Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Dobrze czytało się tekst Myszaqa, nostalgia do po(pipi)ych rzeczy tym razem nie kłamała. Oby zagościł na dłużej tym razem.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Choziło mi przeprowadzkę mam 11kg waszych czasopism lubię... Si la vida iso la poema la trosca su biena ...
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Panowie, z całym szacunkiem do Szmatławca, ale nowy papier po prostu... J.E.B.I.E. Odrzuca od czytania ten smród :-/
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Otwarcie folii z nowym numerem to jak wybuch bomby gazowej. Lepiej tego nie robić w zamkniętym pomieszczeniu. Cała reszta git. Edytowane 28 sierpnia 20195 l przez PiotrekP
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Czy Pan szanowny redaktor @Majk w recenzji Wreckfest, który to narzeka na uszkodzenia z których nic nie wynika, aby na pewno ustawiał w opcjach przed wyścigiem - uszkodzenia na "realistyczne"? Coś mi się wydaje, że nie skoro napisał takie bzdury.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Jeszcze tylko co do Myszaqa - proszę przekazać panu Marcinowi, że za tekst "Harry z Silent Hill 2" ma zakaz wjazdu do Szczecina bez flaszki na przeproszenie urażonego fana serii.
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l Autor 39 minut temu, Bzduras napisał: Jeszcze tylko co do Myszaqa - proszę przekazać panu Marcinowi, że za tekst "Harry z Silent Hill 2" ma zakaz wjazdu do Szczecina bez flaszki na przeproszenie urażonego fana serii. Matko i ja to puściłem. James już pewnie do mnie jedzie z gazrurką. Wiedziałem, że gdzieś musi być jakiś haczyk skoro Myszaq nie nawalił z terminem
Opublikowano 28 sierpnia 20195 l 2 godziny temu, Bzduras napisał: Jeszcze tylko co do Myszaqa - proszę przekazać panu Marcinowi, że za tekst "Harry z Silent Hill 2" ma zakaz wjazdu do Szczecina bez flaszki na przeproszenie urażonego fana serii. Jak rozumiem po adres należy się standardowo kierować się do Mevka?
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l 14 godzin temu, Emtebe napisał: Czy Pan szanowny redaktor @Majk w recenzji Wreckfest, który to narzeka na uszkodzenia z których nic nie wynika, aby na pewno ustawiał w opcjach przed wyścigiem - uszkodzenia na "realistyczne"? Coś mi się wydaje, że nie skoro napisał takie bzdury. Po tym Hyde Parku sprzed kilku miesięcy, w którym Majk opowiadał że jest już zmęczony grami, dziwie się ze jeszcze się nie zwolnił, widać w większości recenzji że prawie w ogóle nie ogrywa gier które recenzuje, a większość recenzji jest jego
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Kolejny dołączył do panteonu "rzetelnych recenzentów". Nie warto czytać recenzji, bo nie wiesz czy jest w nich prawda czy bujda.
Opublikowano 29 sierpnia 20195 l Recenzja NMS Beyond- dwa screenshoty. Jeden z trailera, drugi z pecetowej wersji gry.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Ja kolejny już miesiąc z rzędu (3 lub 4) muszę meilowo upominać się o pdf. Naprawdę jest taki problem z dodaniem do listy czy coś? Wysłane z mojego SM-G960F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Ja pier,dolę, jak wy w ch,uja tniecie z tym wysyłaniem cyfrowej prenumeraty. Znowu mam się o to upominać? To jest jakaś autentyczna kpina już, czy wy przez 3 miesiące automatycznych maili nie potraficie ogarnąć? Niezależnie od opcji, branie za to pieniędzy to jakieś nieporozumienie.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Błagam, zmieńcie papier na jakiś o bardziej neutralnym zapachu, bo od tego aż głowa boli
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l W dniu 28.08.2019 o 21:46, Bzduras napisał: Jeszcze tylko co do Myszaqa - proszę przekazać panu Marcinowi, że za tekst "Harry z Silent Hill 2" ma zakaz wjazdu do Szczecina bez flaszki na przeproszenie urażonego fana serii. Moze chodzilo mu o Harrego z Tybetu.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Daję zapachowi papieru oficjalny znak jakości. Mnie pasuje, taki bardzo "czasopismowy".
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l No, papier ma mocno charakterystyczny zapach i jakoś mnie osobiście nie drażni, ale rozumiem, że ktoś może być bardziej wrażliwy. Swój numer dopiero ledwo przejrzałem, ale ten Temat Numeru "Nowa Fala Corsair polskiego e-sportu Corsair" jest, ekhm, dziwny. Kto jest autorem? ;] I czy rewizja wróci?
Opublikowano 1 września 20195 l No, temat numeru to ukryta reklama - trochę słabo. Trzeba niestety przyznać, że po zmianie wydawcy pojawiło się sporo problemów. Perez umywa od wszystkiego ręce, a Pan nowy admin pojawia się raz na miesiąc i nie udziela żadnych odpowiedzi. Miejmy nadzieję, że to tylko trudne początki, bo w innym wypadku dobicie do 300 numerów może być problemem.
Opublikowano 1 września 20195 l No i ta okładka z tyłu o Blue Sunset Games i gry które mają design sprzed 20-30 lat.
Opublikowano 1 września 20195 l 1 godzinę temu, Pix napisał: Miejmy nadzieję, że to tylko trudne początki, bo w innym wypadku dobicie do 300 numerów może być problemem. Ale niby czemu problemem? Pismo jest do dostania w kiosku? Jest. Prenumerata nie dochodzi na czas? Ok, to zrezygnujesz i co, przestaniesz kupowac z tego powodu pismo? Jedynie spadek dobrego kontentu w magazynie moze spowodowac odplyw czytelnikow. Ale dopoki nowy wydawca nie wpier.dala sie Rogerowi w szpigla to wszystko bedzie ok.