zlewo 233 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 No jak dla mnie też kosior. Spoiler Timmy xD Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 5 czerwca 2022 Opublikowano 5 czerwca 2022 W dniu 4.06.2022 o 08:43, mozi napisał: Obejrzałem kawałek 1 odc s3 i o_o nie wiem czy chce to oglądać po 1 akcji na imprezie. Krzyżowalem nogi mimowolnie xD Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 kisłem przy tej scenie wczoraj obejrzałem na raz wszystkie 3 odcinki i jest dobrze. mogą być porypane akcje niebawem, a homelander jest genialny jako totalny psychol. 1 Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Jest zajebiście. Od razu wkrętka po przerwie od Sezonu 2. Tyle się dzieje w pierwszym epie ze chce lecieć z kolejnymi, ale szkoda że za chwilę trzeba będzie czekać na nowe. Standardowo psychopatyczna morda Ojczyznosława bezbłędna, a jak chwycił A Traina za kark i zbeształ jak gówniarza to scenka niczym z jakiegoś Batmana. Obleśne trochę bylo Spoiler walenie sobie resztką spalonej ręki Stormfront, myślałem że baba wykitowała xd Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Trochę chujowo, że wrzucają co tydzień. Nie podoba mi się ten trend na streamingach ostatnio(tokyo vice i we own this city, no i stranger things tez troche). Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 7 czerwca 2022 Opublikowano 7 czerwca 2022 Te pierwsze minuty pierwszego odcinka xDPokazywali już różne rzeczy, ale tego to się nie spodziewałem Cytuj
Shen 9 680 Opublikowano 9 czerwca 2022 Opublikowano 9 czerwca 2022 W dniu 7.06.2022 o 16:22, Soban napisał: Trochę chujowo, że wrzucają co tydzień. Nie podoba mi się ten trend na streamingach ostatnio(tokyo vice i we own this city, no i stranger things tez troche). Elegancko, jak za dawnych czasów Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 10 czerwca 2022 Opublikowano 10 czerwca 2022 O której ten nowy odcinek w piątki ma być? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 10 czerwca 2022 Opublikowano 10 czerwca 2022 Dobra, kompletnie ten serial nie jest dla mnie;] To co ma bawić, mnie wkruwia i obrzydza ale czytam, że się podoba. Czyli to moja wina, nie jego. Będzie lepiej jak się rozejdziemy, a ja wrócę do Better Cal Sol Cytuj
Killabien 555 Opublikowano 10 czerwca 2022 Opublikowano 10 czerwca 2022 Mi sie strasznie ten serial podoba. Ostatnio troche w oczy kluje gore ale story i postacie(zwlaszcza homelander) sa na poziomie. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 10 czerwca 2022 Opublikowano 10 czerwca 2022 Godzinę temu, gekon napisał: Dobra, kompletnie ten serial nie jest dla mnie;] To co ma bawić, mnie wkruwia i obrzydza ale czytam, że się podoba. Czyli to moja wina, nie jego. Będzie lepiej jak się rozejdziemy, a ja wrócę do Better Cal Sol Ile obejrzałeś? Cytuj
_Red_ 12 061 Opublikowano 10 czerwca 2022 Opublikowano 10 czerwca 2022 Jak nie lubi flakow, kliszowych superbohaterów i pastiszu na temat komercyjnej hamburgeryzacji to pierwszy odcinek wystarczy do wyrobienia opinii. Ja juz czekam na jakieś ostrzejsze starcie Spoiler Homelandera z Billym po sterydach Czuje że będzie filmowe katharsis jak ten pierwszy zdziwi się, ze nie ma do czynienia ze zwykłym kawałkiem mięsa. Anthony będzie miał aktorskie pole do popisu by okazać w końcu strach. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 10 czerwca 2022 Opublikowano 10 czerwca 2022 5 godzin temu, Masorz napisał: Ile obejrzałeś? 1 sezon, 2 przespałem, 1 odcinek 3 sezonu mi starczył nie lubię flakow, kliszowych superbohaterów i pastiszu na temat komercyjnej hamburgeryzacji 1 Cytuj
Dud.ek 2 058 Opublikowano 11 czerwca 2022 Opublikowano 11 czerwca 2022 4 odc. Chyba najlepszy ever. To ile tam było upchane starczyłoby na cały 2 sezon. Z mniej oczywistych rzeczy podobały mi się murale w rosji drwiące z homelandera. Cytuj
mcp 2 044 Opublikowano 11 czerwca 2022 Opublikowano 11 czerwca 2022 Co ten 4 odcinek Spoiler Soldier boy będzie tą bronią na Homelandera? Nie oglądam więcej, czekam do lipca na całość, nie wyczymię tych tygodniowych przerw Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 18 czerwca 2022 Opublikowano 18 czerwca 2022 5 odcinek Spoiler taki sobie. Prawie zero akcji, a dużo gadania. Ciekawi mnie tylko jak rozwiną wątek Soldier vs Homelander, skoro on takie szkody wyrządził Kimiko. Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 18 czerwca 2022 Opublikowano 18 czerwca 2022 8 godzin temu, PiotrekP napisał: 5 odcinek Pokaż ukrytą zawartość taki sobie. Prawie zero akcji, a dużo gadania. Ciekawi mnie tylko jak rozwiną wątek Soldier vs Homelander, skoro on takie szkody wyrządził Kimiko. Spoiler Niepotwierdzone, ale wychodzi na to, że ten jego laser z klaty jak nie zabije to pozbawia mocy, bo Kimiko nie jest już supkiem. Ogólnie ciekawi mnie postać Soldiera, bo we flashbackach to on wychodził na takiego skurwiela Homelandera swojej ery i jakoś tak nie widzę żeby gładko się zgodził pracować dla Butchera. Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 18 czerwca 2022 Opublikowano 18 czerwca 2022 Ja obstawiam, że: Spoiler Soldierboy dołączy do siódemki i będzie dwóch homelanderów xD Cytuj
Soban 4 102 Opublikowano 23 czerwca 2022 Opublikowano 23 czerwca 2022 Wyczytałem, że serial to bardzo luźna adaptacja komiksu, więc wziąłem się za lekturę i tak jak fabuła jest spoko tak kreska jest absolutnie okropna dla oka i wygląda to bardzo źle na tle marveli i dc. Cytuj
Square 8 706 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 3x06 zajebisty, biedny Cyc i jego natręctwa 1 Cytuj
Sylvan Wielki 4 637 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 Zgadzam się. Kreska jest średnia, ale całość nadrabia historią (zdecydowanie). Widywało się znacznie gorsze narysowane komiksy. Pamiętam jak w latach dziewięćdziesiątych kupowałem Lobo. Czasami aż żal było wydać nań kieszonkowe (miało się przeświadczenie, że za niektóre rysunki odpowiada uczniak), ale w kwestii samych przygód, ostatni czrnian trzymał się dobrze. Wracając do The Boys, to osoby, którym podoba się serial powinny zapoznać się z komiksami. Są fantastyczne. Jasne, niektóre zeszyty są co najwyżej przyzwoite, lecz całościowo - rewelacja. Przedostatni tom , a gdy myślisz, że już wszytko zostało opowiedziane i nadciąga nudny epilog, to pojawia makabryczna i krwawa kropka nad "i". Miazga i ciekawe, czy sam serial będzie miał takie szokujące zakończenie. Soban, daj znać, jak już całość ukończysz, jak ci się podobało. A propos łączenia serial/komiks. Czytałem, że jeden z odcinków, to będzie ekranizacja "Herogasm", który był przedstawiony w jednym z tomów Enninsa. Będzie się działo Chyba nawet mowa o szóstym odcinku 3ciego sezonu, o którym Square wspomniał - tak przy okazji dzięki za tip, że już jest. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 24 czerwca 2022 Opublikowano 24 czerwca 2022 3x06 top topów serialu. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi