Boomcio 4 158 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Szukam czegoś do wypełnienia pustki w sercu po skończeniu Mudrunner-a i wszystkich do niego dodatków , a tu nagle znajduję zapowiedź premiery "Truck Driver" na 19.9.2019. https://youtu.be/hXle0PedlCQ Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Kiedyś zagrywałem się w Hard Trucki i 18 Wheels of steel, zawsze chciałem zagrać w coś takiego na konsoli. No, ale to nie prezentuje się zbyt dobrze, strasznie plastikowo wygląda. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Ciekawe kiedy temat dla gry Forklift Simulator Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 A o European Truck Simulator 2 słyszał? Wszyscy fani wożenia bułek, wędlin itd. mają pier,dolca na punkcie tej gry. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Godzinę temu, raven_raven napisał: A o European Truck Simulator 2 słyszał? Wszyscy fani wożenia bułek, wędlin itd. mają pier,dolca na punkcie tej gry. GOTY seria jak się ma kierownice i jaja żeby wyjść poza strefę komfortu. No i MOCARNE community - ludzie zrzeszają się w wirtualnych firmach spedycyjnych by wspólnie wozić ziemniaki. Ba, nawet istnieją radia truckerskie 3 Cytuj
Boomcio 4 158 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 1 sierpnia 2019 1 godzinę temu, krupek napisał: strasznie plastikowo wygląda. No, właśnie ta " plastikowość" mnie troszkę martwi . W MudRunnerze nie ma tego problemu, bo poza wyblakłymi kolorami mapy modele pojazdów prezentują się epicko. Podobnie, jak ich fizyka. Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Opublikowano 1 sierpnia 2019 Godzinę temu, ping napisał: GOTY seria jak się ma kierownice i jaja żeby wyjść poza strefę komfortu. No i MOCARNE community - ludzie zrzeszają się w wirtualnych firmach spedycyjnych by wspólnie wozić ziemniaki. Ba, nawet istnieją radia truckerskie Przeje.bane tak dopiero co zjechać na bazę i w domu znowu do szoferki. No ale dzięki nim nie umieramy z głodu Bohaterowie Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Sam tyram od początku w ETS2 i ATS. A to badziewie miałoby marne szanse nawet z pierwszym ETS. SCS dobrze robi, że nie wydaje tego na konsole, bo bez całego zaplecza fanowsko moderskiego, straciłyby masę uroku. Cytuj
devilbot 3 722 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 W dniu 1.08.2019 o 15:15, MAJOCHEY_PL napisał: Szukam czegoś do wypełnienia pustki w sercu po skończeniu Mudrunner-a i wszystkich do niego dodatków Może obczaj nadchodzący "Overpass": 1 Cytuj
Bielik 746 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Opublikowano 2 sierpnia 2019 Zacnie się będzie jeździć w tej grze skoro na ulicach nie ma żadnego ruchu. Cytuj
Boomcio 4 158 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2019 15 godzin temu, devilbot napisał: Może obczaj nadchodzący "Overpass": Fajnie wygląda, ale... to są wyścigi. Ja cenię mudrunnera za tą "niespieszność " rozgrywki. Możesz sobie na spokojnie manewrować, kombinować , a jak złapiesz asfalt dopiero lecisz przed siebie na najwyższym biegu. 8 godzin temu, Bielik napisał: Zacnie się będzie jeździć w tej grze skoro na ulicach nie ma żadnego ruchu. Czytałem, że na tym obszarze jest wyjątkowo małe zaludnienie i zaledwie co piętnasty obywatel ma samochód, a i tak wyjeżdża tylko w niedzielę. Twórcy poszli na kompromis, więc nie będziesz jeździł tirem w niedziele i święta. Stąd cały myk Cytuj
PiotrekP 1 882 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Opublikowano 3 sierpnia 2019 Ej no, widać przecież jedno autko na drodze Mnie ciekawi jak to będzie na padzie wyglądać, bo próbowałem tak grać w ETS2 i dostałem ku*wicy, więc wróciłem do klawiatury. Cytuj
Boomcio 4 158 Opublikowano 14 września 2019 Autor Opublikowano 14 września 2019 W czwartek premiera na ps store, a w sklepach brak fizycznych kopii. Wtf? Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 14 września 2019 Opublikowano 14 września 2019 Przecież to się sprzeda w minimalnym nakładzie, zaraz będzie w gamepassie. Trochę odpychająca oprawa, bardzo plastikowa, ale ciekaw jestem funu z gry. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi