Bzduras 12 843 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Ale bezduszna jest ta komunikacja z AI i w drugą stronę Cytuj
SlimShady 3 467 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia W pierwszej minucie widać polski smaczek, a co do A.I. to już z tego skorzystali przy spolszczeniu do FIST. Nie wiem kto pozwala na takie gówno, ale chyba jest tego dużo więcej. Cytuj
BRY@N 1 756 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Jak zrobią z tego open world to kij im w oko. Cytuj
Square 8 873 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia No wolałbym podejście jak tutaj, a nie kolejne tpp. Cytuj
Sylvan Wielki 4 756 Opublikowano niedziela o 12:24 Opublikowano niedziela o 12:24 Liczę na to, szczególnie teraz, jak gra jest w abonamencie, że więcej graczy wcieli się w Uszatego, bo warto. Od siebie dodam, że w kolekcji posiadam wersję zarówno na PS5, jak i na Słiczerka. Piękne wydanie wycenione premierowo na okolice 140 zł. Obecnie można je kupić poniżej stu złotych, ale z dostępnością bywa różnie. Kto nie grał, nawet niech się nie zastanawia. Mnie ta gra kupiła swoim pierwszym zwiastunem. Nie zawiodłem się. 2 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi