Skocz do zawartości

Małe smaczki/mechaniki które tarmoszą siusiaka

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 312
  • Wyświetleń 51,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Piękna sprawa jak urokliwy nadal jest Metroid Prime i jak wspaniała jest rozgrywka gdzie trzeba wysilić szare komórki. Niestety dzisiaj jedynym smaczkiem w tych gówno gierkach pokroju Horizon, Ra

• Ja poproszę w kolejnej części Donkey Konga niech Retro zamrozi zdrowego i kazuyoshi, moga być w jednej bryle lodu.

• Brałem się już za ten temant z tydzień, a akurat Wiolku walnal w statusach filmikiem z MGS2 i chyba przyszła pora.   Luźny prosty temacik - grasz w gre która ma jakiś fajny smaczek/mechanikę

Opublikowano

W Contol mamy moment w ktorym winda ktora musimy zjechac nie dziala i jestesmy zmuszeni skakac w dol po wentylacji. Za kazdym razem gdy zeskakujemy na aluminiowa wentylacje ponizej, ta wgniata sie pod naszym ciezarem. Calkiem fajna sprawa.

Opublikowano

W Stellar Blade jak za długo gapimy się na Eve, ta zacznie patrzeć w kamerę.

Opublikowano
On 5/4/2024 at 9:07 AM, Square said:

W Stellar Blade jak za długo gapimy się na Eve, ta zacznie patrzeć w kamerę.

O, muszę sprawdzić.

Podobna akcja była w Sands of Time, jak się gapiło na Farah z kamery FPP to na początku znajomości odpowiadala w stylu 'na chuj sie patrzysz' ale wraz z postępem w grze zmieniała ton i zaczynała się wstydzić a później podniecała się kolorem oczu księcia. Piękna gra.

Opublikowano

W PESach już lata temu piłkarze mieli całkiem sensowna mimikę twarzy i w trybie powtórek widać na przyklad jak bramkarz rzucający się do obrony strzału marszczy brwi albo krzyczy. Kiedyś sporo czasu spędziłem z tymi powtórkami. :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W dniu 22.03.2023 o 09:23, Pupcio napisał(a):

Wygląda przyjemnie, musze mieć na oku bo frakcji 2 nie dożyje

O, taka ciekawostka, to frakcje 2 nie dożyły, a nie Pupcio.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

I to lubię

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwszy raz to widzę xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda że w rimejku trójki tego nie ma:nosacz2:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano