Skocz do zawartości

When They See Us - 2019 - Netflix

Featured Replies

Opublikowano

Nie no jak takie gówna jak Jessica Jones mają tematy to i tej perełce się należy. Topka tego roku jak nic :banderas:

• Odpowiedzi 16
  • Wyświetleń 1,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Pierwszy sezon Dżesiki należy szanować.

• Jestem po dwoch odcinkach dopiero, ale jak na netflixa to bardzo dobry serial, predzej po hbo bym sie spodziewal czegos takiego.

Opublikowano
W dniu 20.06.2019 o 10:09, sprite napisał:

When They See Us - najlepsza premiera w tym roku obok Czarnobyla. Wszystko tam zagrało. 

Opublikowano

Jestem po dwoch odcinkach dopiero, ale jak na netflixa to bardzo dobry serial, predzej po hbo bym sie spodziewal czegos takiego.

Opublikowano

Obejrzałem całość, po czym od razu wleciało spotkanie z bohaterami opowieści u Ophry (też na Netflixie).Mocna rzecz.No i Corey "prawdziwy"...uff.

Opublikowano

No powiem, że sztosik serial. Pierwszy odcinek już robił mocno a drugi był jeszcze lepszy. Zaraz się biorę za reszte. 

No i propsuje, że nie robili z tego pełnego sezonu tylko miniserial. 

Opublikowano
W dniu 2.07.2019 o 10:02, _Be_ napisał:

Nie no jak takie gówna jak Jessica Jones mają tematy to i tej perełce się należy. Topka tego roku jak nic :banderas:

Pierwszy sezon Dżesiki należy szanować.

Opublikowano

Czy jest tu jakieś drugie dno? Bo ja widzę kompletnie nijaki trailer serialu o tym, że czarni w stejtsach nadal w wielu przypadkach mają przejebane za sam fakt bycia czarnymi, czyli serial o tym, że woda jest mokra.

Opublikowano

Przeczytalem jak to zakonczylo sie w realu wiec odpuszcze ten serial z utalentowanymi czarnoskorymi afroamerykanskimi aktorami.

Opublikowano

A jak z muzą w serialu, jest sporo kawałków z epoki, czy takie gunwo współczesne jak z trejlera?

Opublikowano
W dniu 4.07.2019 o 20:14, Tokar napisał:

Czy jest tu jakieś drugie dno? Bo ja widzę kompletnie nijaki trailer serialu o tym, że czarni w stejtsach nadal w wielu przypadkach mają przejebane za sam fakt bycia czarnymi, czyli serial o tym, że woda jest mokra.

Siedź cicho, teraz jest moda na to.

Opublikowano
42 minuty temu, Masorz napisał:

Siedź cicho, teraz jest moda na to.

ku.rwa ta cholerna dzisiejsza moda lewaków poruszających wciąż ważne tematy społeczne

Opublikowano
W dniu 4.07.2019 o 20:55, Mejm napisał:

Przeczytalem jak to zakonczylo sie w realu wiec odpuszcze ten serial z utalentowanymi czarnoskorymi afroamerykanskimi aktorami.

Nie pie.rdol pan, bo akturat bardzo fajnie wyszły te kreacje aktorskie. Nastoletni aktorzy poradzili sobie bardzo dobrze, moim zdaniem.

A serial jest jest bardzo mocny, lecz niestety też ciężki.

Opublikowano

Ostatni odcinek troche mnie zmęczył, ale ogolnie na plus.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serial zdobył 15 nominacji do emmy (m.in. miniserial, zdjęcia, soundtrack, reżyseria i kilka dla obsady). 

Może to kogoś przekona do nadrobienia tego sztosa. :lapka:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Trzeba przyznać, że konkurencja jeśli chodzi o miniseriale była bardzo mocna i niestety koniec końców na konto serialu trafiły tylko dwie statuetki emmy, ale cieszę się, że jedna z nich trafiła do Jharrela, bo chłopakowi należała się jak psu buda. :usmiech:

Drugie wyróżnienie było za casting.