Skocz do zawartości

The Boys - 2019 - Amazon Prime

Farmer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
W dniu 4.06.2022 o 08:43, mozi napisał:

Obejrzałem kawałek 1 odc s3 i o_o

nie wiem czy chce to oglądać po 1 akcji na imprezie.

Krzyżowalem nogi mimowolnie xD

Opublikowano

kisłem przy tej scenie :dynia:

wczoraj obejrzałem na raz wszystkie 3 odcinki i jest dobrze. mogą być porypane akcje niebawem, a homelander jest genialny jako totalny psychol.

• Plusik 1
Opublikowano

Jest zajebiście. Od razu wkrętka po przerwie od Sezonu 2. Tyle się dzieje w pierwszym epie ze chce lecieć z kolejnymi, ale szkoda że za chwilę trzeba będzie czekać na nowe.

Standardowo psychopatyczna morda Ojczyznosława bezbłędna, a jak chwycił A Traina za kark i zbeształ jak gówniarza to scenka niczym z jakiegoś Batmana.

Obleśne trochę bylo

Spoiler

walenie sobie resztką spalonej ręki Stormfront, myślałem że baba wykitowała xd

Opublikowano
W dniu 7.06.2022 o 16:22, Soban napisał:

Trochę chujowo, że wrzucają co tydzień. Nie podoba mi się ten trend na streamingach ostatnio(tokyo vice i we own this city, no i stranger things tez troche).

Elegancko, jak za dawnych czasów :)

Opublikowano

Dobra, kompletnie ten serial nie jest dla mnie;] To co ma bawić, mnie wkruwia i  obrzydza 

ale czytam, że się podoba. Czyli to moja wina, nie jego. Będzie lepiej jak się rozejdziemy, a ja wrócę do Better Cal Sol

Opublikowano
Godzinę temu, gekon napisał:

Dobra, kompletnie ten serial nie jest dla mnie;] To co ma bawić, mnie wkruwia i  obrzydza 

ale czytam, że się podoba. Czyli to moja wina, nie jego. Będzie lepiej jak się rozejdziemy, a ja wrócę do Better Cal Sol

Ile obejrzałeś?

Opublikowano

Jak nie lubi flakow, kliszowych superbohaterów i pastiszu na temat komercyjnej hamburgeryzacji to pierwszy odcinek wystarczy do wyrobienia opinii.

Ja juz czekam na jakieś ostrzejsze starcie

Spoiler

Homelandera z Billym po sterydach :fsg:

Czuje że będzie filmowe katharsis jak ten pierwszy zdziwi się, ze nie ma do czynienia ze zwykłym kawałkiem mięsa. Anthony będzie miał aktorskie pole do popisu by okazać w końcu strach.

Opublikowano
5 godzin temu, Masorz napisał:

Ile obejrzałeś?

1 sezon, 2 przespałem, 1 odcinek 3 sezonu mi starczył 

nie lubię flakow, kliszowych superbohaterów i pastiszu na temat komercyjnej hamburgeryzacji :lapka:

• Haha 1
Opublikowano

Co ten 4 odcinek :obama:

Spoiler

Soldier boy będzie tą bronią na Homelandera? 

Nie oglądam więcej, czekam do lipca na całość, nie wyczymię tych tygodniowych przerw

Opublikowano
8 godzin temu, PiotrekP napisał:

5 odcinek 

Pokaż ukrytą zawartość

taki sobie. Prawie zero akcji, a dużo gadania. Ciekawi mnie tylko jak rozwiną wątek Soldier vs Homelander, skoro on takie szkody wyrządził Kimiko. 

Spoiler

Niepotwierdzone, ale wychodzi na to, że ten jego laser z klaty jak nie zabije to pozbawia mocy, bo Kimiko nie jest już supkiem. Ogólnie ciekawi mnie postać Soldiera, bo we flashbackach to on wychodził na takiego skurwiela Homelandera swojej ery i jakoś tak nie widzę żeby gładko się zgodził pracować dla Butchera.

Opublikowano

Zgadzam się. Kreska jest średnia, ale całość nadrabia historią (zdecydowanie). Widywało się znacznie gorsze narysowane komiksy. Pamiętam jak w latach dziewięćdziesiątych kupowałem Lobo. Czasami aż żal było wydać nań kieszonkowe (miało się przeświadczenie, że za niektóre rysunki odpowiada uczniak), ale w kwestii samych przygód, ostatni czrnian trzymał się dobrze.

Wracając do The Boys, to osoby, którym podoba się serial powinny zapoznać się z komiksami. Są fantastyczne. Jasne, niektóre zeszyty są co najwyżej przyzwoite, lecz całościowo - rewelacja. Przedostatni tom :obama:, a gdy myślisz, że już wszytko zostało opowiedziane i nadciąga nudny epilog, to pojawia makabryczna i krwawa kropka nad "i".:diablo: Miazga i ciekawe, czy sam serial będzie miał takie szokujące zakończenie. :mog:
Soban, daj znać, jak już całość ukończysz, jak ci się podobało. :cool2:

A propos łączenia serial/komiks. Czytałem, że jeden z odcinków, to będzie ekranizacja "Herogasm", który był przedstawiony w jednym z tomów Enninsa.
Będzie się działo :xboxssie:Chyba nawet mowa o szóstym odcinku 3ciego sezonu, o którym Square wspomniał - tak przy okazji dzięki za tip, że już jest. :lapka: