Opublikowano 6 sierpnia 20195 l Na pewno Soldier od Fortune wywarło na mnie ogromne wrażenie mechaniką rozwalania przeciwników i duże gore przemocy. Jak na tamte czasy to jeszcze żadna gra nie była w stanie zaoferować tyle co SoF. Edytowane 6 sierpnia 20195 l przez Faka
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l Cover system z pierwszego Gears of War. Tak mi ta mechanika siadła, że oj, oj. To było wówczas taaakie świeże i taaakie dobre. Zresztą do dziś jest.
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l jak system destrukcji to koniecznie trzeba wspomnieć o pierwszym Bad Company
Opublikowano 6 sierpnia 20195 l no tak, ale pierwsze było pierwsze i zrobiło najlepsze pierwsze wrażenie
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l Pamiętam, że na początku zeszłej generacji wrażenie na mnie zrobiła mechanika moknięcia/schnięcia ubrań w Uncharted 1 . Teraz to jest coś normalnego, ale 12 lat temu to głupia mała lokacja na początku gry, z oczkiem wodnym na środku zapewniała parę minut zabawy. W ogóle seria uncharted jest pełna takich smaczków/detali (śnieg w dwójce czy piasek w trójce).
Opublikowano 8 sierpnia 20195 l Basen na dachu był w dwójce? Cudowna miejscówka. Tak samo kupę zabawy dostarczała rezydencja w pierwszych Tomb Raiderach, te skoki do basenu, ach...
Opublikowano 13 sierpnia 20195 l Autor Odbicie Samus ostro robiło. Ahh te seksi chowanie broni Edytowane 13 sierpnia 20195 l przez XM.
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Jak zobaczylem screen ze Splinterem to myslalem, ze za chwile wykona szpagat medzy scianami. Fajny bajer ale uzylem moze raz.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Mrówki noszące listki w Horizon Zero Dawn: Spoiler Real time rozkład martwych zwierzaków w RDRII
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l Autor Ehh ten RDR2 W grach zawsze moja uwage najbardziej przykuwa draw distance, odwzorowanie błota/sniegu/terenu, efekty czasteczkowe oraz warunki pogodowe. Burza w RE4, Zeldzie i RDR2 na zawsze w serduszku Tutaj jak dopiero idzie - efekt rozpyerdala Edytowane 25 sierpnia 20195 l przez XM.
Opublikowano 26 sierpnia 20195 l W dniu 6.08.2019 o 14:29, Faka napisał: Na pewno Soldier od Fortune wywarło na mnie ogromne wrażenie mechaniką rozwalania przeciwników i duże gore przemocy. Jak na tamte czasy to jeszcze żadna gra nie była w stanie zaoferować tyle co SoF. Wlascie samo gore bylo fajne ale prawdziwe wrazenie w SoF zrobil na mnie fakt,ze tworcy podczas twozenia gry konsultowali sie z prawdziwym najemnikiem.
Opublikowano 26 sierpnia 20195 l 3 minuty temu, okens napisał: prawdziwe wrazenie w SoF zrobil na mnie fakt,ze tworcy podczas twozenia gry konsultowali sie z prawdziwym najemnikiem. Co Ty wiesz o prawdziwym najemniku i gierce o nim? Odpal sobie Rogue Warrior z legendarnym DICK'iem Marcinko - Chuck Norris to przy nim pedau
Opublikowano 26 sierpnia 20195 l Trzy typy gunplayu, oraz brutalnośći w shooterach tpp w VII generacji. czyli Gearsy, MP3, oraz TLOU za: - komiksowo groteskowe mielenie Lolductwa na 1000 pieces od pała w górę, oraz soczyste headshoty ze snajperki - niesamowicie stylowe reakcje na trafienia przeciwników (+ przecudna fizykę w slow motion) - dosadnie realistyczny gunplay i mechanika odrywania kończyn i głów Ciężko wybrać, który najlepszy, bo każdy z nich jest zupełnie odmienny, ale mi najbardziej przypadł do gustu ostatni. Mocno przypomina mi zabawę z dopalonym shotgunem i magnum w RE2. W tegorocznym rimejku historia zakończyła zresztą ładnie kołeczko, ale tym razem w jedynym słusznym ujęciu, zerżniętym z RE4. CUDEŃKO
Opublikowano 26 sierpnia 20195 l nom tylko szkoda że w europie jak w lesie i urywanie łbów na multi w tlou masz jak sobie narysujesz
Opublikowano 26 sierpnia 20195 l tego właśnie za cholerę nie rozumie, w singlu ok, ale w multi za ostre
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Autor W dniu 1.08.2019 o 12:53, Pupcio napisał: Mrówki odkryte w rdr1 po kilku latach od premiery mnie rozyebało nie mogę znaleźć nawet screena na necie więc później chyba wstawię swoje foto z duszą Cały czas czekam :)
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Kumpel odda mi ps3 to zrobie Myślisz że odpalić ps3 bez przygotowania psychicznego to kaszka z mleczkiem?
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Mrówki w RDR Żona do dziś to wspomina, jak jej pokazałem glebę w Fort Mercer przez lunetę snajperki.
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Coś mi się wydaje, że przydałby się fanpage albo profil na TT odpisujacy codziennie czy Pupcio wrzucił w końcu wideo z mrowkami z RDR.