adasiulko 201 Opublikowano 27 lipca 2019 Opublikowano 27 lipca 2019 W store na PS4 i XO pojawiła się otwarta beta gry NHL 20. Cytuj
Mędrzec 9 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 (edytowane) Po ponad 25 latach kolejnych odslon, chce sie wam w to jeszcze grac, caly czas w to samo :)? przez tyle lat nie wyszly inne serie ? niekonczaca sie telenowela gier sportowych EA widze i Konami, hehe Edytowane 1 sierpnia 2019 przez Mędrzec bo Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 18 marca 2020 Opublikowano 18 marca 2020 Z nudow gram w nhl 16. Powiem wam ze nawet fajny ten hokej. Troche nie jarze co to u nich spalony i nie umiem zbytnio celowac i dostaje baty ale w sumie fajniejsze to niz fifa i pes Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 18 marca 2020 Opublikowano 18 marca 2020 Spalony jest wtedy, kiedy zawodnik znajdzie się przed krążkiem w tercji przeciwnika. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 Ogolnie to gra sie naprawde fajnie. Tylko normalny poziom trudnosci albo mi sie zdaje albo jest lekko przesadzony. Praktycznie kazdy mecz to spina i walka o życie. Za to latwy poziom to nie gra. Mogliby zrobic jeszcze cos pomiedzy Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 19 godzin temu, Rozi napisał: Spalony jest wtedy, kiedy zawodnik znajdzie się przed krążkiem w tercji przeciwnika. Jeszcze jedno, mam kwadratem wrist shot i kolkiem slap shot. Roznice widze z tym ze o chu.j chodzi ze jak strzelam kolkiem to gosc mi w krazek czesto nie trafia? Zalezy jak sie ustawie i ktororeczny jest zawodnik? Bo jednak ten strzal jest mocniejszy i skuteczniejszy i wolalbym nim naparzac. Czasem jak wejdzie takie okieneczko z dystansu to Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 Wrist shot to strzał z nadgarstka, szybszy, słabszy, ale bardziej celny, używany z bliższej odległości i bez zamachu kijem. Slap shot, to strzał z dużym zamachem kijem, dystansowy i mocny. No nie trafiasz, bo jak robisz zamach kijem, to krążek nie stoi w miejscu, tylko ślizga się po tafli, więc możesz w niego nie trafiać. Dla zobrazowania: Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 Jak grałem te 10 lat temu w NHL, to jakoś do strzelania wolałem używać gałki. Piękne brameczki wchodziły z pociągnięcia Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 Trochę mnie dziwi też to właśnie, że Kabi ma strzały pod przyciskami, co jest turbo niewygodne. Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 19 marca 2020 Autor Opublikowano 19 marca 2020 Są trzy rodzaje sterowania: NHL 94, hybrydowe i na analogach. Najlepiej od początku uczyć się gry na analogach, to daje więcej możliwości. Do pogrania offline na PS4 można grać w każdą część oprócz 15, która była pierwszą edycją na aktualną generację i była słaba. Poza tym po pograniu w ultimate team w tym roku ja już odpuszczam tą grę na bieżącej generacji. Może zagram na kolejnej, o ile poprawią pewne rzeczy. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 Jakos nie mam przekonania do galek a juz nie bede zmienial, gram na tym hybrydowym choc pewnie macie racje ze sa bardziej intuicyjne. Gram lige czeska bo w nhl wszystko dzialo sie zbyt szybko jak na poczatek xd Naprawde jestem milo zaskoczony, fajnie sie gra. Choc troche irytuje jak w jednym meczu nic nie chce wejsc potem gram nastepny i wygrywam 7:2 Fajnie tez ze mozna robic w lidze wymiany graczy kiedy sie chce z innymi zespolami. Mam niesamowita taktyke oferowania 5 lamusow z ovr 65 za jednego typka 80 wzmacniajac swoja druzyne i przy okazji oslabiajac przeciwnikow Czyli co tego slap shota to po prostu najlepiej przyjac, i z miejsca je,bnac? Ale dzis fajna brameczke strzelilem walac kijem w krazek ktory byl na wysokosci glowy. Taki wolej troche. Chyba butterfly sie nazywa fachowo. Nawet nie wiem jak to zrobilem xd Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 21 minut temu, kanabis napisał: Fajnie tez ze mozna robic w lidze wymiany graczy kiedy sie chce z innymi zespolami. Mam niesamowita taktyke oferowania 5 lamusow z ovr 65 za jednego typka 80 wzmacniajac swoja druzyne i przy okazji oslabiajac przeciwnikow Czyli co tego slap shota to po prostu najlepiej przyjac, i z miejsca je,bnac? Ale dzis fajna brameczke strzelilem walac kijem w krazek ktory byl na wysokosci glowy. Taki wolej troche. Chyba butterfly sie nazywa fachowo. Nawet nie wiem jak to zrobilem xd Te wymiany to nie tak jak w FIFIE, bo hokej jest oparty na salary cap i ograniczeniach w ilości miejsc, więc jak się pieniążki nie będą domykać, albo będzie Ci brakować zawodników, to gra nie pozwoli na takie triki. A te lamusy z 65 mogą za kilka sezonów być all-starami, no chyba, że nie patrzysz tak w przyszłość. Slap shoty zazwyczaj wykonuje się obrońcami, kiedy zamykasz drużynę przeciwną w swojej tercji. Obrońcy są najczęściej tymi przy linii środkowej, więc są często niekryci. Krążek się wycofuje i sadzi gnoja prosto w okienko. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 No az tak w przyszlosc nie patrze. Panie jak to pindziesiont meczy w sezonie Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 Kurde NHL 20 na promce jest, aż kusi, dwa lata nie grałem w NHL, ale to EA i ehhhhh.... Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 19 marca 2020 Autor Opublikowano 19 marca 2020 1 minutę temu, Rozi napisał: Kurde NHL 20 na promce jest, aż kusi, dwa lata nie grałem w NHL, ale to EA i ehhhhh.... Jeśli do grania offline to lepiej kupić 19. A 20 do online nie polecam, patologia, handicap większy niż w Fifie. Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 41 minut temu, Rozi napisał: Kurde NHL 20 na promce jest, aż kusi, dwa lata nie grałem w NHL, ale to EA i ehhhhh.... Ja nie gralem lat.. o ku.rwa, 20. Przed chwila wydawalo mi sie ze NHL 2000 byl 10 lat temu. Ja pier.dole... Kim gracie? Ja Kaczorami (tfu!) z Selanne w skladzie. Dzisiaj pewnie cos jak Jordan w NBA2k. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 Ja gram chomutowskimi piratami A w nhl nie wiem kim bede gral. Druzyny znam bo kiedys obstawialem ale zawodnika ani jednego nie znam. Znam Czerkawskiego i Wayna Gretzkego Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 3 godziny temu, kanabis napisał: Ja gram chomutowskimi piratami Przeczytalem "ch.ujowymi piratami". To pewnie przez te propagande SoT. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 19 marca 2020 Opublikowano 19 marca 2020 Ja jak zwykle gram Colorado. Od 20 lat w sumie xD przyznam że musze przesuwać paski trudności w advanced bo all-star robi się za łatwy. Cytuj
kanabis 22 470 Opublikowano 20 marca 2020 Opublikowano 20 marca 2020 Wogole podoba mi sie w tych nba i nhl ta cala otoczka wydarzenia, święta. Jakby na boisko wychodzili prawdziwi bohaterowie. Taki pes wypada w tym aspekcie jak rogrywki b klasy 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Ale sobie fajnie wrócić po dwóch latach do NHL na konsoli. Jestem graczem offline, więc Franchise Mode to moja mekka, klasycznie leci expansion, oczywiście gram Seattle (które dołączy do NHL w przyszłym roku), ja nazwałem ich - Seattle Venom Walka o free agentów, expansion draft, a potem droga do pucharu Stanleya, niesamowita gra. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Opublikowano 3 kwietnia 2020 Moja ulubiona część to 2001, albo 2002. Ta co się kolekcjonowało karty. Oczywiście zawsze cisnąłem Toronto z Czerkawskim na skrzydle i Oliwą w obronie <3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi