Faka 4 047 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Cały internet pluje na ten gniot, lewacki gniot, jak to nazywają fani. No ale wszystkie te pojebane figara i inne lewackie gówna, tylko czekają na to. Z ciekawości wam tylko przypomnę, że wątki legolasa z gimlim to pikuś (ten kto ma wiedzieć, ten wie o co chodzi), co ma zaoferować ten serial. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 14 minut temu, Soban napisał: o blade runner 2049 był bardzo fajny. Fury Road? Ale no to naprawdę jest kopanie w rzece gówna. 1 Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Godzinę temu, Faka napisał: Cały internet pluje na ten gniot, lewacki gniot, jak to nazywają fani. No ale wszystkie te pojebane figara i inne lewackie gówna, tylko czekają na to. Z ciekawości wam tylko przypomnę, że wątki legolasa z gimlim to pikuś (ten kto ma wiedzieć, ten wie o co chodzi), co ma zaoferować ten serial. I tak się "sprzeda", bo zostanie zaprzęgnięta machina social mediów i zacznie się promowanie gunwa na poziomie reklam media expertu w RMF i debile, którzy nawet nie znali uniwersum będą piali z zachwytu. Podobnie masz z wiedźminem netflixa Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Godzinę temu, Kalel napisał: Fury Road? Ale no to naprawdę jest kopanie w rzece gówna. Fury z 2015 wiec sie jakos uchowal bo to wtedy sie powoli woke go.wno zaczynalo (od premiery Force Awakens). Cytuj
Shen 9 680 Opublikowano 14 lutego 2022 Opublikowano 14 lutego 2022 Widzieliście komentarze pod trailerem? Chyba dlatego wyłączyli łapy w dół Cytat “Evil is not capable of creating anything new, it can only distort and destroy what has been invented or made by the forces of good.” – J.R.R. Tolkien Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Observer 10 518 Opublikowano 15 lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 lutego 2022 (edytowane) W dniu 10.10.2021 o 19:30, Figaro napisał: Każdy prawacki neckbeardowy kanał na YT będzie krzyczeć i płakać o końcu zachodu i hollywood, a observery i rozaliusze Do dziś nawet nie wiedziałem że taki temat istnieje, wszedłem sobie poczytać po zobaczeniu trailera i widzę że figaro już się pół roku temu zdążył w nim spłaktać na mój temat. Jestem na stałe zameldowany w tym popsutym łbie. Swoją drogą ktoś mógłby stwierdzić że to niezły chichot losu - w tym temacie to akurat figaro jest największym obrońcą produktu JEFFA BEZOSA. Wystarczy rzucić trochę tęczy i blm, a od razu zapomina jakiś tam o prawach pracowniczych i walczy w imię Amazona. I to pracuje dla nich za darmo. Edytowane 15 lutego 2022 przez Observer 1 1 1 9 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 świetna logika. bronię bezosa bo bawią mnie trzaskające dupki konserw bo krasnal jest czarny XD Cytuj
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 świetna logika. bronię bezosa bo bawią mnie trzaskające dupki konserw bo krasnal jest czarny XDTu bardziej chodzi o to że to wygląda jak wypluw jakiś debili co Tolkiena znają na Wiki. Przynajmniej ja tak do tego podchodzę zobacz że nawet ta murzynka wygląda tak tokenowo jak sie tylko da. Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Niestety problemem numer jeden są porównania do trylogii Jacksona, a to jednak inni ludzie całkowicie odpowiedzialni za projekt. Elf łapiący strzałę, to nawet wyczyny Legolasa były raczej przeciętne. Ale drugim problemem, że to wygląda jakoś za mało poważnie, czysto, takie drugie koło czasu, jakieś opowiesci z narnii. Chciałbym się mylić i mam nadzieję, że to będzie całkiem fajny serial, ale niestety w głowie będzie siedzieć ciągle arcydzieło Jacksona i serial już nie daje mu rady pod żadnym względem.Co do różnych kolorów skóry, mnie to nie wadzi, dopóki to będzie miało jakiś sens, zobaczymy jak to wyjdzie w serialu. 1 Cytuj
Shankor 1 650 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Niezła lipa wyjdzie jak serial okaże się dobry lub, o zgrozo, bardzo dobry. Cytuj
Czoperrr 5 239 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 O nie, czarne krasnale w bajce fantasy Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Wczoraj widziałem że baby krasnale z władcy pierścieni więc czemu zatrudnili babe murzynke A nie transa??? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 jak zwykle problemem nie jest to że są czarne krasnale, ale to, jak je wprowadzono. Coś czuję, że dokument o powstawaniu tego gniota będzie znacznie ciekawszy niż sam serial. Jak ploty okażą się prawdziwe, że po tym jak kipnął Tolkien jr pozwalniali starą epikę i na ich miejsce zatrudnili chinoli (bo taniej) + ministerstwo do spraw transów i poprawności politycznej to 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 W dniu 3.02.2022 o 23:14, gekon napisał: dalej się w to bawimy? triger na czarnych w bajce o smokach, goblinach i pierścieniach? A Ty leki w końcu wziąłeś, czy dwubiegunówkę wyleczyli? Cóż za zmiana stanowiska! Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 tabsy? polecam ale na dobry początek polecam naukę czytania jak zwykle problemem nie jest to że są czarne krasnale, ale to, jak je wprowadzono. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Kilka stron temu miałeś problem o "rasistów", a teraz nagle zacząłeś rozumieć, że ludzie nie lubią, jak im się przeinacza ulubione uniwersa. Niesamowity postęp! Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 tak, nie widzę większego problemu w tym, że fantastyczna postać jest grana przez kogoś innego niż biały Amerykanin. Triger o to jest śmieszny no chyba, że robią to w ten sposób, jak zostało to zrobione tutaj, a wszystko na to wskazuje (tydzień temu nie było jeszcze trailera). czego znów nie rozumiesz? 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Nie było trailera, ale były zdjęcia i można z nich wywnioskować, że dodano postaci czarnoskórych elfów, co nie pasuje do świata przedstawionego w książkach Tolkiena i jest niezgodne z materiałem źródłowym. Ty nie masz problemu z blackwashingiem, ale większość fanów twórczości Tolkiena ma. Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Jak to trzeba uważać żeby kogoś nie urazić. Napewno nie uważam się za rasistę ale nie będę pisał zawsze że nie przeszkadza mi że kogoś gra aktor innego koloru skóry. Są różne konteksty np. historyczne albo materiał źródłowy z którego się czerpie. Czarni wiedźmini, wikingowie, wciskanie Azjatów do filmów. Już nie mówię o tym że na Netflixie są całe segmenty żeby konkretne grupy były zadowolone. W filmach też już człowiek czasem myśli że niektóre role są obsadzone żeby ktoś się nie obraził. Jasne w sumie niby ciemnoskóry krasnal różnicy nie robi, ale człowiek ma prawo być już trochę zmęczony tym. W drugą stronę, gdyby kręcono remake Friday i połowę getta obsadzono białasami to też by chyba coś nie grało i wiarygodność filmu by ucierpiała 3 Cytuj
Pupcio 18 610 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Oho zaraz wywołasz figaro z lasu i wklei Ci że w prince of persia księcia grał biały chłop!!1 Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 13 minut temu, drozdu7 napisał: Jak to trzeba uważać żeby kogoś nie urazić. no bardzo trzeba uważać, starczy dać czarnoskórego aktora w adaptacji historycznej opowieści Władcy Pierścieni Cytuj
drozdu7 2 872 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Zauważ że w mojej wypowiedzi jest słowo "albo". Więc chyba nie zrozumiałeś Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 oho, już typowe "nie zrozumiałeś" haha. współcześni wydawcy lubią dodawać różnokolorowe osoby, bo to dodatkowa grupa widzów, która z większą chęcią odpali serial. tu nie rozchodzi się o żadne równouprawnienie ras czy #BLM, a o pieniążki. Tu nie ma nic do rzeczy strach przed LEWAKAMI, jak nie będzie żadnych czarnych elfów, ponieważ rage nerdów z powodu owego czarnego elfa jest, jak to bywa, stokrotnie większy niż ten mityczny sjwowy cancel, o którym forumowe konserwy tak głośno trąbią. Cytuj
Sven Froost 492 Opublikowano 15 lutego 2022 Opublikowano 15 lutego 2022 Zapomniales o tym ze przynajmniej na tym forum przez gejow, transwestytow i czarnych elfow w swiecie LOTR ten serial obejrzy mniej osob niz wiecej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi