Opublikowano 15 stycznia 20241 r Widziałem wcześniej gdzieś. Szkoda, bo była ładna dziewczyna. Nie wiem jak będzie się ją oglądać w 4tym sezonie
Opublikowano 15 stycznia 20241 r No też nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby będąc młodą i ładną dziewczyną tak się oszpecić.
Opublikowano 15 stycznia 20241 r 33 minuty temu, Sep napisał: No też nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby będąc młodą i ładną dziewczyną tak się oszpecić. No słabo wyszło, a taka fajna była.
Opublikowano 15 stycznia 20241 r Co tu dużo mówić, baby są pokurwione jeśli chodzi o te operacje plastyczne
Opublikowano 15 stycznia 20241 r Musiała tam mieć nieźle ciśnienie od tego toksycznego otoczenia, że będąc naprawdę ładną kobitą zrobiła sobie taką krzywdę.
Opublikowano 15 stycznia 20241 r Spokojnie, niedługo AI przeniesie jej młodszą ładną buzię na sezony 2-4
Opublikowano 15 stycznia 20241 r I tak najlepsza jest Meganka Fox. Jak po iluś latach zobaczyłem ją na zdjęciu czy trailerze, to bez podpisu bym nie poznał. To już jest naprawdę choroba...tylko, że dla bogatych
Opublikowano 15 stycznia 20241 r 4 hours ago, Luqat said: I tak najlepsza jest Meganka Fox. Jak po iluś latach zobaczyłem ją na zdjęciu czy trailerze, to bez podpisu bym nie poznał. Moze liczy na to ze nikt jej nie rozpozna i zacznie od nowa kariere?
Opublikowano 17 stycznia 20241 r Jej kariera jest juz zakoana, dlatego pisuje teraz poezje, a nawet tomik wydala. Wiersze oczywiscie pokurwione fhui. Natomiast jesli chodzi o Erin ludzie w internetach nie zostawiaja na niej suchej nitki i wylewaja hektolitry pomyji werbalnych na jej wybory estetykinosobistej.
Opublikowano 7 lutego 20241 r Niee no nie jest tak źle. Dziewczyna zniknęła już z instagrama przez krytykę. Zaraz w serialu moze Homelander ja zabije i będzie kariera zamieciona.
Opublikowano 24 marca 20241 r Obejrzałem Gen V i w sumie żałuję, że tak późno, bo bardzo spoko serial. Pierwsze odcinki takie se, ale potem ładnie się to rozkręca, a dwa ostatnie to już ostra jazda. Ciekawi mnie jak te wydarzenia z Gen V wpłyną na czwarty sezon.
Opublikowano 4 maja 20244 maj No kurwa słabo nie będzie Szkoda, że zmienili aktorkę grającą Starlight. Ta stara była ładniutka, na nowa to jakiś trans chyba
Opublikowano 4 maja 20244 maj 1 hour ago, PiotrekP said: Trailer zapowiada niezłą akcję. Oby tylko na tym się nie skończyło. A kiedykolwiek Boys zawiodło?