20inchDT 3 361 Opublikowano 4 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Trochę już przeginają, bo teraz walczy sie np. z facetami w pampersach albi w workach na smieci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Faceci w pampersach to summony. True story. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Czy Y7 to reboot serii, boczna linia historii jak Judgement? Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Ten sam świat, ale nowy bohater (bohaterowie), ale chyba z założeniem, że będzie kontynuowana historia Ichibana. Kurde przytuliłbym Judgment 2. Pooglądałem wczoraj recki i jedno co mnie zasmuciło to to, że mówili, że historia nie jest tak angażująca/dobrze napisana jak ostatnie. System walki mimo sajbowości jest ponoć szybki, ale trochę pod koniec zamula. Za to zachwyty nad miastem i że dosyć wielkie. Tak czy siak, jak się nic nie odwali, u mnie wchodzi na premierę z XSX. Ciekawe czy w Y8 będzie też turówka. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 26 minut temu, Basior napisał: Ciekawe czy w Y8 będzie też turówka. Nie. Jakiś ważny typ od gry powiedział w wywiadzie że kolejna to będzie powrót do beatemup. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 54 minuty temu, devilbot napisał: Faceci w pampersach to summony. True story. Nie tylko, w jednym filmiku trzech pampersowiczów dostawało oklep. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Shive i Ifrita też trza było najpierw sklepać. Ci goście w pieluchach podobno byli w innych częściach ale niewiem dopiero zaczynam przygodę z serią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Godzinę temu, Paolo de Vesir napisał: Czy Y7 to reboot serii, boczna linia historii jak Judgement? Nowa seria, historia Kiryu skończyła się wraz z szóstką. A bić się da nawet mokrych gości z materacami do pływania Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 3 godziny temu, Rozi napisał: Nowa seria, historia Kiryu skończyła się wraz z szóstką. A bić się da nawet mokrych gości z materacami do pływania Dlaczego skończyła się w yakuza 6? Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 6 minut temu, lpcl napisał: Dlaczego skończyła się w yakuza 6? Bo tak postanowili twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 3 godziny temu, devilbot napisał: Shive i Ifrita też trza było najpierw sklepać. Ci goście w pieluchach podobno byli w innych częściach ale niewiem dopiero zaczynam przygodę z serią. Tak to jest grupka z nietypowym fetyszem, która przewijała się w przygodach Kiryu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 18 minut temu, lpcl napisał: Dlaczego skończyła się w yakuza 6? To ostatnia gra z Kiryu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 53 minuty temu, Rozi napisał: To ostatnia gra z Kiryu? Ok, ale dlaczego? Bo nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 5 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Bo Kiryu miał dość i chciał na emeryturę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Miał dość biegania po Kamurocho przez sześć części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lpcl Opublikowano 5 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2020 Ile on tam ma tych lat? Z 50? A wygląda na jakieś 30 więc jeszcze sobie trochę polata po kamurocho. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 6 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2020 (pipi)a już zaspojlowali.A taka bomba by była, ryj by się ucieszył Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Tak jak pisałem wcześniej, wersja digital ze sklepu MS to cross buy pomiędzy Xbox One/Series X|S i PC. Mogliby jeszcze dorzucić do tego cross save i robić tak z każdą grą w Smart Delivery 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Jak jest play anywhere, to i cross save jest. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jar3czek 432 Opublikowano 9 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Racja, w opisie gry na stronie sklepu jest labelka z Xbox Play Anywhere Wydaję mi się, że dodali ją dopiero niedawno, ostatnim razem gdy sprawdzałem nie było żadnego info na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Są już dodatki w sklepie, darmowe są cztery maszyny pachinko, w które można grać, oprócz tego za kasę dodatkowe postaci do Management Mode, dodatkowe Joby, dodatkowe stroje dla postaci i dodatkowe piosenki do karaoke - 23 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 84% na metacritic od recenzentow, fajnie. Chwala fabułę, zmodyfikowany gameplay. Podjarka serią wróciła, ale pewnie zostawię sobie na marzec, jak będzie upgrade pod PS5. Bez niego chyba też sie odpali, ale będzie identyczne jak na PS4, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Czy Yakuza 7 wraz z premierą SeX-a wjechała do Xbox Game Pass Ultimate, czy trzeba ją póki co kupować osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 XD Nie każda gra będzie na premierę w Game Passie, tak dobrze nie ma. Jeju, te nowe postacie - Masumi , Masoto , Ichibana już lubię Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 10 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2020 Super ta yakuza. Czuję powiew świeżości przez masę RPG dodatków i sam system walki. Bohater bardzo fajny. Zobaczymy co będzie dalej. Na razie duży plus za odświeżenie serii Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi