Skocz do zawartości

PSX Extreme 265

Oceń okładkę PSX Extreme 265 26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 265

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Dobrze czytało się tekst Myszaqa, nostalgia do po(pipi)ych rzeczy tym razem nie kłamała. Oby zagościł na dłużej tym razem.

• Odpowiedzi 88
  • Wyświetleń 20,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Jak rozumiem po adres należy się standardowo kierować się do Mevka?

• Ja pier,dolę, jak wy w ch,uja tniecie z tym wysyłaniem cyfrowej prenumeraty. Znowu mam się o to upominać? To jest jakaś autentyczna kpina już, czy wy przez 3 miesiące automatycznych maili nie potrafic

• Byleby tylko @_be_ nie liczył głosów 

Opublikowano

Choziło mi przeprowadzkę mam 11kg waszych czasopism lubię... Si la vida iso la poema la trosca su biena ...

Opublikowano

Panowie, z całym szacunkiem do Szmatławca, ale nowy papier po prostu... J.E.B.I.E.

Odrzuca od czytania ten smród :-/

Opublikowano

Otwarcie folii z nowym numerem to jak wybuch bomby gazowej. Lepiej tego nie robić w zamkniętym pomieszczeniu. 

Cała reszta git. 

Edytowane przez PiotrekP

Opublikowano

Czy Pan szanowny redaktor @Majk w recenzji Wreckfest, który to narzeka na uszkodzenia z których nic nie wynika, aby na pewno ustawiał w opcjach przed wyścigiem - uszkodzenia na "realistyczne"?

Coś mi się wydaje, że nie skoro napisał takie bzdury.

Opublikowano

Jeszcze tylko co do Myszaqa - proszę przekazać panu Marcinowi, że za tekst "Harry z Silent Hill 2" ma zakaz wjazdu do Szczecina bez flaszki na przeproszenie urażonego fana serii.

Opublikowano
  • Autor
39 minut temu, Bzduras napisał:

Jeszcze tylko co do Myszaqa - proszę przekazać panu Marcinowi, że za tekst "Harry z Silent Hill 2" ma zakaz wjazdu do Szczecina bez flaszki na przeproszenie urażonego fana serii.

Matko i ja to puściłem. James już pewnie do mnie jedzie z gazrurką. Wiedziałem, że gdzieś musi być jakiś haczyk skoro Myszaq nie nawalił z terminem :) 

Opublikowano
2 godziny temu, Bzduras napisał:

Jak rozumiem po adres należy się standardowo kierować się do Mevka?

Opublikowano
14 godzin temu, Emtebe napisał:

Czy Pan szanowny redaktor @Majk w recenzji Wreckfest, który to narzeka na uszkodzenia z których nic nie wynika, aby na pewno ustawiał w opcjach przed wyścigiem - uszkodzenia na "realistyczne"?

Coś mi się wydaje, że nie skoro napisał takie bzdury.

Po tym Hyde Parku sprzed kilku miesięcy, w którym Majk opowiadał że jest już zmęczony grami, dziwie się ze jeszcze się nie zwolnił, widać w większości recenzji że prawie w ogóle nie ogrywa gier które recenzuje, a większość recenzji jest jego :(

Opublikowano

Kolejny dołączył do panteonu "rzetelnych recenzentów". Nie warto czytać recenzji, bo nie wiesz czy jest w nich prawda czy bujda.

Opublikowano

Rzeczywiście (pipi)ie jak zdechła ryba..

Opublikowano

Ja kolejny już miesiąc z rzędu (3 lub 4) muszę meilowo upominać się o pdf. Naprawdę jest taki problem z dodaniem do listy czy coś?

Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja pier,dolę, jak wy w ch,uja tniecie z tym wysyłaniem cyfrowej prenumeraty. Znowu mam się o to upominać? To jest jakaś autentyczna kpina już, czy wy przez 3 miesiące automatycznych maili nie potraficie ogarnąć? Niezależnie od opcji, branie za to pieniędzy to jakieś nieporozumienie. 

Opublikowano

Błagam, zmieńcie papier na jakiś o bardziej neutralnym zapachu, bo od tego aż głowa boli

Opublikowano
W dniu 28.08.2019 o 21:46, Bzduras napisał:

Moze chodzilo mu o Harrego z Tybetu.

Opublikowano

Daję zapachowi papieru oficjalny znak jakości. Mnie pasuje, taki bardzo "czasopismowy".

Opublikowano

No, papier ma mocno charakterystyczny zapach i jakoś mnie osobiście nie drażni, ale rozumiem, że ktoś może być bardziej wrażliwy.

Swój numer dopiero ledwo przejrzałem, ale ten Temat Numeru "Nowa Fala Corsair polskiego e-sportu Corsair"  jest, ekhm, dziwny. Kto jest autorem? ;]

I czy rewizja wróci?

Opublikowano

No, temat numeru to ukryta reklama - trochę słabo. Trzeba niestety przyznać, że po zmianie wydawcy pojawiło się sporo problemów. Perez umywa od wszystkiego ręce, a Pan nowy admin pojawia się raz na miesiąc i nie udziela żadnych odpowiedzi. Miejmy nadzieję, że to tylko trudne początki, bo w innym wypadku dobicie do 300 numerów może być problemem. 

Opublikowano

No i ta okładka z tyłu o Blue Sunset Games i gry które mają design sprzed 20-30 lat.

Opublikowano
1 godzinę temu, Pix napisał:

Miejmy nadzieję, że to tylko trudne początki, bo w innym wypadku dobicie do 300 numerów może być problemem. 

Ale niby czemu problemem? Pismo jest do dostania w kiosku? Jest. Prenumerata nie dochodzi na czas? Ok, to zrezygnujesz i co, przestaniesz kupowac z tego powodu pismo?

Jedynie spadek dobrego kontentu w magazynie moze spowodowac odplyw czytelnikow. Ale dopoki nowy wydawca nie wpier.dala sie Rogerowi w szpigla to wszystko bedzie ok.