Skocz do zawartości

Następna generacja

Następna generacja  

140 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na początku nadchodzącej generacji mam zamiar zainwestować w:

2. 2. Co do Cyberpunka 2077 to:

• biorę na premierę
    • poczekam już na dedykowaną wersję pod next-geny (2021)
    • nie interesuje mnie ten tytuł

Ankieta została zamknięta

• Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.
  • Ankieta została zamknięta 22.11.2020 o 21:22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 23.07.2020 o 16:15, Figaro napisał:

DQ XI S do Gamepassa! Pierwsza bomba.

Jedna prosta, starsza gierka, ale kusi mnie na kupno Xa.

Tzn. na PC też wychodzi, gdzie gamepass jest o połowę tańszy, ale gier mniej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

@Figuś Ale póki co to tylko 2K. A oni już oficjalnie zapowiedzieli, że zwiększają ceny o 10$. Poza tym wydaje mi się, że na początku każdej generacji ceny są zawyżane i sprzedawcy/sklepy doliczają sobie jakiś "podatek od nowości". :/ 

Edytowane przez MBeniek
Opublikowano (edytowane)

Ja wiem że  na tą chwilę tylko 2K, ale takie ubi widząc reakcję chwilowo się od tego powstrzymuje Capcom też na tą chwilę dało przekaz typu "wiem, ale nie powiem"

Edytowane przez Figuś
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szanuje decyzję że chcą wymordować pudełkowców  :)

Możecie sobie grać w te wasze miliony gier za 4zł miesięcznie ale proszę nie nazywajcie się graczami jeśli nie kupicie pudełka z płytą za 360zł  :)

• Haha 1
Opublikowano
26 minut temu, Square napisał:

Z 260 na 360? No to super się zapowiada. Mam nadzieję, że to tylko tak dla beki.

Absolutnie żadna beka. Taka właśnie będzie cena a nie inna. Dlaczego tak sądzę? Otóż...

Co roku zawsze robiłem tak, że preorderowałem CoD-a w RTV Euro AGD celem otrzymania kluczyka do bety. Ten sklep zawsze dawał go bez pudła. W przypadku MW2019 nie było inaczej. Cena preordera tam to było 269 zł. WTF, co za poyebana cena, sobie myślę. Po otrzymaniu klucza anulowałem więc preorder licząc na to, wręcz będąc tego pewien na 100%, że jak już gra się ukaże to kupię gdzieś taniej. Otóż...NICHUYA! Wszędzie cena taka sama była, więc jak niepyszny musiałem rozwiązać sakiewkę i nabyć grę właśnie za tyle, także tego...

Opublikowano

Wywalone i tak nic nie biore na premierę. Ostatnia gra jaką kupiłem w okolicach premiery to division 2, a to i tak dlatego, bo gościu sprzedał mi ją za 100zł :dynia:. Jak nie podniosą ceny GP, to oferta będzie wyglądać jeszcze lepiej.

Opublikowano
12 minut temu, messer88 napisał:

Czyli co taki ex sony przykładowo 379 za pudełeczko?

Nie wydaje mi się ,aby ceny exów miały pójść w górę. Ten CoD to jakiś wybryk, przecież to jest 80 EUR za podstawkę.

Opublikowano

Tak z ciekawosci wlazłem na stronę zobaczyc jak inne i tylko CoD tak ceno źle wyglada. AC valhala po 240zł, Watchdogs też, NBA po 290. Activision testuje golenie frajerów. Problem to będzie jak im się to opłaci.