Bubek00 0 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Cytat Witam. Pierwszy raz podobny problem zauważyłem w rdr2. Podczas obracania kamery, wokół mojej postaci obraz przestawal być ostry tylko pojawiały się klatki. Reszta ekranu ok. Próbowałem to nagrać ale zbytnio nic nie było widać. Teraz w days gone problem jest jeszcze większy. Jest tak samo jak w rdr2 + dochodza do tego rozmazane, trzesace się tekstury na całym ekranie. Problem nie występuje cały czas. Pojawia się zazwyczaj w lasach itp, tam gdzie jest dużo detali, szczgolow. W linku zamieszczam film. W czym może tkwić problem? Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 (edytowane) Nagraj może filmik przez share i wrzuć na tube, bo tutaj niczego nie widać za bardzo. Rozmycie ekranu jeżeli następuje, może powodować ekran (możliwe, że jakieś ustawienie w telewizorze powoduje takie coś?). Edytowane 21 czerwca 2019 przez oFi Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 Albo masz zawalony dysk milionem plików i jest problem z odczytem. Ja mam zewnętrzny i tam to czasem nawet w prostych platformerach 2D coś czasem "chrupnie" Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 21 czerwca 2019 Opublikowano 21 czerwca 2019 vsync? jaki tv? może jakiś upłynniacz psuje obraz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi