Skocz do zawartości

Małe smaczki/mechaniki które tarmoszą siusiaka

XM.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co macie, gówno a nie mechaniki. No proszę bardzo, w jakiej innej grze typu znana gra, albo nawet grze typu znana strzelanka, można tak zrobić? Nieustanne tarmoszenie siusiaka od 1996. 

To jest dopiero pieprz i komiksowy sznyt.

• Plusik 1
  • Lubię! 3
Opublikowano
  W dniu 15.02.2023 o 15:32, łom napisał(a):

Np. w Timesplitters 2 i Future Perfect

Rozwiń  

Całkiem zapomniałem o tej serii, a przecież dobrze się bawiłem w obu częściach, o pierwszej nic mi nie wiadomo :), to chyba też nawet ktoś robił z Rare, niegdyś mojego ulubionego developera.

Przy okazji pamiętam, że nieraz się podniecałem nie robieniem nic w platformerach, ale już nie pamiętam kto był największym kozakiem w tej kwestii, niektórzy mieli po kilka animacji.

Opublikowano

Nie wiem, czy to można uznać za smaczek, ale nigdy żaden level 2D nie zrobił już na mnie takiego wrażenia, jeśli chodzi o pomysł, a trochę tych platformerów ograłem, trylogię DKya ze SNESa, Sonica z SMD, Gexa, Raymana, Super Froga itd.:

• Lubię! 1
Opublikowano
  W dniu 15.02.2023 o 15:42, zdrowywariat napisał(a):

Całkiem zapomniałem o tej serii, a przecież dobrze się bawiłem w obu częściach, o pierwszej nic mi nie wiadomo :), to chyba też nawet ktoś robił z Rare

Rozwiń  

Developerzy TSów (i Second Sight) Free Radical Design to byli pracownicy Rare

Pokaż ukrytą zawartość

A same TSy miały masę smaczków, jak np. to że beczki z whisky (TS2) które trzeba było zniszczyć wylewały zawartość odpowiednią do tego gdzie się strzeliło (i jeden strzał blisko dna załatwiał sprawę).

• Plusik 1
Opublikowano

Ten moment gdy latamy sobie po mieście i podciągamy na dach budynku i wyskakuje to coś to autentycznie u mnie najstraszniejszy moment w mojej przygodzie growej ever.

To się pojawia z takiego zaskoczenia że o matko, w zeszłym roku na decku kończyłem drugi raz i znowu serce puls 160 w tym momencie xddd

Opublikowano
  W dniu 16.02.2023 o 10:26, kazuyoshi napisał(a):

Niby tylko Nietoperz w lodzie, a dał tyle radości :) 

A co dopiero będzie, jak już dojdziecie, o co tak naprawdę chodzi - satysfakcja gwarantowana.

Pozdro Panowie ;) 

Rozwiń  

Kazio zdradź tą bombę, bo nie daje mi to spokoju! A weekend tuż tuż, żeby nie powiedzieć już, w który chciałbym wkroczyć z uśmiechem po uszy. Czy w tej bryle lodu to teściowa Batmana?

• Haha 1
Opublikowano

Moje pierwsze podejście do SC - gra z 2002 roku przypominam. Nawet nie będę rozpływał się nad grafika i efektami oświetlenia, ale ilość smaczków których wiele gier do dziś nie ma to jakaś paranoja.

Od razu kupiłem wszytskie części na promo.

• Plusik 4
  • Lubię! 2
Opublikowano (edytowane)

Splinter Cell kozak, cała trylogia, trójka to już w ogóle kozak nad kozaki, był jeszcze fajny smaczek w jedynce, a raczej motyw z

Pokaż ukrytą zawartość

Edytowane przez zdrowywariat