Skocz do zawartości

The Boys - 2019 - Amazon Prime

Farmer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 430
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jedyny problem z tym byl taki ze znowu Homelander w glupi sposob sie wywinal. Dla mnie slabszy byl sezon 2 co nie zmienia faktu ze nadal lepszy niz Gen V i wiekszosc innych seriali jakie niedawno ogladalem (np Halo czy TloU itd).

• Plusik 2
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo dobra wiadomość. 5 sezonów to idealna ilość na serial.

Dobrze, że teraz dla sianka klepie się spin-offy, a nie ciągnie serial przez 10-15 lat.

• Plusik 1
Opublikowano
46 minut temu, Dahaka napisał(a):

Bardzo dobra wiadomość. 5 sezonów to idealna ilość na serial.

Dobrze, że teraz dla sianka klepie się spin-offy, a nie ciągnie serial przez 10-15 lat.

Supernatural tez się miało skończyc na 5 sezonach. Kripke odszedł i ciagneli dalej bez niego.

Opublikowano

Chyba dobry moment, żeby to skończyć w sumie. Czwarty sezon ponoć bardzo udany jest.

A jak mi mało będzie, to po prostu przeczytam komiksy, których to parę zeszytów z rok temu przeczytałem i były spokczko.

Opublikowano
Spoiler

Zależy która. W sumie było chyba trzy próby. Jedna ruskich (ekipa Boys i Vas Love Sausage:fsg:rozprawila się z nimi, druga to akcja gen-x. Tutaj epicko Vought posprzątało po sobie. Trzecie i ostatnie to piękny spektakl obijania ryjow trio Butcher, Homelander, Black  Noir. Ale to co działo się potem naprawdę kopie w jaja.

• This 1
Opublikowano

Ale ta Starlight wygląda, jak stoi ona i Hughie to wygląda jak jego stara xd Jak sie można tak oszpecić. Powinien być jakiś zapis w umowie że sobie mordy nie można nie do poznania modyfikować w trakcie serialu. 

Opublikowano

No strasznie wygląda. Cyc też jakiś sporo mniejszy się wydaje i jeszcze ten wąs. Po tych trzech odcinkach to S4 na razie mocno średni.

Opublikowano

Z Cycem to aż sprawdzałem czy nie podmienili aktora xD no i Starlight faktycznie wygląda jak Ghoul. 

Po 2 odcinkach jest nieźle, ale bez fajerwerków chociaż kilka mocnych akcji było.