Donatello1991 1 424 Opublikowano 5 września 2022 Opublikowano 5 września 2022 (edytowane) Wszystkie elfy oprócz czarnego i marka Krassusa ze spartakusa, wyglądają jak cipki i sprawiają wrażenie totalnie bezjajecznych. Amazon ma spore zasięgi skoro nawet taki Borys z podcastu Rock i Borys pierdzieli głupoty i pobłaża. Co jest kompletnie nie w jego stylu i cieszy michę jak Rock do byle szajsu. Edytowane 5 września 2022 przez Donatello1991 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 6 września 2022 Opublikowano 6 września 2022 Ten czarny elf jest spoko, ale to nie to fantasy i nie ten świat. 1 Cytuj
ginn 789 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 Ej, czy tylko ja się dobrze bawiłem, oglądając pierwsze odcinki? 2 Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 nikt Ci tego tutaj nie napisze na głos Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 43 minuty temu, ginn napisał: Ej, czy tylko ja się dobrze bawiłem, oglądając pierwsze odcinki? Ja też, czekam na nowy. Cytuj
Santi 29 Opublikowano 7 września 2022 Opublikowano 7 września 2022 Ja też, czekam na nowy. A ja się dopiero będę dobrze bawić jak zacznę oglądać, poczekam cierpliwie do końca sezonu by nie czekać tydzień na następny odcinek tylko wciągnę od razu całość Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 Mi się nawet podoba, chociaż nie wiem dlaczego, może oglądam to zazwyczaj zbyt późno, ale zaczynam zerkać na zegarek jakoś w połowie, kiedy już się skończy. Nie mam zarzutów do mrocznego elfa (), czy Harfootów. Królowa krasnoludów też mnie ni ziębi, ni grzeje. Galadriela mnie strasznie denerwuje, jej wątek jest nudny jak moja praca. Elfy w większości zachowują się jak jacyś sekciarze, zwłaszcza jak Spoiler sobie odpływają na Zachód, no toż to wygląda jak masowe samobójstwo jakiejś sekty w tych białych szatach itd xD Generalnie nie skreślam, ale Ród Smoka podoba mi się bardziej, a tych porównań teraz nie unikniemy. 1 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 13 godzin temu, ginn napisał: Ej, czy tylko ja się dobrze bawiłem, oglądając pierwsze odcinki? Jeszce nie oglądałem więc nie wiem, ale nie znam źródła więc możliwe, że będzie mi się podobać tak jak to było z Halo czy Wiedźminem. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 3 godziny temu, Szwed napisał: Mi się nawet podoba, chociaż nie wiem dlaczego, może oglądam to zazwyczaj zbyt późno, ale zaczynam zerkać na zegarek jakoś w połowie, kiedy już się skończy. Nie mam zarzutów do mrocznego elfa (), czy Harfootów. Królowa krasnoludów też mnie ni ziębi, ni grzeje. Galadriela mnie strasznie denerwuje, jej wątek jest nudny jak moja praca. Elfy w większości zachowują się jak jacyś sekciarze, zwłaszcza jak Pokaż ukrytą zawartość sobie odpływają na Zachód, no toż to wygląda jak masowe samobójstwo jakiejś sekty w tych białych szatach itd xD Generalnie nie skreślam, ale Ród Smoka podoba mi się bardziej, a tych porównań teraz nie unikniemy. A jak wyjebała Spoiler na środku oceanu chcąc wpław wracać na ląd to Ci się podobalo? Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 No jasne, że nie, mówię, denerwuje mnie cały jej wątek, w drugim odcinku to już w ogóle chciałem przewijać jak ją pokazywali. Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 Już się zaczyna, wszystko co się złego mówi o serialu to od razu rasizm tak jak przy Obi-Wanie. Nic nie wolno powiedzieć, że nudny serial, że Galadriela jest irytująca i ma jedną minę, że po "macoszemu" potraktowano materiał źródłowy. Teraz nie wolno krytykować, bo jest się rasistą, tylko trzeba wielbić w każdym zdaniu "diversity" w serialu. Cytuj
Mani 686 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 A Ja będę rasistą i co mi zrobią? Ludzie się tak boją tego słowa, że najlepiej to by pucowali berło innym byle tylko kogoś nie urazić. Cytuj
Faka 3 992 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 Wystarczą moje posty, które bez ogródek gnoję to gówno. Cytuj
Bzduras 12 578 Opublikowano 8 września 2022 Opublikowano 8 września 2022 Nie oglądam, ale chyba jest akuratne. 3 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 września 2022 Opublikowano 9 września 2022 Odcinek 3. 0/10. Niech to ujęcie i zęby będą jego podsumowaniem. 2 Cytuj
ginn 789 Opublikowano 9 września 2022 Opublikowano 9 września 2022 Fakt, to była chyba najgorsza scena do tej pory ze wszystkich trzech odcinków. Póki co utrzymuję 6/10. Coś się powoli zaczyna już dziać w tym trzecim odcinku. Zobaczymy, co przyniosą kolejne... Na tą chwilę najlepiej wyglądają krasnoludy i harfooty niestety póki co pierwszoplanowe Strong Females nie dowożą... Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 września 2022 Opublikowano 9 września 2022 Nie no ten wątek hobbitów z deczka przygłupi. Czasem pocieszny, czasem cringowy. Jeszcze mnie rozwaliła jedną scena. Spoiler Jak elfy wzięły wodę od orków i pili xd No serio? Żaden nie skumal, że coś się odwali? Jak dla mnie to leży 90% gry aktorskiej. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 9 września 2022 Opublikowano 9 września 2022 Trzeci odcinek całkiem spoko. Super numenor oraz orki. Na minus walki elfów, jak kogoś irytowały odpały legolasa, które robił raz na jakiś czas, to tutaj matrix jest grany cały czas.Galadriel jest słaba, nic z niej nie będzie.Efekty wiadomo top, ale co się odwaliło z z wargiem to nie wiem, komiczny wygląd pal licho, jakby animacja była w 15 klatkach Cytuj
Krzysztof93 1 319 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 Trzeci odcinek okropny. Bardzo nudny co gorsza to nie była fantastyczna nuda podziwiania spowolnionej akcji w magicznym świecie a taka najprawdziwsza nuda . Garadiela to jest dramat totalny. Nie mogę patrzeć na tą aktorkę, czuję do niej prawdziwe obrzydzenie. Jej mimika wywołuje u mnie odruchy wymiotne gdyby się dało to bym tej raszpli sprzedał bułę na ryj. Warg wyglądał jakby był przeniesiony z kreskówki, wyglądał tandetnie, dziwnie (jak wyraz twarzy tej szmaty Garadieli). Nie oceniam całości bo mimo wszystko dwa pierwsze epizody były jeszcze całkiem znośne tak ten trzeci to katorga. Raz w tygodniu można taki słaby szajs obejrzeć aby mieć w tej wojnie własną opinię. Życzę sobie żeby odcinek czwarty był lepszy. Cytuj
sznyta. 9 Opublikowano 13 września 2022 Opublikowano 13 września 2022 Rasizm to był już podczas kręcenia trylogiiWysłane z mojego HD1900 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 16 września 2022 Opublikowano 16 września 2022 Czwarty odcinek za mna i serio, ja bardzo chcę polubić ten serial. Bo i fantasy lubię i do zmian w kanonie nic nie mam. Ale on jest tak kurewsko nudny i nadęty, że rzygać się chce. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 Wszyscy już olali? Bo piąty odcinek jest naprawdę naprawdę dobry. Akcja fajnie się rozkręciła, brak głupot i dłużyzn. Nareszcie jest co oglądać i na co czekać Cytuj
mcp 2 017 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 wyyebane w to guwno, wszyscy ród smoka oglądają 2 Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 Ród smoka też dość niemrawy niestety, do Gry się nie umywa. Cytuj
Figaro 8 221 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 8 minut temu, Andreal napisał: Ród smoka też dość niemrawy niestety, do Gry się nie umywa. ktoś się tym editem chyba przestraszył nieuniknionych minusików Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi