Szymek 1 057 Opublikowano 7 września 2021 Opublikowano 7 września 2021 Jeśli tak no to trochę lipa. Prezentuje się dla mnie kapitalnie. Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Skusiłem się, zapewne za chwilę gierka będzie w promocji ale trudno. Teraz tylko 25GB pobierania i można sprawdzić to cudo. 3 Cytuj
KOMARZYSKO 378 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Cudny platformer z wyebanym w kosmos klimatem Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 48 minut temu, Kolos28 napisał: zapewne za chwilę gierka będzie w promocji Już była przed premierą w promocji -10% dla Plusowiczów. Cytuj
PanKamil 1 108 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Takie gierki w "2d" gdzie chodzisz w lewo lub prawo jakoś mnie nie kręcą ale ta ma w sobie coś co przyciąga. Dodatkowo ta koerga z piwem artem co była na e3 xboxa ale już nie pamiętam nazwy. Cytuj
balon 5 387 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 6 godzin temu, Kolos28 napisał: Skusiłem się, zapewne za chwilę gierka będzie w promocji ale trudno. Teraz tylko 25GB pobierania i można sprawdzić to cudo. Niezle waży jak na „indyka 2d” Cytuj
Kolos28 282 Opublikowano 8 września 2021 Opublikowano 8 września 2021 Sam byłem zdziwiony, tym bardziej że na psn pokazuje 12GB. Cytuj
Wredny 9 778 Opublikowano 14 maja 2022 Opublikowano 14 maja 2022 O! Zajebiście, bo już rozważałem import z Azji Cytuj
Luqat 984 Opublikowano 3 stycznia 2023 Autor Opublikowano 3 stycznia 2023 (edytowane) Wrzuciłem do PT, ale skopiuję siebie. F.i.s.t na PS4, edycja limitowana za 79,99 w MM (można zrobić upgrade do wersji PS5). Jest też wersja PS5 i Switch, z tym że ta ostatnia jest ponad dwa razy droższa. Mają też wystawione na allegro i to jest najniższa cena, a wersja Switchowa najtaniej za 135 https://mediamarkt.pl/konsole-i-gry/gra-ps5-f-i-s-t-forged-in-shadow-torch-edycja-limitowana?utm_medium=affiliate&utm_content=digidip PL&utm_campaign=tradedoubler&utm_term=MM_Premium&utm_source=tradedoubler Edytowane 3 stycznia 2023 przez Luqat Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Skończyłem i bardzo mi się podobało. Duży plus za system walki, po odblokowaniu broni i ataków można sadzić niezłe kombosy. Jedynie parowanie późno dostępne, a i ciężko go używać. Niektóre starcia są chaotyczne, zwłaszcza jak jest więcej ciężkich przeciwników. Miejscówki fajne i różnorodne, jedynie etapy podwodne po jakimś czasie nudzą. Do części pomieszczeń można wrócić po odblokowaniu zdolności w celu zdobycia sekretów, a tych jest nawet sporo. Muzyka daje bardzo radę. Jak ktoś się zastanawia to niech odpala, zwłaszcza że gra jest w abonamentach. 4 Cytuj
triboy 1 009 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Jestem w trakcie ogrywania. Spoiler Uciekam z więzienia. W późniejszym etapie gry będzie jakaś szybka podróż/teleporty, czy wszędzie trzeba dojść na nogach? Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Tak, odblokują się teleporty, ale nie ma ich dużo. Przy przejściu gry nie jest to problem, ale przy czyszczeniu lokacji już trzeba trochę pobiegać. Taka podpowiedź, regularnie kupuj żarcie jak przebiegasz obok kucharza. Cytuj
BRY@N 1 723 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 (edytowane) To parowanie o którym piszesz można szybciej odblokować bo ja je miałem jak miałem jakieś 30% gry. Zasada działania jest dosyć prosta ale przy dużej ilości wrogów ciężko to wykorzystać. Teraz mam jakieś 50% i też do tej pory pozytywne wrażenie. Chociaż miałem jednego glitcha jak można było wybrać dwie drogi Kanały albo Arsena to jak wybrałem Arsenał to jedne drzwi mi się nie chciały otworzyć. Dopiero jak zrobiłem kanały na 100% i wróciłem to drzwi się otworzyły. Edytowane 30 grudnia 2024 przez BRY@N Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 44 minuty temu, BRY@N napisał(a): To parowanie o którym piszesz można szybciej odblokować bo ja je miałem jak miałem jakieś 30% gry Jeżeli piszesz o % z menu głównego to to jest procent wyczyszczenia całej gry, nie postęp fabularny. Już nie pamiętam dokładnie w którym momencie weszła parada, ale to jedna z ostatnich umiejętności. Cytuj
BRY@N 1 723 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 Ta parada jest do odblokowania w Arsenale czyli tak jak pisałem o tym glitchu jak już mogłem się tam dostać. Chociaż jak widzę na filmikach to ludzi mają już trzecią broń i możliwość pływania ale ja na pewno ją odblokowałem przy pierwszej wizycie w Arsenale. Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 No może, ale i tak jest to dość późno bym powiedział. Potem zapominasz, że to istnieje, bo pod osobnym przyciskiem działało by lepiej. Cytuj
BRY@N 1 723 Opublikowano 30 grudnia 2024 Opublikowano 30 grudnia 2024 To na pewno tym bardziej, że z opisu wynika jakby trzeba było reagować na samo wyprowadzenie ciosu a faktycznie trzeba wyczuć moment przed tym jak mamy już dostać i dopiero wychylić gałkę w odpowiednią stronę. Jeszcze wczoraj robiłem te zadania treningowe i tam faktycznie te kombinacje pokazują co z tego systemu walki można wycisnąć. Dziwi też taki mały ruch w tym temacie bo gra jest naprawdę bardzo dobra. Cytuj
_Red_ 12 085 Opublikowano wtorek o 21:48 Opublikowano wtorek o 21:48 Tez w to zaczalem grać i zajebiste. Wyglada doskonale, ponury industrialny klimat wylewa się z ekranu, jednocześnie króliki i misie są futerkowe jak z Pixara, a przy tym mordercze xd Nawigacja po dungeonach fajna, walka bywa trudna (mialem z 10 podejść do duetu bossów Rage & Fury), kolejne skille i bronie wchodzą naturalnie, rozwijając mechaniki. Mega fajna odskocznia od długich molochów. 1 Cytuj
BRY@N 1 723 Opublikowano środa o 07:33 Opublikowano środa o 07:33 Dobre jest też to, że większość możesz zrobić sam bez żadnych opisów jedynie mistrz Wu zrobił mnie na szaro. Przy treningach dotyczących broni niby nie mogłem ich zrobić bo nie miałem wszystkich umiejętności i tak prawie do końca gry miałem zablokowane kilka umiejętności. Dopiero przed ostatnim bossem sprawdziłem, że te zablokowane odblokują się dopiero wtedy jak zrobię treningi dla tych broni Warto je odblokować bo zadają większe obrażenia. Cytuj
Square 8 783 Opublikowano środa o 07:51 Opublikowano środa o 07:51 A na ukrutym automacie grałeś? Można tam powtarzać bossów, oraz odblokować kilka trudniejszych wersji. Cytuj
BRY@N 1 723 Opublikowano środa o 07:58 Opublikowano środa o 07:58 Tak znalazłem automat i widziałem właśnie, że można tam jeszcze raz zrobić walki ale nie próbowałem. Cytuj
Square 8 783 Opublikowano środa o 09:01 Opublikowano środa o 09:01 Można tam odblokować walkę z Spoiler Mistrzem Wu i tym psem co go puściliśmy kilka razy. Sam nie zrobiłem tam wszystkiego jeszcze. Cytuj
BRY@N 1 723 Opublikowano środa o 09:09 Opublikowano środa o 09:09 7 minut temu, Square napisał(a): Można tam odblokować walkę z Pokaż ukrytą zawartość Mistrzem Wu i tym psem co go puściliśmy kilka razy. Sam nie zrobiłem tam wszystkiego jeszcze. Spoiler No właśnie tak się zastanawiałem czy coś z tym psem będzie bo był kilka razy i za każdym razem uciekał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi