Sedrak 790 Opublikowano 11 września 2020 Opublikowano 11 września 2020 4 odcinek i Homelander sztos On 9/8/2020 at 8:27 PM, Farmer said: Banshee to yebane dzieło sztuki nawet z finałem, który lekko zaniża poziom. W sumie to zmarnowali srogi potencjał bo Stormfronta spokojnie mógłby zagrać Geno Segers (Chayton). Ło jo cie, co tam by się działo Na prawdę takie dobre? Bo nie raz chciałem odpalić, ale właśnie opinie dość mieszane Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 11 września 2020 Opublikowano 11 września 2020 Tak, takie dobre. Moim zdaniem najlepszy serial akcji w historii telewizji. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 11 września 2020 Opublikowano 11 września 2020 Teraz, SetoPL napisał: Na prawdę takie dobre? Bo nie raz chciałem odpalić, ale właśnie opinie dość mieszane Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 11 września 2020 Opublikowano 11 września 2020 2 godziny temu, SetoPL napisał: 4 odcinek i Homelander sztos Na prawdę takie dobre? Bo nie raz chciałem odpalić, ale właśnie opinie dość mieszane jeden z seriali z forumkowego kanonu, trzeba obejrzec 1 Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 11 września 2020 Opublikowano 11 września 2020 2 godziny temu, SetoPL napisał: 4 odcinek i Homelander sztos Na prawdę takie dobre? Bo nie raz chciałem odpalić, ale właśnie opinie dość mieszane tylko pierwsze trzy sezony, bo czwarty to balas w 80% Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 12 września 2020 Opublikowano 12 września 2020 Dzięki wszystkim za opinie. Sprawdzę jak tylko dziewczyna przestanie oglądać Archiwum X ... Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 18 września 2020 Opublikowano 18 września 2020 kurde, takie trochę meh te odcinki, hughie i frenchie męczą bułę, butcher się obraża jak panienka, wszystko dźwiga homelander Spoiler czuję jakiś sojusz przeciwko homelanderowi Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 2 października 2020 Opublikowano 2 października 2020 Ale nowy odcinek dopierdolił do pieca Mam nadzieję, że finał za tydzień będzie trwał z 2h. 1 Cytuj
Luqat 975 Opublikowano 3 października 2020 Opublikowano 3 października 2020 No, ja też chciałem już następny odcinek, ale jako, że to będzie ostatni, to nawet dobrze, bo nie skończy się tak szybko. No i pewnie będzie tylko standardowa godzinka, a potem rok czekania Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 4 października 2020 Opublikowano 4 października 2020 Spoiler Czy ta twarz Black Noira nie była trochę zombiefikowana ? Ciekawe w jakim kierunku to wszystko pójdzie, od komiksu już chyba dość mocno odbili. Cytuj
Farmer 3 281 Opublikowano 4 października 2020 Autor Opublikowano 4 października 2020 Już pierwszy sezon odleciał mocno od komiksu jednocześnie kalecząc wątki w nim zawarte czego nie lubię. 2 sezon niby jeszcze bardziej odchodzi od noweli, a skoro dali ten motyw już teraz to pewnikiem jest zupełnie inny niż w komiksie (jeszcze nie widziałem 2 sezonu). W sumie to mnie nie zaskoczyli bo spodziewałem się, że na złość niejako odwrócą scenę "odsłonięcia", beacuse reasons. Wiem, że jest w 2 sezonie Pan Vas i, że coś pozmieniali z nim. Liczę jednak, że przynajmniej on wciąż będzie wesołym dziadkiem mrozem Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 5 października 2020 Opublikowano 5 października 2020 Wziąłem się za drugi sezon bo zaraz finał, pierwsze dwa epy leniwie, ale trzeci już dostarcza. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Nadrobiłem, nie podoba mi się ten sezon, mocno przegadany. Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Jak dla mnie też bardzo słabo, wątek Hughie-Starlight i jej sceny z matką tak męczą bułę, że je przewijam, najlepsza scena całego sezonu to póki co Spoiler zakład zamknięty i Cindy, no i eksplodujące głowy z ostatniego odcinka. Mam wrażenie, że cały ten sezon to jedynie podkład pod kolejny, meh Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Dwie akcje mi zapadły w pamiec, a tak to zamuła w (pipi) ten sezon. Spoiler wieloryb z trailera i jak zginął brat Kimiko Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 8 października 2020 Opublikowano 8 października 2020 Wygląda to tak jakby o dziwo pierwszy sezon miał większy budżet bo jakoś więcej takiej czystej wartkiej akcji tam było. Może ostatni ep sprawi, że trafimy na odloty. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 9 października 2020 Opublikowano 9 października 2020 No nie urwał ten finał, pare fajnych scen ale ogolnie poziom reszty sezonu. Cytuj
Killabien 556 Opublikowano 9 października 2020 Opublikowano 9 października 2020 Pierwszy sezon byl o wiele lepszy ale ostatni odcinek mi sie podobal. Pare mocnych scen i sezon sie skonczyl inaczej niz pierwszy. Zakladam ze w drugim sezonie wylozyli fundamenty pod cos mocniejszego w 3 sezonie. Najgorsze bedzie czekanie rok na nowy sezon Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 10 października 2020 Opublikowano 10 października 2020 Finał podobnie jak cała reszta bardzo niemrawy, beka z Spoiler girls do get it done i zbiorowego petowania stormfront jak wjedzie 3 sezon to się sprawdzi, ale bez ciśnienia Cytuj
bluber 1 183 Opublikowano 17 października 2020 Opublikowano 17 października 2020 O ku,rwa, do połowy sezonu raczej mocny meh miałem związany z drugim sezonem, ale druga część oddała z nawiązką 1 Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 30 października 2020 Opublikowano 30 października 2020 Ogladam malo seriali, ale ten wciagnalem w trzy dni i teraz zaluje, ze nie zaczekalem kilku lat na final. Sa oczywiscie nudnawe przestoje, ale tak czy owak sieczka jest niesamowita. No i ci dwaj skurkowancy - Butcher i Homelander 1 Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 4 grudnia 2020 Opublikowano 4 grudnia 2020 1 sezon lepszy od drugiego. Trochę zaczął mnie męczyć ten schemat, że ci dobzi już mają super dowody na złych i nagle źli są uratowani totalnie z dupy plot armorem. Ogólnie całkiem przyjemny serialik, ale nic nad czym by się człowiek spuszczał zbytnio(jedynie Homelander jest super zagrany i wykreowany) Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 7 grudnia 2020 Opublikowano 7 grudnia 2020 też mnie nużyły schematy w jakie serial ucieka, żeby wypełnić te "fajne akcje", dlatego skippowałem częściowo niektóre odcinki na tyle aby wiedzieć kto z kim i o co kaman. oba sezony wydały mi się "rozciągnięte". 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi