mnie ten tytuł

Ankieta została zamknięta

Ankieta została zamknięta 22.11.2020 o 21:22

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Ubi przyda się teraz dobry pr, więc wstrzymują się i przy okazji sobie zobaczą jak wyższa cena odbiła się na sprzedaży gierek T2 i czy warto w to iść.

• Odpowiedzi 964
  • Wyświetleń 84,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Oczywiście że tak, pisałem co dała tylko mała różnica w CPU na korzyść XO pod względem płynności w odniesieniu do Hendrixowych teorii że teraz to tylko 300% zoom na trawę w tle. Była moc cella, o

• @MBeniek Z Lockhartem jest tak, że devsi go średnio chcą, MS chce, bo chce mieć opcję mainstreamową konsoli (i nadal stawia, że PS5 będzie tańsze), jak będzie ostatecznie, to tylko MS wie (profile

• jak dzielnie walczy w obronie swojego ukochanego kawałka plastiku, to oczywiste że od tygodnia GPU ani CPU się nie liczy teraz ani duża różnica między konsolami  

Opublikowano

:obama:

ciekawe, czy w końcu wydadzą tę edycję na ps4

o, okej, zapowiedzieli 

Edytowane przez Ludwes

Opublikowano
W dniu 23.07.2020 o 16:15, Figaro napisał:

DQ XI S do Gamepassa! Pierwsza bomba.

Jedna prosta, starsza gierka, ale kusi mnie na kupno Xa.

Tzn. na PC też wychodzi, gdzie gamepass jest o połowę tańszy, ale gier mniej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

@Figuś Ale póki co to tylko 2K. A oni już oficjalnie zapowiedzieli, że zwiększają ceny o 10$. Poza tym wydaje mi się, że na początku każdej generacji ceny są zawyżane i sprzedawcy/sklepy doliczają sobie jakiś "podatek od nowości". :/ 

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Ja wiem że  na tą chwilę tylko 2K, ale takie ubi widząc reakcję chwilowo się od tego powstrzymuje Capcom też na tą chwilę dało przekaz typu "wiem, ale nie powiem"

Edytowane przez Figuś

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z 260 na 360? No to super się zapowiada. Mam nadzieję, że to tylko tak dla beki.

Opublikowano

100 zł różnicy XD Chyba z uja spadli w tym activision.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Jak cyfrówki by skoczyły do 400zł to po złożeniu się na gierke z kumplem miałbym grę za 200 ziko jak w czasach ps3/x360!  TANIOSZKA

Opublikowano

Wyczuwam jeszcze większy boom na abonamenty typu XGP, Ea Access przy kolejnej generacji. 

Opublikowano

jeśli ceny za nowe gierki mają wzrosnąć to fajnie, że my gracze mamy chociaż alternatywę w postaci gamepassa

Opublikowano

Szanuje decyzję że chcą wymordować pudełkowców  :)

Możecie sobie grać w te wasze miliony gier za 4zł miesięcznie ale proszę nie nazywajcie się graczami jeśli nie kupicie pudełka z płytą za 360zł  :)

Opublikowano
26 minut temu, Square napisał:

Z 260 na 360? No to super się zapowiada. Mam nadzieję, że to tylko tak dla beki.

Absolutnie żadna beka. Taka właśnie będzie cena a nie inna. Dlaczego tak sądzę? Otóż...

Co roku zawsze robiłem tak, że preorderowałem CoD-a w RTV Euro AGD celem otrzymania kluczyka do bety. Ten sklep zawsze dawał go bez pudła. W przypadku MW2019 nie było inaczej. Cena preordera tam to było 269 zł. WTF, co za poyebana cena, sobie myślę. Po otrzymaniu klucza anulowałem więc preorder licząc na to, wręcz będąc tego pewien na 100%, że jak już gra się ukaże to kupię gdzieś taniej. Otóż...NICHUYA! Wszędzie cena taka sama była, więc jak niepyszny musiałem rozwiązać sakiewkę i nabyć grę właśnie za tyle, także tego...

Opublikowano

Czyli co taki ex sony przykładowo 379 za pudełeczko? A zaraz na PT 320 z wysyłką :) Nie wiem czy bym brał gry na premierę przy takich cenach no może z wyjątkami np tytuły from. 

Opublikowano

Wywalone i tak nic nie biore na premierę. Ostatnia gra jaką kupiłem w okolicach premiery to division 2, a to i tak dlatego, bo gościu sprzedał mi ją za 100zł :dynia:. Jak nie podniosą ceny GP, to oferta będzie wyglądać jeszcze lepiej.

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał:

Czyli co taki ex sony przykładowo 379 za pudełeczko?

Nie wydaje mi się ,aby ceny exów miały pójść w górę. Ten CoD to jakiś wybryk, przecież to jest 80 EUR za podstawkę.

Opublikowano

Na tej generacji exy są o średnio 20 zł droższe od multiplatform, 249/259 przy 229/239 chociaż multiplatformy też się zdarzają drożej. 

Opublikowano

Tak z ciekawosci wlazłem na stronę zobaczyc jak inne i tylko CoD tak ceno źle wyglada. AC valhala po 240zł, Watchdogs też, NBA po 290. Activision testuje golenie frajerów. Problem to będzie jak im się to opłaci.