NemoKOF 672 Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 Szkoda choćby ramu, mogli dać te 8 jak w one/ps4. Jeśli ktoś jest świadomy jak chodzą multiplatformy to ma 2 konsole albo switcha i PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 I te pro mi cos śmierdzi, bo N nigdy nie brało udziały w wyścigu wydajności. Oni płyną swoim nurtem, aczkolwiek widac progress i pojawiają sie gry pokroju Mortal Kombat czy Skyrim i tutaj widza problem, ze taki Wiedźmin potrzebuje jednak wiecej mocy. Niech jeszcze tematy online ogarną i bedzie ok. Lite poszedł, jutro wysla pewnie nowego i pasuje. Troche mi szoda krzyżaka, bo te 4 kierunki w dydku koło krzyżaka nie stały. Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 Jak grasz głównie w hh to możesz wziąć to: https://allegro.pl/oferta/kontroler-hori-nintendo-switch-joy-con-zelda-8306303674 Ogrywalem na tym mortala i krzyżak daje radę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gregor var Emreis 129 Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 5 godzin temu, iluck85 napisał: I te pro mi cos śmierdzi, bo N nigdy nie brało udziały w wyścigu wydajności. Oni płyną swoim nurtem, aczkolwiek widac progress i pojawiają sie gry pokroju Mortal Kombat czy Skyrim i tutaj widza problem, ze taki Wiedźmin potrzebuje jednak wiecej mocy. Niech jeszcze tematy online ogarną i bedzie ok. Lite poszedł, jutro wysla pewnie nowego i pasuje. Troche mi szoda krzyżaka, bo te 4 kierunki w dydku koło krzyżaka nie stały. Lucek, nie pieprz. Nintendo od trzech generacji nie bierze udziału w wyścigu wydajności, czyli od GCN. SNES, N64 i GCN właśnie były reklamowane jako konsole zdecydowanie mocniejsze niż największa konkurencja. Potem zagrali va banque z Wii i tak już im zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 12 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 stycznia 2020 Gacek najbardziej konsolowa konsola. Jakie to było śliczne fioletowe. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Czy są na lite problemy jakieś większe? Driftujace analogi bądź coś na co trzeba uważać? Bo zastanawiam nad lite aby kupić wejść w świat switcha i ewentualnie jakby w tym roku wyszła mocniejsza wersja to zmienić. Bym ograł jakieś gierki od Nintendo i wiadomo Wieśka czy diablo. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Też bym brał lite, ale są dryfujące analogi i znając moje szczęście (4 dualshocku) szybko bym to miał. Tak więc mocno czekam na jakąś nową rewizję. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Są bo przeczytałeś o tym w necie? Czy jakieś przykłady osób które maja?Proszę o opinie jak się sprawuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Ale to jest prawda, analogi są takie same jak w normalnych joyach, czyli wujnia z grzybnią. Nic z nimi nie robili, ot lenistwo nintendo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Switch Lite jest za(pipi)isty, przestańcie nie zamartwiać. Wydaje mi nie ze szybciej bym kupił rewizje Switcha dodatkowo niż sprzedał Lita który jako przenośniak jest o wiele lepszy niż normalny Switch Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 17 minut temu, Faka napisał: Ale to jest prawda, analogi są takie same jak w normalnych joyach, czyli wujnia z grzybnią. Nic z nimi nie robili, ot lenistwo nintendo. Jest dokładnie tak jak piszesz. Są zdjęcia rozebranego I analogi to takie same moduły. Nie jest tak że się wszystkim psuje, ale jeśli coś się stanie to łatwiej odesłać lub rozebrać sam joycon niż całą konsolę. W dniu premiery lite był filmik z lekkim driftem. Więc awaryjność samych analogów będzie na takim samym poziomie jak wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 W to, że jest za(pipi)isty nie wątpię. Tylko w(pipi)ilbym się gdybym kupił i po no 6 miesiącach musiał wysyłać na gwarę i byłbym miesiąc bez konsoli. Albo o zgrozo gdyby mi walneły po gwarze. A jak donosi internet siadają analogi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Siadaja to znaczy ze nie wykrywaja ruchu analogow w grze np. nie dziala lewy dolny ruch galka? Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 828 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Dryfujące analogi czyli mimo, że ich nie dotykasz konsola odczytuje ruch np postać sama idzie w prawo. Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 I tak w tym momencie bardziej przekonuje mnie lite bo gram tylko przenośnię. Jest wygodniejszy po prostu i jest jedna bryła, joycony chociaż luzów nie maja. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 3 godziny temu, _Forum_ napisał: Switch Lite jest za(pipi)isty, przestańcie nie zamartwiać. Wydaje mi nie ze szybciej bym kupił rewizje Switcha dodatkowo niż sprzedał Lita który jako przenośniak jest o wiele lepszy niż normalny Switch O wiele? Jedynie w czym jest lepszy to faktycznie jest bardziej poręczny - absolutnie nic więcej.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 No tak, masz racje. W sensie mniejszy, lzejszy i bardziej ergonomiczny. No i inne rozlozenie przyciskow. Na minus jedynie mniejszy ekran Cytuj Odnośnik do komentarza
madhunt3r 21 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Jednak w poręczności duża różnica i wygoda na rzecz lite. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 (edytowane) 53 minuty temu, izon napisał: O wiele? Jedynie w czym jest lepszy to faktycznie jest bardziej poręczny - absolutnie nic więcej.. No sory, ale w kontekście hh grania to jest priorytet. e- i nie każdy sobie kupił drugą rewizję OG Switch z lepszą baterią. Edytowane 13 stycznia 2020 przez aph Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 995 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Ze wszystkim się tym zgodzę, tylko, że tę konsolę trudno nazywać dalej Switchem oprócz tego, że odpala te same gry. Dla mnie mniejszy ekran to byłby ogromny minus, bo już na zwykłym Switchu mogłoby być lepiej w tym aspekcie. Faktycznie jest bardziej poręczny ale wciąż to nie jest konsola do kieszeni tak jak 3DS, więc no nie wiem. Jak Wam się podoba to bardzo dobrze, konsolka wygląda ślicznie ale kastracja wielu elementów, które powodują, że "Switch to Switch" są dla mnie nie do przyjęcia.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Pier.dolicie na kazdej stronie to samo. 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 13 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2020 Nie wiem ale jak na każdej jest to samo to (pipi)a nie tylko swoja Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 859 Opublikowano 14 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2020 (edytowane) Na szybko póki pamietam lite’a. -Lite leży lepiej w rękach - rozmiar i waga na plus Lite - Jedna bryła na plus, nic nie hałasuje, nie trzeszczy pod palcami - krzyżak lepszy - ekran mniejszy, ale w trybie handheld/podróż nie ma to większego znaczenia- dla mnie. Jakbyn podróżował sporo, to bym wolał Lite mimo okrojonych funkcji. Dwie konsole spoko, ale nie w tej cenie. 699 byłoby ok jako uzupełnienie druga konsola. I zgrać temat zapisów, żebym miał to samo na każdej konsoli i mozna sie bawic. Edytowane 14 stycznia 2020 przez iluck85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Strife 228 Opublikowano 14 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2020 Godzinę temu, iluck85 napisał: Na szybko póki pamietam lite’a. -Lite leży lepiej w rękach - rozmiar i waga na plus Lite - Jedna bryła na plus, nic nie hałasuje, nie trzeszczy pod palcami - krzyżak lepszy - ekran mniejszy, ale w trybie handheld/podróż nie ma to większego znaczenia- dla mnie. Jakbyn podróżował sporo, to bym wolał Lite mimo okrojonych funkcji. Dwie konsole spoko, ale nie w tej cenie. 699 byłoby ok jako uzupełnienie druga konsola. I zgrać temat zapisów, żebym miał to samo na każdej konsoli i mozna sie bawic. - nie dla mnie, bo mam łapy jak bochny chleba - rozmiar na minus, bo mniejszy ekran -mam pstryka ponad dwa lata i nic nie trzeszczy( u małego jego trzeszczy jak ja pi erdole, ale gnojek nie szanuje sprzętu) -z krzyżakiem racja -dla mnie ma ogromne znaczenie i zwyklak deklasuje kastrata. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
NemoKOF 672 Opublikowano 15 stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2020 Nie wszystkie gierki pozwalają na synchronizację save'ów przez serwery nintendo, np smash, chyba pokemony też nie. Więc ciężko byłoby mieć 100% rzeczy tu I tu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi