Luqat 966 Opublikowano 24 czerwca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2022 Ja byłem wczoraj drugi raz z bratem i przed seansem myślałem, że jak już wiem ocb, to nie będę się tak dobrze bawił jak za pierwszym. No, ale jednak bardzo się myliłem i było po raz kolejny bardzo dobrze. Praktyczne nie mam zastrzeżeń do filmu, a to się rzadko zdarza. Teraz czekam na wydanie BR, bo chętnie będę wracał. Polecam raz jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 038 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Mordeczki, warto iść na ten film do Imaxa(u)? Pytam, bo nigdy w Imaxie nie byłem, zawsze zwykłe cinema city, wszak jestem zwykłym wieśniakiem i do Imaxa muszę jechać dobre 100 kilometrów. Moje chłopaki też nie byli nigdy nigdzie poza pobliskim lasem, który ich karmi i chroni Ponadto czy trzeba wybrać seans "imax 2d", czy wystarczy zwykły "2d", żeby doświadczyć pełni spektrum? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 3 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2022 Na ten film trzeba się wybrać do IMAX. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ElGritar 14 Opublikowano 7 lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2022 Dzisiaj się wybrałem na ostatni seans w IMAX, jako że jutro wychodzi nowy Thor. Sztosiwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 678 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 Wiadomo kiedy będzie na BR? Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 728 Opublikowano 7 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2022 (edytowane) Z tego co wyczytałem to 27.09 premiera. Też się przymierzam, ale po drodze jeszcze Batmana i Northmana muszę nabyć A polecacie inwestować w blu ray 4k? Bo zawsze kupowałem zwykłego blu raya. Czy różnica jest na tyle duża, że opyla się płacić prawie dwa razy tyle? Edytowane 8 sierpnia 2022 przez drozdu7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 25 sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2022 Pojawił się w końcu Maverick na AppleTV, przytulone. Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 728 Opublikowano 5 września 2022 Udostępnij Opublikowano 5 września 2022 Nie chce zbytnio powtarzać po was, ale świetny film naprawdę. Mimo wszystko dużo serca w niego włożono, szacunek do oryginału i przede wszystkim do latających maszyn (tu jest naprawdę dużo latania, żadnego pitu pitu). Takie kurwa trza filmy robić a nie jakieś wakanda forever zajebane Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 487 Opublikowano 30 września 2022 Udostępnij Opublikowano 30 września 2022 W dniu 3.07.2022 o 16:44, Crazy Horse napisał: jestem zwykłym wieśniakiem i do Imaxa muszę jechać dobre 100 kilometrów. Moje chłopaki też nie byli nigdy nigdzie poza pobliskim lasem, który ich karmi i chroni To już wiem, kto był inspiracją dla tatuśka z "Captain Fantastic", granego przez Viggo Mortensena 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 038 Opublikowano 1 października 2022 Udostępnij Opublikowano 1 października 2022 Oj, to był dobry film. Ale on z dzieciakami działał, a ja pisząc "moje chłopaki" miałem na myśli kumpli z ktorymi siedzimy w lesie :| Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 540 Opublikowano 9 października 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 9 października 2022 W dniu 5.09.2022 o 22:47, drozdu7 napisał: Takie kurwa trza filmy robić a nie jakieś wakanda forever zajebane Jedno, to robić, ale drugie to docenić przez widzów. Wizyta w kinie była, teraz płytka 4K wejdzie jak złoto, ale jeszcze nie wiem, czy tylko druga część, czy może taki zestaw: TOP GUN / TOP GUN: MAVERICK 2XBLU-RAY 4K+2XBLU-RAY 12627711651 - Sklepy, Opinie, Ceny w Allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 855 Opublikowano 29 października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 października 2022 (edytowane) Kupione 4kUHD i obejrzane ponownie. Zdjęcia lotnicze ok, nie będziemy się zagłębiać w kinowe niuanse (mach 10 i katapulta, przelot środkiem pomiędzy dwoma myśliwcami) Ale zdanie podtrzymuje w kwestii muzyki- soundtrack leży i zero podbicia do jedynki. Koncowka dla mnie bezsensu. O ile zdjęcia air 2air są Top, tak ta akcja na prawie samym końcu jest debilna ze razi po oczach. Te dwie rzeczy kuleja i ponowny seans nic tu nie zmienił. Edit Jakies dodatkowe rzeczy są na płycie, po niedzielnym obiadku zobaczę co tam jest, czy coś extra czy to co widziałem już na YT. Edytowane 29 października 2022 przez iluck85 Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 30 października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 października 2022 (edytowane) @iluck85 jak już kupiłeś Mavericka na Blu-ray 4K to mógłbyś się pochwalić w temacie Pochwalcie się filmami co tam masz ciekawego Edytowane 30 października 2022 przez funditto Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 855 Opublikowano 30 października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 października 2022 Kilka filmów na BR i ciut więcej na DVD, wszystko na głównej chacie. Tutaj teraz mam tylko to. Kupilem 1 raz z ciekawości Cena z dupy- 120 za film to Te filmy na BR tez drogie u nas, kilku filmów nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 19 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 19 grudnia 2022 Tom dziękuje za wsparcie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 306 Opublikowano 22 grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 grudnia 2022 Po tym klipie jak stoi na skrzydle pikującego dwupłatowca już nigdy nie zrobi takiego wrażenia. Jaja z adamantium. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi