Luqat 966 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Widziałem wcześniej gdzieś. Szkoda, bo była ładna dziewczyna. Nie wiem jak będzie się ją oglądać w 4tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza
Sep 1 618 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia No też nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby będąc młodą i ładną dziewczyną tak się oszpecić. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Operacja się nie udała, pacjentka przeżyła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 33 minuty temu, Sep napisał: No też nie wiem co trzeba mieć w głowie żeby będąc młodą i ładną dziewczyną tak się oszpecić. No słabo wyszło, a taka fajna była. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Co tu dużo mówić, baby są pokurwione jeśli chodzi o te operacje plastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Masakra Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Musiała tam mieć nieźle ciśnienie od tego toksycznego otoczenia, że będąc naprawdę ładną kobitą zrobiła sobie taką krzywdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Spokojnie, niedługo AI przeniesie jej młodszą ładną buzię na sezony 2-4 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Jest słaby trailer, będzie słaby sezon Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Najlepsze że ona teraz wygląda jak trans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia I tak najlepsza jest Meganka Fox. Jak po iluś latach zobaczyłem ją na zdjęciu czy trailerze, to bez podpisu bym nie poznał. To już jest naprawdę choroba...tylko, że dla bogatych Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 4 hours ago, Luqat said: I tak najlepsza jest Meganka Fox. Jak po iluś latach zobaczyłem ją na zdjęciu czy trailerze, to bez podpisu bym nie poznał. Moze liczy na to ze nikt jej nie rozpozna i zacznie od nowa kariere? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia Jej kariera jest juz zakoana, dlatego pisuje teraz poezje, a nawet tomik wydala. Wiersze oczywiscie pokurwione fhui. Natomiast jesli chodzi o Erin ludzie w internetach nie zostawiaja na niej suchej nitki i wylewaja hektolitry pomyji werbalnych na jej wybory estetykinosobistej. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego Niee no nie jest tak źle. Dziewczyna zniknęła już z instagrama przez krytykę. Zaraz w serialu moze Homelander ja zabije i będzie kariera zamieciona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 505 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Długo, no ale czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Człowiek liczył na marzec, a to dopiero połowa czerwca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Obejrzałem Gen V i w sumie żałuję, że tak późno, bo bardzo spoko serial. Pierwsze odcinki takie se, ale potem ładnie się to rozkręca, a dwa ostatnie to już ostra jazda. Ciekawi mnie jak te wydarzenia z Gen V wpłyną na czwarty sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Aktor grający Andre (czyli jednego z głównych bohaterów) umarł Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Mała strata, bo Gen V to sraka. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja No kurwa słabo nie będzie Szkoda, że zmienili aktorkę grającą Starlight. Ta stara była ładniutka, na nowa to jakiś trans chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 712 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja Trailer zapowiada niezłą akcję. Oby tylko na tym się nie skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 029 Opublikowano 4 Maja Udostępnij Opublikowano 4 Maja 1 hour ago, PiotrekP said: Trailer zapowiada niezłą akcję. Oby tylko na tym się nie skończyło. A kiedykolwiek Boys zawiodło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi