Opublikowano 10 października 20213 l 2 minuty temu, Rozi napisał: Wiedziałem, że to lewackie gówno się odezwie, jak na zawołanie To raczej prawacki grubas odezwał się jak na zawołanie z tym newsem
Opublikowano 10 października 20213 l Ty cieciu jebany, w książce Hobbici pojawili się w Trzeciej Erze, ten serial dzieje się w Drugiej. Harfooci nie byli multikulturowi, to raz, a dwa - ich skóra była brązowa, nie czarna, rozumiesz kurwa? Szykuje się kolejny Wiedźmin, chuj z materiałem źródłowym, musi być INKLUZYWNOŚĆ.
Opublikowano 10 października 20213 l 23 minuty temu, Rozi napisał: Ty cieciu jebany, w książce Hobbici pojawili się w Trzeciej Erze, ten serial dzieje się w Drugiej. Harfooci nie byli multikulturowi, to raz, a dwa - ich skóra była brązowa, nie czarna, rozumiesz kurwa? Szykuje się kolejny Wiedźmin, chuj z materiałem źródłowym, musi być INKLUZYWNOŚĆ. Ale zdajesz sobie sprawę, że w serialu będą hobbici?
Opublikowano 10 października 20213 l A widzisz co napisałem w pierwszym zdaniu? To, że ten serial będzie woke dla soyaków, to wiedziałem od dawna.
Opublikowano 10 października 20213 l Godzinę temu, Figaro napisał: To raczej prawacki grubas odezwał się jak na zawołanie z tym newsem Ty to chyba na złość wszystkim specjalnie opalasz się na hebanowo i mówisz, że twoi przodkowie pochodzą z dorzecza Nilu Co do serialu, to organizacje RTVAGD będą klaskać uszami i promować na sołszal midiach żeby te 2% społeczeństwa go nie obejrzało, ale komentowało, a cała reszta normalnych ludzi będzie to traktować jako serial komediowy xD
Opublikowano 10 października 20213 l 23 minuty temu, McDrive napisał: Ty to chyba na złość wszystkim specjalnie opalasz się na hebanowo i mówisz, że twoi przodkowie pochodzą z dorzecza Nilu Ale ja się nie odpalam, ja się aż nie mogę doczekać tego bólu. Cytat Co do serialu, to organizacje RTVAGD będą klaskać uszami i promować na sołszal midiach żeby te 2% społeczeństwa go nie obejrzało Nie, rzeczywistość będzie taka sama jak zwykle. Każdy prawacki neckbeardowy kanał na YT będzie krzyczeć i płakać o końcu zachodu i hollywood, a observery i rozaliusze świata będą napastować i wysyłać groźby śmierci na twittera czarnoskórym aktorom i im rodzinom.
Opublikowano 19 stycznia 20223 l Trzeba będzie sobie przez wakacje zrobić rewatch lotra i hobbita @sprite przydałoby się poprawić nazwę tematu
Opublikowano 20 stycznia 20223 l Ahh, usłyszałem narratorkę i wróciły piękne wspomnienia. Trylogia przed pierwszym sezonem obowiązkowo. Może nawet książkowo
Opublikowano 20 stycznia 20223 l To jest tak przekurevsko epickie, że nawet przez moment zacząłem wierzyć, że ten serial będzie dobry
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Film z tytułem został wykonany praktycznie, to nie było CGI. chylę czoła.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Nie bez powodu rzucili budżet ponad 460 mln $, żeby bawić się w jakieś cidżiaje
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Seks krasnoludów to każdy chętnie by obejrzał, już nie zaprzeczajcie
Opublikowano 21 stycznia 20223 l nie... t-tylko nie BLACK WIZARD FEMALE WIZARD przeżyję jak będzie miała obcisły kostium i duże cycuszki. kurwa jak ja gardzę nerd-graczami
Opublikowano 21 stycznia 20223 l 9 godzin temu, bastek66 napisał: Można już skreślać Bedzie wszystko oprócz hetero nudity i hetero sex scenes...
Opublikowano 22 stycznia 20223 l W dobie zlewaciałego i woke z dupy świata, że jak coś w miarę normalnego będzie w tym serialu to będzie cud, żeby takiego dziadostwa nie było jak w Wiedźminie z netflixa, no ale na co ja liczę XD
Opublikowano 3 lutego 20223 l Opublikowali plakaty promocyjne które można skomentować słynnym WE WUZ KANGZ N'SHIET
Opublikowano 3 lutego 20223 l 2 minuty temu, bastek66 napisał: Opublikowali plakaty promocyjne które można skomentować słynnym WE WUZ KANGZ N'SHIET A gdzie czarni?