Gość Rozi Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Właśnie zawitałem do trzeciego rozdziału i z całą pewnością jest to jeden z lepszych początków w całej serii, fabularnie oczywiście. A sam Ichiban jest mistrzem <3 Pozdrawiam z Yokohamy, która jest kurde ogromna Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 10 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 10 listopada 2020 Kurde pograłbym ale tu jeszcze 3 yakuzy do skończenia Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 8 godzin temu, Pupcio napisał: Kurde pograłbym ale tu jeszcze 3 yakuzy do skończenia Graj koniecznie na nowej generacji. Yakuza 7 ładuje się jeszcze szybciej niż yakuza mi na pc. Loadingi są 1 sekundowe. I jak płynnie chodzi. Wg mnie możesz ograć w przerwie od innych yakuz. To nowa historia i zupełnie inny system walki. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Jezu ale chce to. Ale na soniaczu 5 trzeba czekać do marca Ostatnia Yakuza w jaką grałem to Judgment więc tutaj tym bardziej mam hajp, ze w końcu zmienili mechanizmy i miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 5 godzin temu, _Red_ napisał: Jezu ale chce to. Ale na soniaczu 5 trzeba czekać do marca Ostatnia Yakuza w jaką grałem to Judgment więc tutaj tym bardziej mam hajp, ze w końcu zmienili mechanizmy i miasto. Jak do marca? Przecież jest wsteczna kompatybilność odpalisz na ps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Totez wlasnie rozkminialem, strone wczesniej czy trzeba czekac na patcha z upgrejdem, czy zadziala naga wersja z PS4. Ale poczekam na 4K, do marca będę męczył Cyberpunka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 A jak ta walka chłopaki wam się podoba, grałem chwilę w demko i nie byłem szczególnie zachwycony. Najbardziej boje się że bitki z bossami stracą ostro na dynamice bo w poprzedniej części to aż chciało się napyerdalać tych chinoli (mmm kuze ale bym Cię znowu uszkodził ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Mi się podoba, póki co jest bardzo łatwo, ale jak zdarzy się silniejszy typ, to samo atakowanie nie pomoże, bo trzeba używać skilli obniżających obronę itp. To samo jak walczymy z grupką - jeśli ktoś przetnie nam drogę do zaatakowania kogoś, to sami otrzymamy obrażenia i atak się nie powiedzie. Miałem walkę z jednym bossem i było dynamicznie, Ichiban podnosił fotele, a między fazami były efektowne scenki. A same ataki to XD Nanba i gołębie póki co rządzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Wiadomo, że system walki jest kompletnie zmieniony na turowy. Czy zatem są jakieś fajne ataki nazwijmy to środowiskowe rodem ze starych odsłon, jak Kyriu po nabiciu paska i wcisnieciu trójkąta robił bolesne kuku niemiluchom w postaci np przytrzaśnięcia drzwiami auta lub megaszlag bejsbolem tudzież innym narzędziem mordu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 11 listopada 2020 Essence'y dalej zostały, kolego Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Walki są efektowne nadal. I sama turowa walka mi nie przeszkadza (a nawet przyjmuję ją z radością jako fajna zmianę) ale niestety na razie jest po prostu za prosto. No ale ja dopiero dwa chaptery liczę że wzywanie się zwiększy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 Pomysł z Sujidexem genialny, jak taki Bestiarusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 12 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 listopada 2020 No takiego barmana w Survive to się nie spodziewałem, o kurła Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 13 listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2020 jeśli ktoś przegapił Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 044 Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Aż wstyd pytać, ale co tam: Jak do wujka Kaza timinguje się te speciale do Y/trojkatem? Te kwadratowe to sie mashuje i wchodzi dmg+, ale te drugie to wciskam raz jak obrecz wpada w niebieskie i (pipi) z tego jest :| raz mi wyszło na nieświadomce, ale nie wiem jak to zrobić xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 listopada 2020 Ta obręcz musi się zrównać z przyciskiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Gierka z biznesem wciągnęła mnie bardziej niż wcześniejsze minigry w serii. Moja korpo już na 1 miejscu. Polecam zabawić się w budowanie swojego biznesu dosyć wcześnie dzięki temu i workshop już dofinansowałem w pełni (22 mln) i mam hajs na wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 330 Opublikowano 19 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 19 listopada 2020 Ta minigierka to coś w stylu tej z yakuzy 0 u kiryu? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 7 godzin temu, Pupcio napisał: Ta minigierka to coś w stylu tej z yakuzy 0 u kiryu? Z kupowaniem nieruchomości? Troszkę ale bardziej rozbudowana. Tutaj kupujesz biznesy , upgradujesz je i zatrudniasz coraz lepszych pracowników. Pracowników trzeba szkolić i mają statsy polepszające jakieś cechy biznesu. Co 4 dni masz spotkanie z akcjonariuszami. To bardzo intensywne przepytywanie w formie gry papier kamień nożyce. Trudno to opisać trzeba zagrać ale wciąga. Najlepszy przy przepytywaniu jest mechanizm "I AM sorrryyyy" masz trzy levele sorry i pomagają jak jesteś w czarnej dupie a czas leci. Przezabawne i wciągające Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Hajp ogromny na to, brzmi zaj.ebiscie. I nie ma tam już Kamuroczo, prawda? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 677 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 Czy to prawda że gra przymula opór w środkowej fazie?Nrgej tak twierdzi a uważa sie za fana serii.Czasowo jak to wypada?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 20 listopada 2020 6 godzin temu, _Red_ napisał: Hajp ogromny na to, brzmi zaj.ebiscie. I nie ma tam już Kamuroczo, prawda? xd Jest ale na razie tylko chwilę nie wiem czy później tam nie wrócimy. Większość czasu na pewno jednak inna lokacja 5 godzin temu, Schranz1985 napisał: Czy to prawda że gra przymula opór w środkowej fazie? Nrgej tak twierdzi a uważa sie za fana serii. Czasowo jak to wypada? Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Gram jednocześnie z AC valhalla i dopiero 7 chapter ale przez ok 27 h nie nudziłem się ani chwilę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 426 Opublikowano 22 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 22 listopada 2020 Robię side questy, Part Time Hero i wszystkie inne bajery i dla mnie gierka nie przynudza. Jedyne co to korzystam z taksówek więcej niż w poprzednich Yakuzach bo terenu więcej do łażenia jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Pograłbym, pograłbym, ale jakoś powiedziałem sobie ze nie zagram do póki Sega nie wyda Yakuza 3-6 na PC......no i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 24 listopada 2020 Ten Management to niezły sztos Wczoraj do 1 w nocy przy tym siedziałem, jestem na 9 miejscu, dziś się pociśnie na pierwsze, a potem nabiję kapusty, wykupię najdroższe posiadłości i będę bogaty Obecnie mam 27 milionów na czysto, pewnie dało się więcej, ale jestem lamusem, jeśli chodzi o takie ekonomiczne gierki XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi