Bzduras 13 258 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Ale bezduszna jest ta komunikacja z AI i w drugą stronę Cytuj
SlimShady 3 521 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia W pierwszej minucie widać polski smaczek, a co do A.I. to już z tego skorzystali przy spolszczeniu do FIST. Nie wiem kto pozwala na takie gówno, ale chyba jest tego dużo więcej. Cytuj
BRY@N 1 951 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia Jak zrobią z tego open world to kij im w oko. Cytuj
Square 9 015 Opublikowano 8 stycznia Opublikowano 8 stycznia No wolałbym podejście jak tutaj, a nie kolejne tpp. Cytuj
Sylvan Wielki 4 832 Opublikowano 19 stycznia Opublikowano 19 stycznia Liczę na to, szczególnie teraz, jak gra jest w abonamencie, że więcej graczy wcieli się w Uszatego, bo warto. Od siebie dodam, że w kolekcji posiadam wersję zarówno na PS5, jak i na Słiczerka. Piękne wydanie wycenione premierowo na okolice 140 zł. Obecnie można je kupić poniżej stu złotych, ale z dostępnością bywa różnie. Kto nie grał, nawet niech się nie zastanawia. Mnie ta gra kupiła swoim pierwszym zwiastunem. Nie zawiodłem się. 2 1 Cytuj
mario10 605 Opublikowano czwartek o 06:32 Opublikowano czwartek o 06:32 Z racji, że za 2 tygodnie kończy mi się extra to postanowiłem coś w miarę, krótkiego ograć i całkiem fajna gierka. Co prawda mam sam początek i trochę mam chaosu w walce jeszcze, a widzę, że umiejętności do odblokowania masa ale zapowiada się fajowo. Cytuj
Beelzeboss 308 Opublikowano czwartek o 08:44 Opublikowano czwartek o 08:44 Niezła gierka, taka na 6-7. Jakby trzeba bylo zapłacić kasę, to są lepsze gry w tym gatunku. 1 1 Cytuj
mario10 605 Opublikowano czwartek o 09:33 Opublikowano czwartek o 09:33 Pewnie tak, ale tak w ramach krótszej gierki całkiem przyjemnie się ją ogrywa między Resident Evil 3 Remake Cytuj
Square 9 015 Opublikowano czwartek o 09:35 Opublikowano czwartek o 09:35 F.I.S.T. jest chyba kilka razy dłuższe niż REmake3. Cytuj
mario10 605 Opublikowano czwartek o 09:44 Opublikowano czwartek o 09:44 Ziomek mi mówił, że około 15+ godzin do ogarnięcia. Cytuj
Luqat 1 002 Opublikowano czwartek o 09:48 Autor Opublikowano czwartek o 09:48 (edytowane) No, czyli wszystko się zgadza, bo RE3 to jakieś 6 https://howlongtobeat.com/game/72822 Edytowane czwartek o 09:49 przez Luqat Cytuj
mario10 605 Opublikowano czwartek o 09:50 Opublikowano czwartek o 09:50 15+ miałem na myśli FIST bo RE3 jest króciutki Cytuj
Luqat 1 002 Opublikowano czwartek o 09:55 Autor Opublikowano czwartek o 09:55 19 minut temu, mario10 napisał(a): Pewnie tak, ale tak w ramach krótszej gierki całkiem przyjemnie się ją ogrywa między Resident Evil 3 Remake No to, chyba jednak powinieneś napisać na odwrót, bo coś się zeznania nie zgadzają, skoro ponad dwa razy dłuższa gra jest krótszym "przerywnikiem" od krótszej gry 1 Cytuj
mario10 605 Opublikowano czwartek o 10:03 Opublikowano czwartek o 10:03 No tak, trochę inaczej mogłem ubrać w słowa. Chodziło mi,że krótszej gierki w stosunku do tego co ostatnio ogrywałem te kolosy Jak się zmieszczę w 20 godzinach w FIST będzie spoko. A RE3 to tak bardziej z ciekawości jak to wygląda bo RE2 Remake bardzo mi pasował. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi