Schranz1985 693 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Też mam gierkę na liście.Call of cthulu przeszedlem nie narzekałem na grafe fps itd.Myślę że tu też bym był zadowolony z podstawki.Mimo wszystko póki co mam inne gierki wyżej na liście.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
MarekCol 366 Opublikowano 20 lutego 2021 Opublikowano 20 lutego 2021 Dla fanów Lovecrafta gierka super. Walka i towarzyszące jej animacje to najgorsze elementy. Reszta w porządku jak na ten gatunek. Te ceny to chyba ich srogo popie,rdoliło. Już bym wolał torenta niż takie dawanie się zapinać przez wydawcę. Cytuj
Bzduras 12 759 Opublikowano 21 lutego 2021 Opublikowano 21 lutego 2021 Akurat developerom nie dziwię się, że wyciągają łapę po hajs - przez dłuższy czas gierka nie była dostępna do kupienia ze względu na dick move wydawcy, przez co chłopaki musieli ciągać się po sądach i walczyć o utrzymanie się na powierzchni, żeby nie zamykać studia i nie zostawić ludzi w nim pracujących na lodzie. Jak ktoś chce się zagłębić to może poczytać sobie o tym np. tutaj: The Sinking City is Being Delisted. Here's Why - Frogwares W tym jednym przypadku nie ma co ciskać gromów na twórców. 3 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 21 lutego 2021 Opublikowano 21 lutego 2021 Dzięki za rozjaśnienie tematu. Zmienia to trochę postać rzeczy i w pewnym stopniu tłumaczy producenta dlaczego nie wydano patcha poprawiające największe bugi. O wszystkim będzie musiał rozstrzygnąć sąd choć na podstawie tych informacji można stwierdzić, że zostali oszukani przez wydawcę i należy im się odszkodowanie w wysokości 1 mln euro. Jednak czy to jest wina graczy i naszym kosztem powinni sobie rekompensować powstałe straty? No nie wiem. Gra nie została do końca dobrze opracowana i zawiera bugi (np otrzymywanie obrażeń od przeciwników przez ściany!). Umowa z wydawcą była tak skonstruowana, że za każdy "kamień milowy" producent dostanie wypłatę. Wydawca nie miał żadnych zastrzeżeń, co do jakości produktu (oddawanych kamieni milowych) nawet pomimo tego, że znajdowały się tam bugi. Producentowi jak widać nie zależało na tym aby te bugi wyeliminować skoro kamień milowy był zaakceptowany i należała się za niego zapłata. Wydawca ich oszukał ale oni sami też do końca nie byli uczciwi względem wydawcy czy graczy. Swoją drogą w dalszym ciągu nie wiem dlaczego nie mogą wydać patcha upgrade do nowej generacji skoro, z tego co piszą, nadal są właścicielami praw autorskich do gry. Zobaczymy czy nowe wydanie poza kosmetycznymi poprawkami wyeliminuje dotychczasowe błędy. Jeżeli tak, to będzie można do gry wrócić. Cytuj
Bartolinsky 1 800 Opublikowano 2 marca 2021 Opublikowano 2 marca 2021 Kolejne doniesienia o sytuacji z gierką 1 Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 3 marca 2021 Opublikowano 3 marca 2021 To niezłe ch#je z tego nacona W takim razie kupię nówkę na PS5, niech chłopaki z Frogwares mają 1 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 W dniu 3.03.2021 o 21:01, Wredny napisał: To niezłe ch#je z tego nacona W takim razie kupię nówkę na PS5, niech chłopaki z Frogwares mają Kupiłeś? Widzę, że jest promocja na Xboxa w sklepie online - wersja deluxe przeceniona z 299 zł na 209,99 zł. Jestem ciekaw czy dalej jest tak zbugowana i czy dysk SSD poprawił szybkość wczytywania się gry. Cytuj
Wredny 9 696 Opublikowano 14 czerwca 2021 Opublikowano 14 czerwca 2021 26 minut temu, Elitesse napisał: Kupiłeś? Nie, bo pisałem o PS5, a póki co nie mam tej konsoli Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Opublikowano 10 sierpnia 2021 Znowu jest promocja w M$, tym razem wersja deluxe (zawiera dodatki) jest za trochę ponad 140 zł. Jak dla mnie jeszcze o 100 zł za dużo Dodali możliwość sprawdzenia gry przed zakupem. Można grać przez 2h i poznawać świat. Dalej jest to budżetowy średniak, który w zamyśle miał nadrabiać fabułą. Jest to wersja na konsolę nowej generacji ale na próżno szukać tutaj RT, nextgenowej grafiki czy choćby namiastki fizyki znanej z Control. Ta gra w dalszym ciągu jest drewnem, grafika brzydka i ponura (ale w tym przypadku jest to cecha tej gry. Pograłem tylko przez dwie godziny więc nie przetestowałem za wiele ale jest o wiele lepiej. W końcu na ssd szybciej się to wczytuje więc nawet jak dalej jest to tak zjebane, że przeciwnicy zabijają postać przez ścianę, to chociaż mniej czasu będzie trzeba czekać na wgranie gry od nowa Licze na to, że pojawi się to w GP jako ciekawostka skierowana do specyficznych odbiorców Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 3 listopada 2021 Opublikowano 3 listopada 2021 Ten necronomicon edition to jest już wersja next genowa ze wszystkimi dlc, tak? Bo kusi wziąć. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 3 godziny temu, XM. napisał: Ten necronomicon edition to jest już wersja next genowa ze wszystkimi dlc, tak? Bo kusi wziąć. Tia. Też mnie czasami kusi jak wbija na promocje, ale wiem że skończy się jak z Vampyr xd Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 No chyba jednak nie bo przy wersji deluxe jest że wersja ulepszona pod xsx, a przy całej reszcie nie ma tego komunikatu. Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 @XM. Jak chcesz poprawioną wersję, to musisz kupić wersję delux. Widzę, że jest promocja i można kupić za 149 zł ale po moich doświadczeniach z podstawową wersją jeszcze za drogo. Tak o 100 zł za drogo Jakiś czas temu można było pograć za free i grało się dobrze jednak nie wiem czy naprawili już wszystkie błędy i niedociągnięcia czy dalej później jest lipa. 1 Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 To lipa, wstrzymam się, zaraz będzie promka lepsza pewnie. Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Albo dodadzą do GP czy innego abonamentu Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 7 godzin temu, XM. napisał: To lipa, wstrzymam się, zaraz będzie promka lepsza pewnie. Ostatnio Necromicon na PS4 był za śmieszne pieniądze 46,35 i aż się skusiłem. Cytuj
XM. 11 023 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 Ale necronomicon, a ja chcę deluxe żeby był upgrade pod xsx Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 4 listopada 2021 Opublikowano 4 listopada 2021 3 godziny temu, XM. napisał: Ale necronomicon, a ja chcę deluxe żeby był upgrade pod xsx Czaję. Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 13 grudnia 2021 Opublikowano 13 grudnia 2021 Na łowcach gier jest wersja deluxe na PCta w promocji za 41 zł. Zwykła wersja jeszcze taniej. Skusiłem się po takiej cenie i właśnie ściągam. Z tego co widziałem, to w abonamencie pro od EA na PC pojawił się ten tytuł (chyba jest to podstawowa wersja) więc jest szansa, że za jakiś czas pojawi się w podstawowym abonamencie. A jeżeli tak, to chyba też dostępny będzie na xboxie. Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 30 grudnia 2021 Opublikowano 30 grudnia 2021 Wziąłem na PS5, miałem tylko sprawdzić chwilę przed spaniem, a skończyłem nad ranem i siedze zamulon w robo. Podoba mi się, klimat, postacie i voice-acting zajebiste, zobaczymy jak dalej będzie. Wciągnąłem się. 1 2 Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 31 grudnia 2021 Opublikowano 31 grudnia 2021 20 godzin temu, cotek napisał: Wziąłem na PS5, miałem tylko sprawdzić chwilę przed spaniem, a skończyłem nad ranem i siedze zamulon w robo. Podoba mi się, klimat, postacie i voice-acting zajebiste, zobaczymy jak dalej będzie. Wciągnąłem się. Wersja Delux czy zwykła? Cytuj
Szermac 2 853 Opublikowano 31 grudnia 2021 Opublikowano 31 grudnia 2021 Deluxe. Po kolejnym większym chapterze muszę stwierdzić, że jest to najlepszy Lovecraft po Dark Corners of the Earth :hmm: 1 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 5 stycznia 2022 Opublikowano 5 stycznia 2022 Panowie ta „prawilna” wersja na PS5 jest w pudełku, czy tylko cyfra, bo nie widzę za bardzo boxów? Cytuj
Elitesse 382 Opublikowano 6 stycznia 2022 Opublikowano 6 stycznia 2022 23 godziny temu, balon napisał: Panowie ta „prawilna” wersja na PS5 jest w pudełku, czy tylko cyfra, bo nie widzę za bardzo boxów? Tylko cyfra - szukaj edycji deluxe. Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 6 stycznia 2022 Opublikowano 6 stycznia 2022 Delux co ma oprócz dodatku? Ile tam tych dlc? Na ile czasu? Fajne? Bo teraz jest podstawka w promo za 104, a delux 178 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi