Skocz do zawartości

Małe smaczki/mechaniki które tarmoszą siusiaka

Featured Replies

• Odpowiedzi 312
  • Wyświetleń 51,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Piękna sprawa jak urokliwy nadal jest Metroid Prime i jak wspaniała jest rozgrywka gdzie trzeba wysilić szare komórki. Niestety dzisiaj jedynym smaczkiem w tych gówno gierkach pokroju Horizon, Ra

• Ja poproszę w kolejnej części Donkey Konga niech Retro zamrozi zdrowego i kazuyoshi, moga być w jednej bryle lodu.

• temat troszeczkę przycichł więc pozwólcie że podzielę się kolejnym małym detalem o którym chyba mało kto wie     otóż w Sea of Thieves każdy przedmiot począwszy od kubków, przez łopaty, broń

Opublikowano

Gdzie tu mały smaczek/mechanika która tarmosi siusiaka??

Opublikowano

Może to, że budynek się wali?

Opublikowano
3 minuty temu, Pupcio napisał:

Gdzie tu mały smaczek/mechanika która tarmosi siusiaka??

W sumie cały moment to jeden wielki smaczek. Nie musieli się wysilać z pochyłym budynkiem i całą fizyką, czy sterowaniem przy braku równowagi.

Opublikowano
  • Autor

Zniszczyliscie taki zajebisty temat tymi chujowy wrzutami ;/

Opublikowano

Chuyowe wrzuty potarmosiły komuś chuya.

Opublikowano

Walenie budynków to dopiero było w Bad Company. Myślałem wtedy, że to zapoczątkuje jakiś standard w FPSach, ale gdzie tam, na co to komu. Ta gra miała bardzo fajne mechaniki, bo jeszcze spoko była opcja z tym respawnem i leczeniem się strzykawą.

Opublikowano

Niszczenie wszystkiego jak leci w bc2 i przychodzi yebany bf3 i możesz sobie zniszczyć ścianke w bloku :shieeet: gry się cofają w rozwoju drobnych smaczków tarmoszących siusiaczka od 2 generacji

Opublikowano
2 godziny temu, krupek napisał:

Walenie budynków to dopiero było w Bad Company. Myślałem wtedy, że to zapoczątkuje jakiś standard w FPSach, ale gdzie tam, na co to komu. Ta gra miała bardzo fajne mechaniki, bo jeszcze spoko była opcja z tym respawnem i leczeniem się strzykawą.

Byli pracownicy Dice pichcą The Finals, gdzie możesz rozwalać całe piętro z podłogą.

Opublikowano

uwaga podaję hasło: Ptaki latają kluczem

Opublikowano

Wolumetryczne chmury rzucające cień na otoczenie to rzadkość w grach wideo. Niewiele osób to dostrzeże, ale to szczegół który buduje buduje poczucie przestrzeni 

Opublikowano

Chmury rzucające cień na otoczenie to nie jest smaczek. To ma co druga gra.

Opublikowano

Chmury i pogoda? Ino driveclub

Opublikowano

Dużo czasu minie zanim jakiś open world pobije RDR2. Chyba RDR3. W innych open worldach ta żyjąca fauna i flora bardzo szybko zaczyna walić schematami. Ot w taki sam sposób odlatuje ptak gdy się do niego zbliżymy (co mocno daje się we znaki w Zeldzie) czy znów znikąd pojawia się dzik 3 metry od nas. W RDR2 nigdy takiego wrażenia nie miałem. Wszystko jest po prostu takie naturalne.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
11 godzin temu, Ukukuki napisał:

RDR2 to jest sztosik, mam nadzieje ,że kolejna część powstaje. 

Raczej nie, bo znając r* tak by dopracowali grafikę, że nie odróżnił byś gry od filmu ;)

Opublikowano

Na pewno powstanie, ale zanim zobaczymy GTA VI i Rockstar zdąży je wydoić z online, ubrań i eventów to trochę jeszcze poczekamy.

Opublikowano

Czy robienie sequela gry która sprzedała się jak poyebana ale multi nie przyniosło tyle zysku ile chcieli będzie miało szansę za  x lat? :wujaszek:

Może niech najpierw wydadzą next gen pacza 5 lat po przemierze :kekw:

Opublikowano
W dniu 19.03.2023 o 13:08, GearsUp napisał:

Chmury rzucające cień na otoczenie to nie jest smaczek. To ma co druga gra.

Co druga gra korzysta z lepszych lub gorszych sztuczek które próbują naśladować ten efekt, ale tytułów w których faktycznie są wolumetryczne chmury i do tego rzucają  one cień na otoczenia jest bardzo mało. 

Opublikowano

Dzganie przeciwnika nozem kiedy ten jeszcze lezy albo probuje wstac - zawsze mnie to jaralo juz od czasow Tekkena :banderas: A teraz w RE4r sprowadzanie do parteru jest jeszcze bardziej dopieszczone. Cudenko.

Opublikowano
W dniu 8.03.2023 o 16:02, Dr.Czekolada napisał:

Byli pracownicy Dice pichcą The Finals, gdzie możesz rozwalać całe piętro z podłogą.

Pomijając tą gównianą otoczkę, wygląda to jak prawilny BF, aż szkoda, że poszło na zmarnowanie.