Shen 9 635 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja Godzinę temu, Homelander napisał: A kiedykolwiek Boys zawiodło? Tak, trzeci sezon był słaby. 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 4 maja Opublikowano 4 maja 3 sezon miał słabe zakończenie. Sam w sobie zły nie był. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja Jedyny problem z tym byl taki ze znowu Homelander w glupi sposob sie wywinal. Dla mnie slabszy byl sezon 2 co nie zmienia faktu ze nadal lepszy niz Gen V i wiekszosc innych seriali jakie niedawno ogladalem (np Halo czy TloU itd). 2 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 5 maja Opublikowano 5 maja Wszystko idzie póki co do tego co było w komiksie, czyli próby objęcia przez supki władzy. 3 premierowe odcinki 13 czerwca, ostatni 18 lipca, czyli 8 epizodów. 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Czyli kolejny sezon Ojczyznosław się cudem wywinie w ostatnim odcinku. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Bardzo dobra wiadomość. 5 sezonów to idealna ilość na serial. Dobrze, że teraz dla sianka klepie się spin-offy, a nie ciągnie serial przez 10-15 lat. 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 46 minut temu, Dahaka napisał(a): Bardzo dobra wiadomość. 5 sezonów to idealna ilość na serial. Dobrze, że teraz dla sianka klepie się spin-offy, a nie ciągnie serial przez 10-15 lat. Supernatural tez się miało skończyc na 5 sezonach. Kripke odszedł i ciagneli dalej bez niego. Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Dlatego napisałem „teraz”. Gdyby Boysi wyszli w czasach Supernaturala, to by się pewnie na 5 nie skończyło. Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Chyba dobry moment, żeby to skończyć w sumie. Czwarty sezon ponoć bardzo udany jest. A jak mi mało będzie, to po prostu przeczytam komiksy, których to parę zeszytów z rok temu przeczytałem i były spokczko. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Mnie te komiksy nie porwały, to chyba jeden z niewielu przypadków, kiedy ekranizacja lepsza od materiału źródłowego. 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca Podobne odczucia, czyli szału nie było, ale dobrze się czytało. Dam szansę, bo ponoć tam przekozackie akcje później odchodzą. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca A Tworcy przypadkiem nie oglaszali ze jak juz beda chcieli zakonczyc serial to ubija Homelandera? Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 12 czerwca Opublikowano 12 czerwca A jak to w komiksie było z pacyfikacją supków po nieudanej próbie przejęcia władzy? Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 12 czerwca Autor Opublikowano 12 czerwca Spoiler Zależy która. W sumie było chyba trzy próby. Jedna ruskich (ekipa Boys i Vas Love Sausagerozprawila się z nimi, druga to akcja gen-x. Tutaj epicko Vought posprzątało po sobie. Trzecie i ostatnie to piękny spektakl obijania ryjow trio Butcher, Homelander, Black Noir. Ale to co działo się potem naprawdę kopie w jaja. 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Pierwszy odcinek 4 sezonu obejrzany, zaczyna się dobrze. 1 Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Ale ta Starlight wygląda, jak stoi ona i Hughie to wygląda jak jego stara xd Jak sie można tak oszpecić. Powinien być jakiś zapis w umowie że sobie mordy nie można nie do poznania modyfikować w trakcie serialu. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca No strasznie wygląda. Cyc też jakiś sporo mniejszy się wydaje i jeszcze ten wąs. Po tych trzech odcinkach to S4 na razie mocno średni. Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Z Cycem to aż sprawdzałem czy nie podmienili aktora xD no i Starlight faktycznie wygląda jak Ghoul. Po 2 odcinkach jest nieźle, ale bez fajerwerków chociaż kilka mocnych akcji było. Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Po świetnym 3 sezonie wracamy do formy z 2 czyli akcja się wlecze niemiłosiernie. Póki co trochę rozczarowanie. 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca W sumie niech to faktycznie skończą na 5 sezonach wyrzynając wszystko i wszystkich. A nie kończyć każdy z kolejnych 5 sezonów spierdoloną nieudaną próbą załatwienia Homelandera. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi