Skocz do zawartości

The Boys - 2019 - Amazon Prime

Farmer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 odcinek i Homelander sztos :)

W dniu 8.09.2020 o 18:27, Farmer napisał(a):

Banshee to yebane dzieło sztuki nawet z finałem, który lekko zaniża poziom. W sumie to zmarnowali srogi potencjał bo Stormfronta spokojnie mógłby zagrać Geno Segers (Chayton). Ło jo cie, co tam by się działo :obama:

Rozwiń  

Na prawdę takie dobre? Bo nie raz chciałem odpalić, ale właśnie opinie dość mieszane 

• Odpowiedzi 443
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurde, takie trochę meh te odcinki, hughie i frenchie męczą bułę, butcher się obraża jak panienka, wszystko dźwiga homelander

Pokaż ukrytą zawartość

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No, ja też chciałem już następny odcinek, ale jako, że to będzie ostatni, to nawet dobrze, bo nie skończy się tak szybko. No i pewnie będzie tylko standardowa godzinka, a potem rok czekania :(

Opublikowano

Już pierwszy sezon odleciał mocno od komiksu jednocześnie kalecząc wątki w nim zawarte czego nie lubię. 2 sezon niby jeszcze bardziej odchodzi od noweli, a skoro dali ten motyw już teraz to pewnikiem jest zupełnie inny niż w komiksie (jeszcze nie widziałem 2 sezonu). W sumie to mnie nie zaskoczyli bo spodziewałem się, że na złość niejako odwrócą scenę "odsłonięcia", beacuse reasons.

Wiem, że jest w 2 sezonie Pan Vas i, że coś pozmieniali z nim. Liczę jednak, że przynajmniej on wciąż będzie wesołym dziadkiem mrozem :/ 

Opublikowano

Jak dla mnie też bardzo słabo, wątek Hughie-Starlight i jej sceny z matką tak męczą bułę, że je przewijam, najlepsza scena całego sezonu to póki co

Pokaż ukrytą zawartość

Mam wrażenie, że cały ten sezon to jedynie podkład pod kolejny, meh

Opublikowano

Pierwszy sezon byl o wiele lepszy ale ostatni odcinek mi sie podobal. 

Pare mocnych scen i sezon sie skonczyl inaczej niz pierwszy. Zakladam ze w drugim sezonie wylozyli fundamenty pod cos mocniejszego w 3 sezonie.

Najgorsze bedzie czekanie rok na nowy sezon

Opublikowano

Finał podobnie jak cała reszta bardzo niemrawy, beka z

Pokaż ukrytą zawartość

jak wjedzie 3 sezon to się sprawdzi, ale bez ciśnienia

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogladam malo seriali, ale ten wciagnalem w trzy dni i teraz zaluje, ze nie zaczekalem kilku lat na final. Sa oczywiscie nudnawe przestoje, ale tak  czy owak sieczka jest niesamowita. No i ci dwaj skurkowancy - Butcher i Homelander :banderas::obama::wub: 

• Plusik 1
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1 sezon lepszy od drugiego. Trochę zaczął mnie męczyć ten schemat, że ci dobzi już mają super dowody na złych i nagle źli są uratowani totalnie z dupy plot armorem.

Ogólnie całkiem przyjemny serialik, ale nic nad czym by się człowiek spuszczał zbytnio(jedynie Homelander jest super zagrany i wykreowany)

Opublikowano

też mnie nużyły schematy w jakie serial ucieka, żeby wypełnić te "fajne akcje", dlatego skippowałem częściowo niektóre odcinki na tyle aby wiedzieć kto z kim i o co kaman. oba sezony wydały mi się "rozciągnięte".       

• Lubię! 1