Opublikowano 3 lutego 20223 l 42 minuty temu, bastek66 napisał: Widać 3 czarne pary rąk Myślałem, że to brud.
Opublikowano 3 lutego 20223 l dalej się w to bawimy? triger na czarnych w bajce o smokach, goblinach i pierścieniach?
Opublikowano 3 lutego 20223 l Ja sie w ogole dziwie ze ktos na to czeka i zamierza ogladac, przeciez kazdy czlowiek ktory nie spedzil odstatnich 20 lat pod kamieniem zna fabule linijka po linijce, nawet jak nie czytal Tolkiena to widzial trylogie kilka razy w TV i nic, absolutnie nic go nie moze w tej kwestii zaskoczyc (no chyba ze murzyn-legolas).
Opublikowano 3 lutego 20223 l Ja nie czekam, będzie gówno jebane jak Wiedźmin, akurat na modłę 2022 roku
Opublikowano 4 lutego 20223 l Ja sie w ogole dziwie ze ktos na to czeka i zamierza ogladac, przeciez kazdy czlowiek ktory nie spedzil odstatnich 20 lat pod kamieniem zna fabule linijka po linijce, nawet jak nie czytal Tolkiena to widzial trylogie kilka razy w TV i nic, absolutnie nic go nie moze w tej kwestii zaskoczyc (no chyba ze murzyn-legolas).Super, ale tutaj nie będzie nic z trylogii, amazon wykupił prawa do sillmarilion i niedokończonych opowieści, nie mają praw do trylogii. Akcja serialu dzieje się w drugiej erze w momencie tworzenia pierścieni władzy.
Opublikowano 10 lutego 20223 l I baba rycerz najgorzej. Chyba prawica doszla do glosu w rohanie w 3 erze, ze Eowyna musiala chlopa udawac by walczyc pod minas tirith.
Opublikowano 10 lutego 20223 l A co robią drowy u Tolkiena? I czemu nie mają długich włosów tylko jakieś reszti afro?
Opublikowano 10 lutego 20223 l Godzinę temu, Shen napisał: Czarne elfy, ide szukac bólu dupy w necie kurwa nie moge sie doczekać trailera.
Opublikowano 10 lutego 20223 l Dobra, może zagramy w bingo? Wylistuję rzeczy które pojawią się w serialu: król-kobieta blackwashing biseksualizm większości postaci biały antagonista główna bohaterka w kanonie Mary Sue o czymś jeszcze zapomniałem?
Opublikowano 10 lutego 20223 l Jak już tworzą postaci specjalnie pod serial (jak ten garnuch-elf), to raczej wszystko trafione xd
Opublikowano 10 lutego 20223 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Trzeba szukać pozytywów, w oryginalnej trylogii czarnych elfów nie ma, można założyć że wyginęły
Opublikowano 10 lutego 20223 l Abstrahując od doboru obsady - kostiumy wcześniej na plakatach i niektórych zdjęciach wydają się wyglądać jakoś tak nad wyraz nieskazitelnie, co odbiera naturalizm i pachnie nieco tandetą . Budżet mają kosmiczny i coś nie chce mi się wierzyć w odstawianie takiej karygodnej chały przy tak istotnym aspekcie, ale być może w ruchu nie będzie się to źle prezentować. Ogólnie mam takie przeczucia, że na premierze serialu mocno zyska nie tylko filmowa trylogia Władcy Pierścieni, ale też i ta Hobbita.
Opublikowano 10 lutego 20223 l W tym artykule Vanity Fair jest też napisane, że będzie wątek zakazanej miłości samotnej matki, zielarki z czarnym elfem. Nie żeby mnie to jakoś bolało, ale nie bardzo to brzmi subtelnie.
Opublikowano 10 lutego 20223 l Kurcze jako fan władcy pierścionków czarno hehe widzę ten serial. Najbardziej boli ta ogólna czystość wszystkiego i wszystkich jak by świeżo spod przysznica wyszli i makijaż se pierdzielneli tfu. Edytowane 10 lutego 20223 l przez kudlaty88
Opublikowano 10 lutego 20223 l Niesamowity, gówniany woke serialik się zapowiada, ale figary i inne skrzywione chujstwa to lubią.
Opublikowano 10 lutego 20223 l 6 godzin temu, Soban napisał: I baba rycerz najgorzej. Chyba prawica doszla do glosu w rohanie w 3 erze, ze Eowyna musiala chlopa udawac by walczyc pod minas tirith. Patrząc po aktorce, to chyba Galadriela