Square 8 605 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Rano ok 8 powinien być, może nawet wcześniej. 1 Cytuj
bebbop 282 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Chlopaki nie spimy. Jest juz dostepny 8 ep. 1 Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Jestem właśnie po finale, no i w sumie Spoiler nic się nie rozwiązało. Zginął Noir, Meave straciła moce, soldier boy wrócił do zbiornika. Doszedł młody jako potencjalne zagrożenie, no i Homelander ma poparcie części ludzi wobec przeciwnych sobie i już się raczej nie będzie krępował. No jestem ciekaw jak to poprowadzą w kolejnym sezonie i ile ich jeszcze planują. 2 Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 1 max 2 jeszcze myślę. Spoiler No ciekawy jestem jak Homelander teraz się odklei skoro ma społeczne przyzwolenie na mordowanie przeciwników politycznych w świetle kamer. Z młodym to Butcher zjebał trochę, bo myślę, że mógł mu powiedzieć, że Homelander zgwałcił matkę i wtedy dzieciak by miał inny stosunek do papy. I mam przeczucie, że Butch w pewnym momencie wrzuci to niebieskie V co brała Kimiko, bo raczej nie widzę by się po prostu miał pogodzić ze śmiercią. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Ja pierdole, tragiczny byl ten finał Tak to oni się moją jebac 10 sezonow Spoiler z zabiciem Homelandera, mieli go na tacy Butcher okazał sie miekka pizda. 1 1 1 Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 warto to dalej oglądać? Bo ostatnie Spoiler wybuchające głowy to było tragiczne zakończenie sezonu Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Moim zdaniem lipa, szczególnie finał. Jeszcze wrócił ten przygłup co rucha delfiny nie wiem po co i ma zdecydowanie za duzo czasu na ekranie. Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Bardzo fajny sezon, bawiłem się świetnie od 1go do ostatniego odcinka, tylko tego człowieka rybe bym zabił Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 myślę, że jak on umrze to w jakiś bekowy sposó typu ośmiornica mu fiuta odgryzie albo dostanie jakiegos std od ruchania ryb Cytuj
mcp 2 016 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Spoiler Bez kitu, po finale status quo, poza śmiercią Noir i Maeve bez mocy to jednak niewiele się tam wydarzyło. Z drugiej strony, nie mogli uwalić Homelandera, bo on i Butcher dźwigają cały serial, ale ciekawie byłoby zobaczyć go bez mocy. Teraz pewnie jeszcze bardziej się odklei i zrobi z młodego swojego klona. Może A-Train dostanie jakiś redemption arc w kolejnym sezonie, w ogóle liczyłem na jakiś gangbang the six na Homelanderze, jak Payback na żołnierzu. Z Deepem poszli już full retard i przestało być zabawanie. Szkoda, bo po znakomitym 6 odcinku liczyłem na dociśnięcie gazu, a tu taki pier.d trochę wyszedł. Cytuj
drozdu7 2 792 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Nie zmieniam zdania i bardzo mi siedzi ten serial, jednak sam sezon trudny do oceny Spoiler Była szansa na ciekawe rozwiązania, a tak prawie wszystko wróciło do punktu wyjścia. Pozbyto się Soldier Boya, a dawał radę i miał potencjał. Tak samo Noira odjebali szkoda. A takie pizdy jak Deep i A Train dalej tam są. To przyszły sezon, próba dorwania kongresmenki i przeżycia przez Butchera. Wogóle kurwa jakoś mało dramaturgii, kończy się trzeci sezon a tu dalej wesoła paczka z plot armorem, no trochę kek Ale czekamy na kolejny sezonik koniecznie 1 Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 No mega szkoda że pozbyli się Spoiler Soldier boya. Mega fajna postać Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Trochę się zbiasowałem, bo poczytałem tutejsze opinie przed obejrzeniem, ale niestety też mam takie odczucia. O ile jeszcze kilka odcinków temu połączenie sił Spoiler Rzeźnika i Soldiera vs Homelander dawało lekkie podrygi emocji, to ten odcinek to jakiś cringowy family fest: Spoiler jestem twoim synem, ty moim ojcem, a to mój syn i twój wnuk, kocham cię tato, cześć dziadku. Brakowało jeszcze żeby wszyscy poszli na piknik... No i totalnie nie chciałem by Butcher prał Soldier Boya, gdy obok czekał Homelander do załatwienia... Trochę jak motyw w jRPG gdzie wędrujesz całą drogę z mocnym ziomkiem, a nagle scenarzyście się odwidziało i stał się ostatnim bossem xd I te wiwaty na końcu jak na oczach ludzi rozjebał facetowi mózg laserem? Meh, odkleił się od realiów ten odcinek i nie bardzo mnie interesuje co dalej BTW Homie i Maeve zanim dołączyli do Vaught xd 1 2 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 8 lipca 2022 Opublikowano 8 lipca 2022 Godzinę temu, Pupcio napisał: No mega szkoda że pozbyli się Ukryj zawartość Soldier boya. Mega fajna postać Gdyby chcieli sie go pozbyc Spoiler To by go zajebali, na bank wyjdzie z lodówki Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 9 lipca 2022 Opublikowano 9 lipca 2022 Straciłem zainteresowanie serialem po tak słabym finale. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 9 lipca 2022 Opublikowano 9 lipca 2022 Niestety finał słaby. Znowu Spoiler próba zabicia homelandera pójdzie w odstawkę i będą polować na tą polityczną babke, a ten pierwszy bez hamulców będzie pewnie mordował I o ile pamiętam to ona wstrzyknęła w którymś odcinku niebieskie V tej małej dziewczynce. Ciekawe czy się to rozwinie, czy pójdzie w odstawkę. Nie licząc finału to sezon lepszy od pierwszego. 1 Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 9 lipca 2022 Opublikowano 9 lipca 2022 Oni nigdy nie umieli w finały, bo każdy dosłownie był wedle tego samego schematu - chłopaki mają super plan, coś idzie nie tak najczęściej przez emocjonalną nielogiczną decyzję, bam Homelander górą i wracamy do punktu wyjścia. Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 10 lipca 2022 Opublikowano 10 lipca 2022 Panowie, trochę wyrozumiałości, bo obraz finału był po części robotą debiutanta. Dać finał amatorowi xd 1 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 10 lipca 2022 Opublikowano 10 lipca 2022 No ale ktoś to zatwierdza chyba i ma jakąś tam ogólna wizję całości, czy na końcu przychodzi junior copywriter i oznajmia wszystkim, że ma lepszy pomysł? Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 11 lipca 2022 Opublikowano 11 lipca 2022 Najgorsze w finale było to że Spoiler Homelander nie powinien wyjść tak spokojnie z synem na końcu Kompletnie to nie pasowało do postaci i jego emocji, nagle z psychopaty zmieniono go w dobrego tatusia któremu dziecko przesłoniło główny cel. Nie kupuję tego. No i Maeve Spoiler po upadku powinna zginąć, w końcu straciła moce w powietrzu Najlepszy sezon, ale w piątym w końcu powinno się coś zdarzyć przełomowego. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 11 lipca 2022 Opublikowano 11 lipca 2022 W piątym? to dużo czasu im dajesz. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 11 lipca 2022 Opublikowano 11 lipca 2022 No w czwartym, miesza mi się bo równolegle ST nadrabiałem. Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 11 lipca 2022 Opublikowano 11 lipca 2022 Moim zdaniem najciekawiej by było gdyby Spoiler Ojczyznosław stracil moce ale dzieki gowniakowi zdolal by uciec i w nastepnym sezonie staral sie je odzyskac jednoczesnie ukrywajac sie przed innymi superhirosami ale także ludzmi ktorzy dowiedzieli by sie, ze te moce stracil i chcieli by go zajebac. Antony Starr mógłby to ladnie aktorsko pociągnąć. 3 Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 12 lipca 2022 Opublikowano 12 lipca 2022 może ty powinieneś kręcić ten finał a nie junior od czyszczenia kibli czy kto tam ten odcinek zrobił Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi