messer88 6 470 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września a ja tam se lubię to obejrzeć do obiadku 2 Cytuj
Josh 4 510 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września 40 minut temu, Masorz napisał(a): Rings Of Power to nie jest prequel filmów Jacksona. Nawet showrunner o tym mówił kiedyś. To dobrze, że mają świadomość wybitności dzieła Jacksona i nawet nie próbują udawać, że ich serial ma wspólnego z nim coś więcej niż tylko imiona bohaterów i miejsce akcji. Cytuj
PiotrekP 1 781 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Ja próbowałem to oglądać ale patrząc na te mordy i to jak oni "grają" odczuwałem jakiś taki dziwny dyskomfort. Dałem więc temu spokój. Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 19 września Opublikowano 19 września Oni nawet nie mogą robić prequela, bo z tego co się orientuję to oni kupili prawa do korzystania z marki, ale nie bezpośrednio z dzieł Tolkiena, więc dlatego wszystko sami piszą Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 1 października Opublikowano 1 października Ta scena "batalistyczna" to był kurwa taki żal że jajebie. No trzylatek z plastikowymi żołnierzykami opracowuje lepsze strategie Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 14 października Opublikowano 14 października Niech kręcą takiej beki w internecie to ja dawno nie widziałem. Obejrzenie 45 minut serialu Obejrzenie 1.5 godzinnego odcinka w necie naśmiewającego się z serialu Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 17 października Opublikowano 17 października Czy ktos oprocz mnie smial sie z tego jakie to jest chujowe i jak dobrali aktorow nawet na poczatku? xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi