Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 1 godzinę temu, krzysiek923 napisał: Pomijając tą gównianą otoczkę, wygląda to jak prawilny BF, aż szkoda, że poszło na zmarnowanie. Też z początku wydawało mi się, że widzę Fortnite ale jednak to tylko pierwsze wrażenie. Gra po prostu nie sili się na bycie military tylko jest dosłownie "grą" i spoko. Jak wyjdzie chętnie zagram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Wygląda przyjemnie, musze mieć na oku bo frakcji 2 nie dożyje Cytuj Odnośnik do komentarza
krzysiek923 1 592 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 33 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Też z początku wydawało mi się, że widzę Fortnite ale jednak to tylko pierwsze wrażenie. Gra po prostu nie sili się na bycie military tylko jest dosłownie "grą" i spoko. Jak wyjdzie chętnie zagram. Nie przeczę, że i tak wygląda bardzo OK i chętnie spróbuję, jeśli okaże się dobrą grą, ale jednak trochę szkoda, bo gołym okiem widoczny jest potencjał na dobrego BF-a. Po prostu wolałbym, bo o ile "prawdziwy" klimat wojenny byłby dla mnie plusem, tak tutaj... No co najwyżej neutralnie i nie będzie przeszkadzać. Wiadomo, to jest dla młodszych graczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 nie wiem na ile realistyczny jest tak deformujący się dym, chyba nie bardzo. Ale całkiem fajny, niespotykany smaczek dający ciekawe możliiwości gameplayowe Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Bardziej smaczek ale ode mnie zawsze plus leci kiedy menu jest w jakimś stopniu odbiciem progresu w grze. Jesteś w lesie - menu jest z drzewami, jest poziom w kanałach - menu ma jakieś rury w tle, zdobyłeś jakąś broń - leży ona gdzieś w tle. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 10 minut temu, kiseki napisał: Bardziej smaczek ale ode mnie zawsze plus leci kiedy menu jest w jakimś stopniu odbiciem progresu w grze. Jesteś w lesie - menu jest z drzewami, jest poziom w kanałach - menu ma jakieś rury w tle, zdobyłeś jakąś broń - leży ona gdzieś w tle. Chodzi Ci o to, że w TLOU pojawia się nóż na parapecie po przejściu gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 Raczej anty-tarmoszenie... Przykład mało subtelny, ale ogólnie lubię, gdy gry/developerzy burzą w taki czy inny sposób 'czwartą ścianę', reagując odpowiednio na jakieś 'nietypowe' zachowania gracza. Kojima i MGSy w tej kwestii chyba niedoścignione. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 27 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2023 33 minuty temu, zdrowywariat napisał: Chodzi Ci o to, że w TLOU pojawia się nóż na parapecie po przejściu gry? Dokładnie. Takie nic, a jednocześnie jak dużo. Dlatego w RE4R przy każdorazowym uruchomieniu wciąż liczę, że Spoiler wieża w wiosce będzie pokazana zawalona. Cytuj Odnośnik do komentarza
janol 429 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 (edytowane) Mnie zachwycają MPO, czyli międzyplatformowe sejwy online. Gram sobie w ciągu dnia w Zeldę w Grecji (Immortals Fenyx Rising) na XSX, a dokańczam misję wieczorem w sypialni na PS5. Wspaniała wygoda. Edytowane 28 Marca 2023 przez janol Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 28 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2023 W dniu 27.03.2023 o 14:46, Suavek napisał: Raczej anty-tarmoszenie... Niekoniecznie, bo znając backstory Kaine, może po takim podglądanku było jakieś tarmoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Nie mogłem tego nigdzie znaleźć(nawet w filmikach typu milion detali). Niesamowicie czochra mosznę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Ja wczoraj jechałem za śmieciarką w gta5 i sypały się z niej papierki różnej wielkości. Też smaczek nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 628 Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Klasyk(i), ale świetne i pomysłowe. "Klikało się" za młodego. Playlista: Tutaj o kilku nawet sam nie wiedziałem: Nawet pewna motywacja była do podszkolenia języka jeszcze wtedy, kiedy nie rozumiało się wszystkich słów, bądź nawiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucky77 15 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 A ja mam zboczenie na punkcie marchewek z wydechu w samochodach i motocyklach i ogólnie dźwięk wydechu. No i czerwone tarcze muszą być. W jednej ze starszych edycji Motogp pojawiły się widoczne, grzejące tarcze hamulcowe w motocyklach! Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 031 Opublikowano 26 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2023 O tak pamiętam jak zobaczyłem to pierwszy raz w Forza Motorsport, nie pamiętam która część. Ale zrobiło wrażenie mocne Cytuj Odnośnik do komentarza
Fafensky 145 Opublikowano 4 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2023 Mam słabość do śniegowych lokacji w gierkach, a zimowy semestr w Hogwarts Legacy idealnie gilgocze po jajusiach. Co mnie najbardziej urzekło jednak to to, że przy opadach (nawet mniejszych) na głowie i ramionach postaci zbiera się śnieg, aż się uśmiechnąłem jak grałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 262 Opublikowano 29 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2023 Ale to juz w duke nukem 3d bylo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 16 Listopada 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2023 Dziś mi troszkę SnowRunner wytarmosił. Jadąc po torach na skróty na dlc z polami uprawnymi ciężarówa zostawiła za sobą obłok kurzu. Podoba mi się taka realistyczna mechanika, tuż obok plam oleju na wodzie lub w kałużach gdy przejeżdża lub stoi tam jakiś pojazd. Ogólnie ten kurz wzbija się w określonych miejscach, muszą być suche - rozumie samo przez się haha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fafensky 145 Opublikowano 1 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2023 Fajne są te backgroundy aren w starych bijatykach. Mała, niewiele wnosząca rzecz, a cieszy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 2 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2023 Ogrywając Tomb Raidera przypomniał mi się fajny smaczek w animacji Lary "ściągającej" wodę z włosów. Szkoda, że jak stoimy pod wodospadem to twarzy ręką nie zasłania. W Rise czasami też regauje na zimny wiatr/wodę postawą i wyrazem twarzy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Nigdy tego nie zauważyłem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 272 Opublikowano 7 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia Ja w resistance jak grałem jeszcze na standzie z ps3 w avansie gdzie chodziliśmy po szkole xD to rozlwalało że jak się strzeliło chimerze w rurke to się odczepiała i uciekało z niej powietrze NEXTGEN. A z ostatnich smaczków jakie wytarmosiły mi siur to w bioshocku 2 jak podjedziemy pod kapiącą wodę to jest dźwięk uderzania o metal bo w końcu gramy tatuśkiem. Niby nic ale w nowych grach gdzie bohaterowie mają niewidzialne latarki takie smaczki też cieszą gracza Cytuj Odnośnik do komentarza
Fafensky 145 Opublikowano 11 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia Tarmoszenie siusiaczka dosłownie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi