ginn 803 Opublikowano 16 października 2022 Opublikowano 16 października 2022 6 godzin temu, Masorz napisał: No to w końcu jest czy nie jest Pokaż ukrytą zawartość Gandalfem ? Tak. Choć słyszałem też teorię, że scenarzyści ostro trollują i tak na prawdę jest to Radagast. Mocno naciągane, więc nie mam wątpliwości, że mamy do czynienia z miłośnikiem hobbitów. Btw. Kto czytał Silmarilliona? Fajne to? Trylogię książkowo odhaczyłem i siadło bardzo dobrze. Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 16 października 2022 Opublikowano 16 października 2022 To jest Gandalf, hasła o nosie użył w Morii i w filmie i w książce. No chyba, że mega trollują Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 16 października 2022 Opublikowano 16 października 2022 10 godzin temu, Figaro napisał: o kurwa, cała podstrona normalnej dyskusji o serialu bez prawackich wyrzygów - jestem dumny w hój Bo dyskusja byla o drugiej erze wg Tolkiena a nie tych sojowych niedoje.bancow z amazona 2 Cytuj
Moldar 2 260 Opublikowano 16 października 2022 Opublikowano 16 października 2022 Koniec. Bardzo drogi kiepski serial.Na plus:- czasem efekty - krasnoludy - orki Na minus:- nuda - kiepskie postacie - Galadriela - 90% rozmów - nowy Jork 5/10 czas na trylogię dla detoksu Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Ludzie przestali ogladac rozmazane go.wno po prawie 40% sezonu? Zrozumiale. Tylko na forumie prawie 100% skutecznosci Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 5 kwietnia 2023 Opublikowano 5 kwietnia 2023 W dniu 4.09.2022 o 12:40, Figaro napisał: jak zwykle, go woke, go broke Figarx przewidział 21 godzin temu, Figuś napisał: Cytuj
Square 8 705 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja 58 minut temu, Figuś napisał: ktoś czeka? Najpierw bym musiał obejrzeć poprzednie, bo chyba 10 minut nawet nie widziałem. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja Z tego co piszą to może nie być źle, bo Jackson trzyma pieczę i jest koles od Golluma z trylogii. Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 13 maja Opublikowano 13 maja To jest info o drugim sezonie Rings Of Power kolego 1 Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 16 maja Opublikowano 16 maja Spalony Popcorn też na bank zrobi reckę Cytuj
Shen 9 672 Opublikowano 29 maja Opublikowano 29 maja Może jakiś wariat czeka, to wrzucam. Tom Bombadil pojawi się w drugim sezonie 1 Cytuj
ginn 803 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Ktoś coś? Wyczytałem, że pierwszy epek 2 sezonu zaczyna się nieźle. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Pierwszy sezon to chyba nic wam nie powiedzial. Wyszedlby drugi sezon akolity i takie samo pytanie by padlo. 1 Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia A ktoś pamięta co tam się działo w 1 sezonie i chce streścić w 3-4 zdaniach? Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Na początku 2 sezonu jest chyba 3 minutowe "w poprzednim sezonie". Cytuj
Homelander 2 209 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia 2 hours ago, Fanek said: A ktoś pamięta co tam się działo w 1 sezonie i chce streścić w 3-4 zdaniach? Tak, ja pamiętam. Zapomnieć nie mogę 5 Cytuj
WisnieR 2 765 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia (edytowane) Obejrzałem dwa odcinki i jest ok. Dostałem to czego oczekiwałem - kino rozrywkowe. Nie szukałem tu drugiej trylogii tylko rozrywkowego fantasy, bo takich seriali z tego gatunku jest co raz mniej. Pierścienie wypełniają te lukę. Edytowane 30 sierpnia przez WisnieR 1 Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia opinie o drugim sezonie pozytywne póki co, podobno jest dużo lepiej, niż w pierwszym. A mnie już pierwszy się podobał, więc jest hype i w niedzielę wrzucam. Liczę na więcej tego, co najbardziej mi się podobało czyli piękne obrazki i klimat, wielkim fanem lore LotR nie jestem, więc hobbity murzyny i głupoty w fabule mi nie przeszkadzają 1 Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 30 sierpnia Opublikowano 30 sierpnia Jest jeszcze gorzej niz w pierwszym sezonie. Sauron the blob, orki z dziecmi xDDDD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi