Pupcio 18 432 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca W sumie poza akcją w labie niczym się nie wybił na tle poprzednich trzech no ale miło się oglądało Cytuj
Dud.ek 2 054 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca Jakby ktoś się zastanawiał na co Butchowi było 50 patyków to polecam 3 odcinek. Animowanej serii The Boys Czyste Zło. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Jak chcą to zakończyć inaczej niż komiks to stawiam, że synek Homusia stanie przeciw niemu, a potem wybiją resztę wirusem. Choć to zbyt oklepane by było, zwłaszcza z wirusem. Cytuj
knotek 211 Opublikowano 21 czerwca Opublikowano 21 czerwca Pierwszy ep 4. sezonu no słabiutko, wygląda jakby im ucięli fundusze, jakies budzetowe i rozmemłane wszytsko. Rozkręca się coś później? Cytuj
Bielik 733 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Coś się rozkręca w 4 odcinku, ale Meksyk to jeszcze nie jest Cytuj
Observer 10 410 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca W dniu 20.06.2024 o 11:34, Dud.ek napisał(a): Jeśli 4 ep. Uznacie za nieciekawy to już nie ma dla was ratunku. Pozytywnie zaskoczył, oby się tendencja wzrostowa utrzymała. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Piąty odcinek paluszki lizać. I ten utwór w napisach xD Jest dobrze, podoba mi się ten kierunek. Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca To fakt, kawałki na napisach dają świetne. Sam odcinek najlepszy jak dotąd w sezonie, ale to nic dziwnego. Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Tutaj ten kawałek dodaje sporą warstwę komediową odnoszącą się do tego, co działo się w odcinku. Jak usłyszałem to prychnąłem wniebogłosy, kudosy mocne. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Jakby tak wyjebać całkowicie wątek szpitalny, to byłoby bardzo dobrze. 1 1 Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Mnie chyba najbardziej francuz i kimiko męczą w tym sezonie 1 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca Jakoś się to dziwnie ogląda. Ciężko mi to uchwycić, po prostu dziwnie. btw. ten kumpel Butchera jest wymyślony, co nie? Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 28 czerwca Opublikowano 28 czerwca Na to wygląda. Odcinek, pomimo paru głupot, ogólnie dobry. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Ależ ten sezon jest nieciekawy. Kompletnie nic się nie dzieje w tym odcinku, fabuła nie posunęła się nawet o milimetr do przodu. Ale najgorsze jest to jak jest przewidywalny 1 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Zgadzam się, mocno rozwodniony jest ten sezon. Istotnej akcji w tych 6 odcinkach było może z 20 minut, reszta to zapychacze. Pedo-rozterki, Homelander wracający do "domu", szpital, Butcher z oczywistym aniołkiem i diabełkiem na ramieniu, bieganie po farmie jak w jebanym Scooby-Doo, 10 minut pseudo-gwałcenia Hughie'go - z tego tylko akcja z piecem była naprawdę ciekawa. Postacie też zachowują się głupio, nielogicznie - co jak na serial starający się pokazać co by faktycznie się działo gdyby supki były wśród nas wypada raczej słabo. Cytuj
Square 8 605 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca No nie wiem co tak słabo, na chwilę obecną zdecydowanie najgorszy sezon, i te dwa ostatnie epy raczej tego nie zmienią. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Teraz tak sobie pomyślałem, że gdyby rzeczywiście zerżnęli Hughie'go i go troszkę przy okazji okaleczyli, to byłoby dużo ciekawsze dla postaci, która niby wszystko znosi z udawanym uśmiechem. No bo sorry, ale jak on pod koniec odcinka Spoiler się rozpłakał, bo był gilgotany piórkiem i miał rozsmarowany sok z cipy na masce to było dla mnie żenująco nieprzekonujące. 1 Cytuj
PiotrekP 1 790 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Faktycznie jakiś dziwny ten sezon. Kilka fajnych akcji, reszta to w większości nic nie wnoszące zapychacze Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca Wydaje mi się że nie dlatego się rozkleił, ale mogę się mylić... Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 4 lipca Opublikowano 4 lipca No powiedział, że chodzi o akcję w lochu i że tęskni za ojcem. Pomijam fakt, że w szpitalu na luzaku sobie za nim biegał i jeszcze heheszkował do starej, że to nie jego pierwsza taka akcja. A potem kurwa sypali jego prochy pod hotelem w trakcie wycieczki z przewodnikiem i żarciki, że oglądał chujowizne. Chodzi mi o to, że ten serial nie trzyma tonu i potem, niby ważna, scena jak się rozkleja jest mega słaba i nieprzekonująca. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca (edytowane) Niestety serial obniżył loty aż po brzozę. Włączyłem na chwilę jakiś odcinek z 2 sezonu, ludzie byli tam nzacznie ładniejsi (mother milk, starlight) i bardziej wyluzowani i zwariowani. WSZYSTKIE sceny w zasadzie z każdym są nie do spożycia, jedynie Homelander i Sage dają radę, no i zawsze fajna Kimiko. Beznadziejne dialogi polegające na przepychankach, ciągłe zarzuty i miłosne problemy, kogo w tym serialu obchodzi że jakiś gość tęskni za ojcem który latał po szpitalu zabijając ludzi z gołym tyłkiem? Scena z wbiciem w złe miejsce strzykawki jest godna jakieś kreskówki z Tomem i Jerry, a spotkanie starlight z firecracker to też niezła reżyserka, zamiast ją zabić, albo wezwać resztę, rozmawiały sobie romantycznie w ciemnym pokoju. Edytowane 5 lipca przez Rtooj Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Cienki jest ten sezon poza Homelanderem w labie i czuć, że brakuje jakiegoś motywu przewodniego i jasno okreslonego celu dla bohaterow. Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Też słabo oceniam ostatnie odcinki i mocno kojarzy mi się to wszystko z... Wolfensteinem II. Może dziwne porównanie ale tam też mocno poszli w groteskę i mocne przerysowanie wszystkiego, zaczyna to po prostu męczyć i nudzić bo ile razy można polegać na tych samych motywach. Cytuj
Pupcio 18 432 Opublikowano 5 lipca Opublikowano 5 lipca Dla mnie sezon o niczym żeby zapewne w ostatnim epie butcher dostał to co chce i czekamy na ostatni sezon z finałową bitką. Taki filler przed głównym daniem. Nie ogląda się tego źle ale jakby nie było tego sezonu to też nic by się nie stało ale rzeczywiście poziom jak nie dwa niżej od poprzednich. Szczególnie francuz i kimiko zostali zmasakrowani (prawie tak bardzo jak twarz starlight) Tylko Homcio dostarcza jak zawsze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi