Figuś 21 129 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Cudowny odcineczek Cytuj Odnośnik do komentarza
LiŚciu 1 352 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Podziwiam jak możecie oglądać co tydzień. Zostały jszcze 2? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Lick it up you yummy brown bear xDD Popierdolony ten serial, ten odcinek nie nadaje się do oglądania jak wszyscy domownicy nie poszli jeszcze spać Moje oczekiwania z posta poniżej zostały spełnione Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Ja tu wytrzymać do następnych odcinków ? Nagle przyspieszyli kosmicznie tempo akcji Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 24 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2022 Pozytywnie pokurwiony odcinek. Oby tak dalej, a nie te nudy jak w 2 sezonie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 25 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2022 Kurva co ja oglądam. Wiedziałem ze gosc co się potrafi shrinknac z 1 epa się pojawi. Rola życia normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 26 Czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2022 no w du.pę, miałem poczekać żeby obejrzeć całość na raz, ale nie wytrzymałem i znowu obejrzałem kolejny odcinek, i znowu muszę czekać Jestem taki słaby Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 W dniu 24.06.2022 o 21:56, Bielik napisał: Ja tu wytrzymać do następnych odcinków ? Nagle przyspieszyli kosmicznie tempo akcji Siódmy odcinek mocno zwalnia, ale ma swoje momenty jak wspomnienia Noira. No i po takiej końcówce każą czekać tydzień na finał, niefajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Dobrze, że zwolnili tym odcinkiem przed finałem skupiając się bardziej na budowaniu postaci niż akcji. Te segmenty Noira bardzo kreatywne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 1 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2022 Niby tak, ale wszystkie te sceny z Spoiler Rzeźnikiem to nie wiem po co, skoro i tak zachował się po staremu, a i też nie dodały nic nowego odnośnie motywów/osobowości. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Stawiam, że Spoiler Homelander i Soldier się spikną. Hughie(a może i Butcher) dostanie niebieskie V. Ten pierwszy raczej bankowo, bo jak inaczej Annie chce go uratować? Jak mają kogoś zabić na koniec sezonu to stawiam na Soldiera, po czym Homelanderowi całkiem odwali. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 766 Opublikowano 3 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2022 Zajebisty odcinek. Sezon petarda. Jestem ciekaw co będzie dalej. Jeśli wersja powyżej się sprawdzi to będzie gruba jatka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 No sezon na kozaku, chyba jeszcze lepszy, niż pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 Już full, można odpalać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 4 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2022 W piątek ostatni odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 690 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 Z jednej strony fajny sezon, bo lubię strasznie ten serial. Ale z drugiej to po 7 odc mam jakiś niedosyt Spoiler W sumie sprowadzałoby się do tego że to Noir zabije Soldiera. Bo to że albo Soldier albo Homelander przeżyje jest raczej pewne Tak czy siak w piąteczek będzie oglądane z osmiornicą w dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 6 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2022 A ja czuję że nas zaskoczą Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 15 godzin temu, drozdu7 napisał: Tak czy siak w piąteczek będzie oglądane z osmiornicą w dłoni O właśnie. Cały wątek Deepa do zaorania. bosz co za snorefest. Zawsze skipuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 Ten gość chyba ani razu nie wykazał się w akcji poza fishjobami xd Najnudniejszy superhiro. Myślę, że Homelandera tak szybko się nie pozbędą, bo o czymś musi być kolejny sezon, który niebawem zaczynają kręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 (edytowane) No ogólnie to chyba kręcą z niego bekę bo jest Deep ale jego caly wątek i postać jest płytka jak kałuża. No i to ekwiwalent aquamana a on zawsze był pośmiewiskiem superhero. Momoa go trochę ufajnił ale dalej beznadziejny hiros. A ojczyznosław na 100% zostanie. To za dobra postać i ciągnie cały serial Edytowane 7 Lipca 2022 przez qraq_pk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Killabien 552 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 3 hours ago, qraq_pk said: No ogólnie to chyba kręcą z niego bekę bo jest Deep ale jego caly wątek i postać jest płytka jak kałuża. No i to ekwiwalent aquamana a on zawsze był pośmiewiskiem superhero. Momoa go trochę ufajnił ale dalej beznadziejny hiros. A ojczyznosław na 100% zostanie. To za dobra postać i ciągnie cały serial Czy ojczyznoslaw to oficjalne polskie tlumaczenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 (edytowane) Homelandera nie zabiją, bo to największa gwiazda (he he) serialu. Ja podejrzewam, że Spoiler Soldier zostanie ranny lub pozbawiony mocy przez Noira do spółki z Homelanderem. Butcher dostanie niebieskie V na stałe i będzie próbował z Soldier Boyem kontynuować krucjatę. W międzyczasie zginie Maeve lub (mam nadzieję) Starlight. Inna sprawa, że odzyskanie mocy jest ultra łatwe i nie stanowi już problemu. Edytowane 7 Lipca 2022 przez Shankor Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 502 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 6 minut temu, Killabien napisał: Czy ojczyznoslaw to oficjalne polskie tlumaczenie? Tak, w pierwszym sezonie używali polskich wersji, w drugim i trzecim już zostawili angielskie. Trochę mi tego brakowało jak drugi sezon się zaczął. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 967 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 1 godzinę temu, Shankor napisał: Homelandera nie zabiją, bo to największa gwiazda (he he) serialu. Ja podejrzewam, że Ukryj zawartość Soldier zostanie ranny lub pozbawiony mocy przez Noira do spółki z Homelanderem. Butcher dostanie niebieskie V na stałe i będzie próbował z Soldier Boyem kontynuować krucjatę. W międzyczasie zginie Maeve lub (mam nadzieję) Starlight. Inna sprawa, że odzyskanie mocy jest ultra łatwe i nie stanowi już problemu. Spoiler odzyskanie może i tak ale pozyskanie już niekoniecznie. przypominam 2 sezon i cały ośrodek dla "odpadów" i nieudanych eksperymentów z V. wiadomo, z czasem udoskonalili recepturę ale to nadal nie jest w pełni bezpieczne. ciekawe jakie efekty uboczne by mogły być u naszych chłopaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2022 O której wpada nowy ep? Bo wyjezdzam jutro na weekend, ale trzeba obejrzec final Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi