Opublikowano 1 sierpnia 20195 l Tematu chyba nie ma, a gierka zapowiada się fajnie. Jak będzie dobra cena na premierę, to może się skuszę. Edytowane 1 sierpnia 20195 l przez Luqat
Opublikowano 2 sierpnia 20195 l Tutaj można obejrzeć gameplay z dema https://gematsu.com/2019/08/fist-chinajoy-2019-gameplay-walkthrough
Opublikowano 5 lutego 20214 l Wygląda super i chce sie grac. Szkoda, że zamiast królika nie ma kota chociaz to by było zbyt przewidywalne.
Opublikowano 9 lipca 20213 l Autor A jednak będzie jakaś kotka Jest data premiery i można już preorderować w sklepiku. 125 cebulionów lub 10% mniej z plusem. Czekam nadal, tym razem na opinie po premierze. Edytowane 9 lipca 20213 l przez Luqat
Opublikowano 9 lipca 20213 l 9 minut temu, Luqat napisał: A jednak będzie jakaś kotka Własnie jak oglądałem wczoraj to mogliby dać jako grywalną postać. Na chwilę obecną też jeszcze poczekam, w sierpniu Kena to zobaczy się potem czy brać Fista od razu czy poczekac na promke.
Opublikowano 26 sierpnia 20213 l Wygląda bardzo fajnie oraz klimatycznie. Czasem tylko jest dość pusto na ekranie. Mam nadzieję, że przeciwników będzie sporo i że będą zróżnicowani. Edytowane 26 sierpnia 20213 l przez giger_andrus
Opublikowano 27 sierpnia 20213 l Szczerzę nie interesowałem się tematem, gdyż myślałem, patrząc na obrazek z grafiką, że to kolejny kolorowy sieciowy gniot, a tu taka mila niespodzianka. Mają moją uwagę, zapowiada się ciekawie.
Opublikowano 6 września 20213 l Gierka dobre oceny zbiera. Szykuje się kawał dobrego grania. Ktoś bierze day1?
Opublikowano 6 września 20213 l Ja niestety czekam, za dużo do grania aktualnie, plus Kena za 2 tygodnie, która ma u mnie priorytet. Ale FIST wleci w niedalekiej przyszłości pewnie.
Opublikowano 6 września 20213 l To nie miało czasem w plusie wylądować? Chyba warto wyławiać perełki z chin. Edytowane 6 września 20213 l przez PanKamil
Opublikowano 6 września 20213 l 2 minuty temu, Square napisał: Ja niestety czekam, za dużo do grania aktualnie, plus Kena za 2 tygodnie, która ma u mnie priorytet. Ale FIST wleci w niedalekiej przyszłości pewnie. No u mnie raczej podobnie. Teraz męczę Psycho2, potem Kena ale na bank wezmę. Wygląda to mega.
Opublikowano 7 września 20213 l Jeśli dobrze pamiętam, to jest gra z tego chińskiego programu Sony wspierającego twórców, tak więc może być z tym ciężko w najbliższym czasie.