Skocz do zawartości

PSX Extreme 263

Oceń okładkę PSX Extreme 263  

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 263

• 1
      0
    • 2
      0
    • 3
      1
    • 4
      4
    • 5
      4
    • 6
      4
    • 7
      4
    • 8
      0
    • 9
      1
    • 10
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 21.06.2019 o 16:15, Mejm napisał:

No nie wiem. Kosowi duzo sie pozmienialo. Dzis juz by nie napisal "laserki blasterki".

Dlaczego? Pewnie, że bym napisał, bo to wciąż prawda ;) Kilkaset godzin w Destiny nie zmieniło nastawienia do Halo, chociaż szykuję się do dania serii kolejnej szansy i może spróbuję coś o tym napisać.

Opublikowano
W dniu 21.06.2019 o 16:06, Perez napisał:

Nie powinno byc problemow, wszystko bylo plynnie przeniesione. Aczkolwiek jakby cos to pisz, ogarnie sie. @Konrad Masmix Kowalski bedzie mial co robic :).

A co się dzieje z e-wydaniem w E-kiosk? Jeszcze nie jest dostępny najnowszy numer. 

Opublikowano
6 minut temu, daking74 napisał:

A co się dzieje z e-wydaniem w E-kiosk? Jeszcze nie jest dostępny najnowszy numer. 

Nie bedzie juz e-wydan w e-Kiosku. Ta forma dystrybucji zostala zakonczona. Jesli masz nadplate to e-Kiosk wszystko zwroci. 

Opublikowano
W dniu 29.06.2019 o 15:54, Kmiot napisał:

Gdybym tam pracował i widział Grzybiarza wąchającego czasopisma, to wezwałbym ochronę.

Całe szczęście nie macał się w tym momencie po mosznie. Jak ja, kiedy wącham filmy na Blu-Ray...

Opublikowano

Do mnie PE dotarło dzisiaj, trochę bardziej pogięte niż zwykle, ale to chyba nie wina nowego wydawcy. PDF-a dalej nie ma, ciekawe czy będzie za miesiąc z automatu.

Opublikowano
16 minut temu, Square napisał:

trochę bardziej pogięte niż zwykle, ale to chyba nie wina nowego wydawcy

poczytaj na grupie pixela jak ludzie się wkurzają na wygniecioną gazetę. Aż chyba tamtejsza redakcja zrobiła nieco droższą prenumeratę z kartonikiem w środku :)

Opublikowano

> ja

> o, nowe opinie na temat świeżego numeru PE

> wchodzę

> czytam

> "u mnie jusz jest. u mnie jesio nee. poprzedni już by był, tego jeszcze nie ma. mój pogięty. pixela tesh nie ma. u mnie już jest. w DE nie ma. dzie? we niemczach. dlaczego u mnie jeszcze nie ma? uuu antyprenumeratorizm. DPFa nie mam, bo wycięty. nowy wydawca katem mojej prenumeraty. opuźnienie. czekam, kocham, lubię, szanuję. dam znać jak bendzie u mnie."

:dafuq:

> zamknij kartę

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Płacę-wymagam.

Zobaczymy czy u mnie będzie jak wrócę z pracy.

E. No i nie ma. Zaczyna mnie to wkurzać.

E2. @Perez Mail prenumerata@psxextreme.pl nie działa - dostałem zwrotkę z problemem dostarczenia na ten adres.

Edytowane przez marbel007
Opublikowano

Macie mniejszy naklad czy jakies problemy z ruchem? W mojej okolicy akurat ruch dominuje, kioski nie dostaly PE, w jednym babke zapytalem czy moze mi sciagnac, bo nie chce mi sie biegac, to jej odpisali z centrali, ze juz nie maja nowego numeru, wszystko rozeslane. 

• Minusik 2
Opublikowano

Może szukajcie w lepszych miejscach niż ob.srany Ruch. Sprawdziłem okoliczne kioski, saloniki prasowe, Empiki (Kraków) i wszędzie jest nowy numer.

Opublikowano
10 godzin temu, Perez napisał:

Napisz na konrad@idea-ahead.com. 

Napisalem wczoraj przed północą. Do teraz echo. Chciałem gdzieś zadzwonić i nazdać ale nie wiem gdzie. Jak zamykacie interes to dajcie znać.

PS. Oczywiście dalej nie ma numeru.

Opublikowano
3 godziny temu, aux napisał:

Może szukajcie w lepszych miejscach niż ob.srany Ruch. Sprawdziłem okoliczne kioski, saloniki prasowe, Empiki (Kraków) i wszędzie jest nowy numer.

Panie sprawdzałem Empik, nie było, był w... Ruchu. :)

Opublikowano
21 minut temu, marbel007 napisał:

Napisalem wczoraj przed północą. Do teraz echo. Chciałem gdzieś zadzwonić i nazdać ale nie wiem gdzie. Jak zamykacie interes to dajcie znać.

PS. Oczywiście dalej nie ma numeru.

Tel do dzialu z prenumerata 22 855 10 34.