Bishonen88 162 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia No nie wiem. Pierwszego nie dałem rady po paru odcinkach kontynuować, a wczoraj wszystkie 3 odcinki wleciały jak masło. Cały wątek z Sauronem mi się podoba. Czekam na następne odcinki 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia CO.DO.CHUJA. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 462 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Jestem właśnie po seansie Critical Drinkera i powiem krótko: ja pierdolę. Dobrze, że nie jestem jakimś wielkim fanem tego uniwersum, bo chyba bym się położył obok Tolkiena i już tak został. Ciekawe co dalej. Proponuję serial o Terminatorze i maszyny ze Skynetu zakładające rodziny, produkujące małe robociki i płaczące, że one nie chcą walczyć z ludźmi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2 godziny temu, Pupcio napisał(a): CO.DO.CHUJA. Wchodzi jak masło mordo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Nie wierzę że to powstało bez jakiejś dotacji z kremla który ociepli wizerunek z armii 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 570 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września Nawet orki mają pełne rodziny. Trochę prztyczek w nos dla pewnych grup społecznych w ameryczce. Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 325 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września Oglądacie w ogóle ten serial, czy tylko opinie na jutubie, które są oczywiście zrobione pod klikanie? ja po dwóch odcinkach się jaram, po raz kolejny spoko fantasy przygodówka z zajebistymi efektami, scenerią i ogólnym klimatem. Dobrze nie być fanem uniwersum z klapami na oczach, można obejrzeć z przyjemnością i bez bólu dupy o ogry z dziećmi albo elfa murzyna 1 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 462 Opublikowano 2 września Udostępnij Opublikowano 2 września Psychofanem Władcy Pierścieni nie jestem, ale jak zobaczyłem Spoiler Saurona najpierw dyskutującego z orkami w jakieś ciemnej norze, a później umierającego jak ostatnia pipa w wyniku ich ataku to uznałem, że wolę swój wolny czas spożytkować na ciekawsze aktywności i poszedłem czyścić fugi w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 877 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września W dniu 31.08.2024 o 16:50, Pupcio napisał(a): CO.DO.CHUJA. Jak to zobaczyłem pierwszy raz to nie wiedziałem, czy twórcy serialu są naćpani czy niesamowicie głupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 462 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września https://thatparkplace.com/the-lord-of-the-rings-the-rings-of-power-season-2-premiere-viewership-reportedly-suffers-nearly-50-decline-from-season-1/ Szkoda, podobno taki fajny serial Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 731 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września Przynajmniej mogło powstać coś takiego 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Ten Rings Of Power to jednak jest paździerz. I ja tutaj nie piszę jako akolita (he he) Tolkiena, bo czytałem tylko Powrót Króla i oprócz tego nie chodzi o to, że to jest fan-fic. Tylko ten serial jest tak dziadowsko napisany, że oczy i uszy bolą. W drugim sezonie nawet dość ciekawy poprzednio wątek Spoiler Saurona po prostu zjebali po całości. Kurwa te wątki polityczne na Numenorze to jest taki kwik, że wysiadam. Przygody krasnoludów w pierwszym sezonie jeszcze było spoko a teraz też musieli to może nie tyle zjebać, ale znacznie pogorszyć. I piszę to z perspektywy bycia na bieżąco z serialem, wczoraj skończyłem s02e05. Nie wiem kurwa, teraz niby mają być 3 odcinki pełne jakichś bitew, to może dotrwam do końca sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Jestem w czwartym odcinku i mogę powiedzieć, że ten sezon jest tak dobry jak film Borderlands. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 462 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Czy oni nie zrobili z Spoiler Gandalfa (który w książkach chyba od zawsze był dojebanym czarodziejem) starego menela gubiącego się na pustyni? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września 3 godziny temu, Josh napisał(a): Czy oni nie zrobili z Ukryj zawartość Gandalfa (który w książkach chyba od zawsze był dojebanym czarodziejem) starego menela gubiącego się na pustyni? Owszem, zrobili. Ten wątek to już w ogóle o kant chuja można se rozbić, nic tam się nie dzieje. Jak zobaczyłem jak ten gość w masce przedstawia swój uber plan schwytania potężnego w teorii Spoiler Gandalfa za pomocą Spoiler uprzedniego porwania niziołków, których poznał pewnie tydzień wcześniej, to myślałem że pierdolnę ze śmiechu. I takich rzeczy jest tam całe mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 462 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Dlatego jedyny sensowny sposób, żeby to oglądać to na YT, najlepiej na kanale Critical Drinkera, dokładnie w taki sam sposób jak Akolitę. Przynajmniej można się pośmiać z nieudolności scenarzystów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września No ja ogladam popkorna wyzej bo 10min na streszczenie odcinka tego go.wna to dobrze zainwestowany czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 462 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września No i nikt Ci nie zarzuci, że nie widziałeś, więc nie możesz krytykować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Tu juz nawet nie ma co krytykowac bo ta prawie dekada tych wysr.ywow filmowo-serialowych trche zmeczyla material. Woke go.wna na szczescie powoli w odwrocie. Na tych serialach to zarabiaja dobrze juz tylko te kanaly yt, ktore cisna z nich beke. I ku.rwa dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 462 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września O to to. Tyle pieniążków spuszczonych w kiblu, a pomyśleć tylko ile by zarobili, gdyby zrobili to tak jak trzeba. Daliby do zrobienia ten serial jakimś kumatym ziomkom albo nawet wysłaliby ciężarówki hajsu do Petera Jacksona, a ten by wysmażył murowany hit. No, ale po co. Lepiej zapłacić aktywistom, żeby wysrali na szybko jakieś dziadostwo, oczywiście z PRZEKAZEM, które i tak zostanie zaraz anulowane, bo - SZOK - "nowoczesna widownia" do której to coś zostało skierowane jednak nie istnieje, a fani twórczości Tolkiena, którzy wytrwali do tego momentu więcej odchodów w płynie pompowanych w nich przez lejek już nie zniosą. Dokładnie tak samo jak było z The Acolyte, coś się chyba Disnejowi nie kalkulowało wydawać kolejnych 200 mln dla tych wszystkich czterech zainteresowanych osób. Na szczęście jest tak jak piszesz i widać, że małpy już się powoli uczą. Jeszcze kilkaset wtopionych milionów i będziemy mogli się żegnać z podobnymi produkcjami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Akurat woke guwna to tam nie ma prawie w ogóle, albo w ogóle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 462 Opublikowano 18 września Udostępnij Opublikowano 18 września Poza Galadriel, która pełni funkcję GirlBoss oraz osadami hobbitów rozsianymi po całym świecie, gdzie każdy mieszkaniec ma inny odcień skóry (świetnie to wpływa na wiarygodność świata fantasy). Ależ Sauron musiał przeprowadzić czystki w Śródziemiu, skoro we Władcy pieścieni nie ma po nich śladu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 19 września Udostępnij Opublikowano 19 września 12 hours ago, Josh said: . Ależ Sauron musiał przeprowadzić czystki w Śródziemiu, skoro we Władcy pieścieni nie ma po nich śladu Słyszałem ten tekst również w stronę Gwiezdnych Wojen i oryginalnej trylogii. Cudo Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 193 Opublikowano 19 września Udostępnij Opublikowano 19 września 13 godzin temu, Josh napisał(a): Poza Galadriel, która pełni funkcję GirlBoss oraz osadami hobbitów rozsianymi po całym świecie, gdzie każdy mieszkaniec ma inny odcień skóry (świetnie to wpływa na wiarygodność świata fantasy). Ależ Sauron musiał przeprowadzić czystki w Śródziemiu, skoro we Władcy pieścieni nie ma po nich śladu Rings Of Power to nie jest prequel filmów Jacksona. Nawet showrunner o tym mówił kiedyś. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi