messer88 6 590 Opublikowano 23 września 2022 Opublikowano 23 września 2022 Ja oglądam oba seriale, ale Smok lepszy. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 24 września 2022 Opublikowano 24 września 2022 Jeżeli chodzi o CGI Pierścienie są bezkonkurencyjne, w Rodzie Smoka strasznie gryzą po oczach swoją sztucznością, ale to raczej przekleństwo współczesnych produkcji. Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 24 września 2022 Opublikowano 24 września 2022 Oglądam już tylko dla beki. Ród smoka przy tym to arcydzieło. Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 25 września 2022 Opublikowano 25 września 2022 5 odcinków jednej wielkiej nudy, Galadriela do zaorania, ciągle mina srającego kota, wiecznie wkurzona, nikogo nie słucha. Brakuje tu ciekawych postaci, noo jakieś są, ale drugoplanowe, więc szybko się o tym zapomina. Takie 5/10, nic ciekawego niestety. Na plus, widać hajsy i to tyle. Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 25 września 2022 Opublikowano 25 września 2022 Jeśli najlepsze w tym serialu jest krasnoludka księżniczka, Elrond i czarny elf to wiedz, że coś jest na rzeczy. Ale tak całkiem serio. Jestem naprawdę pozytywnie zaskoczony rolą księżniczki. No mega fajnie wypada i charyzmatycznie w porównaniu do jej wywiadów i tutaj muszę przeprosić. Aktor, który gra tego śniadego elfa również bardzo przyjemny. Jest bardziej elfi niż ta cała zgraja bialaskow. Ale jakie to jest nudne. Przecież gdyby nie świat władcy pierścieni dawno bym tego nie oglądał. Jestem na 4 odcinku i w ogóle nie ciśnie bym dalej oglądał. Nie chcę porównywać do GoT, bo trochę różne seriale, ale ostatnio zacząłem kontynuować właśnie grę o tron po kilkuletniej pierwsze od 6 sezonu i oderwać się nie mogę, a o władcy? Jakby jutro skasowali to za tydzień bym nie pamiętał 1 1 Cytuj
ginn 803 Opublikowano 30 września 2022 Opublikowano 30 września 2022 6 odcinek nie był taki zły. Jucha wylewa się z ekranu Cytuj
Homelander 2 224 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 Zmienił się ten serial w takie fajnie oglądające się fantasy. Ot takie guilty pleasure, nie czekam na kolejny odcinek i w sumie gdyby się skończyło to nie odczuwałbym straty, niemniej chętnie obejrzę. W sumie spoczko Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 Słyszałem, że jakaś żenująca choreografia walk była w tym odcinku. Cytuj
Homelander 2 224 Opublikowano 1 października 2022 Opublikowano 1 października 2022 6 minutes ago, Plugawy said: Słyszałem, że jakaś żenująca choreografia walk była w tym odcinku. Czy ja wiem, nie było źle. Galadriela odwalała Legolasa, no ale ona miała kilka tysięcy lat żeby się nauczyć sztuczek, więc jakoś sobie to w głowie tłumaczę. Bitwa była spoko. Cytuj
ginn 803 Opublikowano 2 października 2022 Opublikowano 2 października 2022 Jestem bardzo społeczny, tolerancyjny i akceptuje wiele trendów kulturowych, no ale nie sądzicie, że Strong Female wjechał twórcom za mocno? Cytuj
Homelander 2 224 Opublikowano 2 października 2022 Opublikowano 2 października 2022 35 minutes ago, ginn said: Jestem bardzo społeczny, tolerancyjny i akceptuje wiele trendów kulturowych, no ale nie sądzicie, że Strong Female wjechał twórcom za mocno? Ale w sensie, że Galadriela? Wiesz, jest tak, że trzeba 10000h nauki i praktyki żeby być mistrzem w jakieś dziedzinie, obojętnie jakiej. Galadriela żyje w serialu już kilka tysięcy lat, miała czas się nauczyć walczyć. A jeżeli chodzi o charakter to raczej crazy ass bitch to jest a nie strong female. 1 Cytuj
Moldar 2 273 Opublikowano 2 października 2022 Opublikowano 2 października 2022 No w szóstym odcinku faktycznie więcej się dzieje ale dalej to wszystko takie mierne i głupie. Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 2 października 2022 Opublikowano 2 października 2022 Mi się podobało, dużo bitki. Cytuj
Sedrak 790 Opublikowano 2 października 2022 Opublikowano 2 października 2022 Kurwa panowie, jeśli ja w trakcie 6 odcinka wyłączyłem i wolałem oglądać Ranczo. Tak to RANCZO od TVP to wiedz, że coś się dzieje. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 2 października 2022 Opublikowano 2 października 2022 ja jestem po 4 odcinkach i pasuję. serial jest ch,ujowy, nudny i słaby, że szkoda czasu; porównanie z dupy ale kończę oglądać sukcesje i tam po skończonym odcinku odliczam kiedy odpalę nowy. a władcę odpalałem za karę, no ale tak to jest jak ważniejsze od dobrego scenariusza, ciekawej fabuły, dialogów i wyrazistych postaci. chwalenie się doborem aktorów ze względu na ich kolor skóry, orientacji seksualnej itd. zaorać ciekawe czy/jak bardzo zgwałcą BR-a ;/ Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 3 października 2022 Opublikowano 3 października 2022 Blade runnery i cyberpunki są idealne dla tych nowoczesnych szołranerów, bo jest tam duże pole do popisu i IC skrzywienia seksualne, czy rasowe idealnie tam pasują. Cytuj
Krzysztof93 1 352 Opublikowano 4 października 2022 Opublikowano 4 października 2022 Gdyby nie Switch z Diablo 2 to bym zasnął na tym serialu. Wszyscy go oglądamy ale nie wiadomo po co. Największe i przeważające odczucia to po prostu nuda a na drugim miejscu nienawiść do Garadieli. Diablo 2 jest proste fabularnie więc nie tracę nic z gry a dzięki niej wiem co się dzieje w serialu. Bo niby dużo ale jest to pokazane w sposób nudny. Ciekawe, że osiągnęli coś takiego w tak magicznym świecie. 1 Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 to straszne co się stało z critical drinkerem, o dziwo jeszcze kilka lat temu był niezłym youtuberem Cytuj
Pupcio 18 648 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 Ehh pewnie nie mówi tego co chciałbyś usłyszeć= popsucie 1 Cytuj
messer88 6 590 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 Pewnie jest faszyzującym centrystą. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 5 października 2022 Opublikowano 5 października 2022 Pewnie mowi jak jest. Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 8 października 2022 Opublikowano 8 października 2022 Najnowszy odcinek tragedia, ten serial nie potrafi trzymać tempa. Ciekawe jak za tydzień będzie wyglądał finał, na fajerwerki się nie nastawiam, ale szokujący jest fakt, że sezon nie przedstawia żadnej konkretnej zwięzłej historii. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 8 października 2022 Opublikowano 8 października 2022 (edytowane) Godzinę temu, Bielik napisał: Najnowszy odcinek tragedia, ten serial nie potrafi trzymać tempa. Ciekawe jak za tydzień będzie wyglądał finał, na fajerwerki się nie nastawiam, ale szokujący jest fakt, że sezon nie przedstawia żadnej konkretnej zwięzłej historii. Jest historia strong woman i kolorowych uciskanych wiecej obecnie nie trzeba a jak masz jakies zastrzezenia homofobiczny rasisto to nieogladaj. A serial to kupa smierdzacej kupy nawet wizualnie jest najwyzej poprawnie. . Edytowane 8 października 2022 przez kudlaty88 Cytuj
Dandelion 27 Opublikowano 8 października 2022 Opublikowano 8 października 2022 47 minut temu, kudlaty88 napisał: Jest historia strong woman i kolorowych uciskanych wiecej obecnie nie trzeba a jak masz jakies zastrzezenia homofobiczny rasisto to nieogladaj. A serial to kupa smierdzacej kupy nawet wizualnie jest najwyzej poprawnie. . Serial jest mocno przeciętny i momentami nudny, ale pisanie że wizualnie jest słaby to już gruba przesada. Akurat to jedyne co trzyma poziom i do czego nie można sie przyczepić. To jest to topka seriali, widać ogromny budżet. No i kurwa czarnych uciskanych tez tu nie ma, elf jest akurat dobrze napisany i aktorsko też bardzo dobrze sobie radzi, a jedyny zarzut to to że nie jest biały, no jak tak może być. A krasnoludka na która był hejt to jest postać trzecioplanowa i ma 5 minut czasu antenowego. Zabawnie tylko wyglada, że jest jedynym czarnym krasnoludem w całym serialu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi