Skocz do zawartości

PSX Extreme 264

Oceń okładkę PSX Extreme 264 20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 264 (wersja 1)

2. 2. Oceń okładkę PSX Extreme 264 (wersja 2)

3. 3. Oceń okładkę PSX Extreme 264 (wersja 3)

4. 4. Oceń okładkę PSX Extreme 264 (wersja 4)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

@Rayos napisz coś więcej o tym redakcyjnym spotkaniu. Kurła, niedawno się wszyscy śmiali jak pisał o swojej ex, a dzisiaj został zaproszony na  redakcyjną popijawę :/

Ty (pipi)o! :)

• Odpowiedzi 85
  • Wyświetleń 23,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Ostatnia wizyta: 8 sierpnia.

• Mnie od dawna męczą relacje z redakcyjnych imprez. Ta z ostatniego numeru to straszny cringe. 

• Ciesz sie chlopie ze wogole kupiles nowy numer, ze chlopakom sie chce dokladac jeszcze z wlasnej kabzy bys mogl powachac swiezy papier co miesiac , troche wiecej szacunku dla pracy oldboyow. 

Opublikowano

Chyba nie chcesz spytać o to jak pachnie Monika?

Opublikowano
58 minut temu, grzybiarz napisał:

@Rayos napisz coś więcej o tym redakcyjnym spotkaniu. Kurła, niedawno się wszyscy śmiali jak pisał o swojej ex, a dzisiaj został zaproszony na  redakcyjną popijawę :/

Ty (pipi)o! :)

bylo bardzo fajnie :usmiech: 

Opublikowano

Impreza integracyjna z okazji przejęcia PE, przez nowego wydawcę, a dwie godziny przed startem sam Łapusz oznajmia że jednak się nie zjawi. "Sytuację ratował Perez (...)". 

No kurła, zapowiada się nieźle z tym nowym wydawcą.

Opublikowano

Nie, dlatego tylko tyle poszło do kiosków.

Opublikowano
20 godzin temu, Kmiot napisał:

No właśnie sobie przypomniałem, że od dwóch numerów nie widziałem "Rewizji".

Co się stanęło? Gdzie jest?

@Roger?

Pamiętacie, że niebawem zostanie wypuszczony patch z deszczem dla GT Sport. Dlatego w PE powinna ukazać się rewizja rewizji. 

Opublikowano

Kupiłem specjalnie numer dla forumkowym mądrości i zobaczylem w nich roziego. Nie wiem co o tym myśleć. 

Opublikowano

Dzięki za ostrzeżenie:obama:

Opublikowano

Nie jestem pewien, czy powrót Myszaqa jest potrzebny. Gość nie ma już nic wspólnego z grami. Inna sprawa jest taka, że ostatnio przeglądałem stare numery i teksty Myszaqa niestety nie zestarzały się zbyt dobrze. Jasne, taki humor śmieszył, kiedy miało się 14 lat, ale dzisiaj jest lekki krindż. 

Opublikowano

Mnie nigdy nie śmieszył, a jego recenzje omijałem szerokim łukiem. :yakubu:

Opublikowano

Mnie od dawna męczą relacje z redakcyjnych imprez. Ta z ostatniego numeru to straszny cringe. 

Opublikowano

Bylo cos o Kalim i lapaniu Moniki za cycki? Te relacje to taka tradycja i lekki zwrot w strone czytelnikow wspominajacych jak to drzewiej bylo. Raz w roku mozna przecierpiec.

4 godziny temu, Pix napisał:

Nie jestem pewien, czy powrót Myszaqa jest potrzebny. Gość nie ma już nic wspólnego z grami. Inna sprawa jest taka, że ostatnio przeglądałem stare numery i teksty Myszaqa niestety nie zestarzały się zbyt dobrze. Jasne, taki humor śmieszył, kiedy miało się 14 lat, ale dzisiaj jest lekki krindż. 

Kolejna extrimowa legenda upada.

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

Mnie od dawna męczą relacje z redakcyjnych imprez. Ta z ostatniego numeru to straszny cringe. 

To nie czytaj. Nie interesuje mnie dział ON Mazziego albo comiesięczne wywody Zooltara na temat Battle Royal, dlatego pomijam te strony. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano
43 minuty temu, dee napisał:

Mnie zdziwiła obecność „zaprzyjaźnionej cosplayerki”. To chyba Roger ją zapraszał, bo on lubi takie młode i mangowe postacie :)

Opublikowano
Godzinę temu, dee napisał:

e tam, fajnie poczytać o tym, że redaktorzy pisma z grami to też ludzie i jedzą kiełbase 

Opublikowano
7 godzin temu, chris85 napisał:

Czy tylko ja nie wierzę w powrót Myszaqa? Który to już raz? Trzeci? 

Tekst juz zlozony :).

Opublikowano

A następny dopiero za trzy lata przy okazji kolejnego powrotu Myszaqa do PE.

Opublikowano

Miał sporo czasu na napisanie to co się dziwić.

Opublikowano

Ta recka na 1/3 strony bedzie niesamowita.

Opublikowano
37 minut temu, Mejm napisał:

Ta recka na 1/3 strony bedzie niesamowita.

Z czego połowa to lanie wody o Jaworze :)