Skocz do zawartości

Nintendo Switch Lite - temat główny

pattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Biorąc pod uwagę że rewizje przy konsolach innych producentów do zmiany modelu na inaczej wyglądający były niejawne to oznaczeń najpewniej nie będzie. Sony tak robiło, ms tak robiło, i pewnie Ninny też tak zrobi. 

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja to chętnie kupie :) Tego slima. Jak miałem zwykłego i tak 90% grałem jako handheld. Wiec te żyroskopowy i inne pierdy mi sa zbędne :) 

Ogram zelde, Luigiego i pojdzie w świat :) Ale faktycznie 999 to dużo, nie muszę mieć ceny jak w USA na Amazonie, ale 849 byłoby ok :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No i co z ceną? Za 18 dni premiera, a sklepy jadą po 999 niektóre po 950. 

Chętnie bym widział 899 :) 

Dla 3 gier to wezmę wersje Lite, ale nie wiem czy czekać na jakieś newsy z ceną czy taka już będzie? 

Opublikowano

Zakupiłem turkusowego, Zelde, folie hori i euti Zelda- motyw z najnowszej :) 

Musze dokupić Astral Chain i to tyle na chwile obecną, potem ogram LM3 i albo do żyda albo zostawię jak mi się spodoba. 

Gość Orzeszek
Opublikowano

Też czekam z jeżem w doopie jeszcze te prawie 2tygodnie, tyle fajnych gierek wyszło, trzeba nadrobić.

Gość Orzeszek
Opublikowano

Wg amazonu, najpopularniejszy kolor w przedsprzedaży to turkusowy, najmniej popularny żółty.

mi amazon jeszcze kasy nie ściągnął, mam nadzieje, że na piątek będzie konsola ;/

Opublikowano

Tez mam info ze dhl dostał elektrycznie zamowienie- czyli jutro odbierze, przekieruje sobie SMS do pkt odbioru i w piątek odbieram z Zelda, etui zelda i folia hori :) Astral juz czeka od wczoraj ;)