Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 375
  • Wyświetleń 48,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• wet_willy
    wet_willy

Genialne Jacuzzi     

• Bardzo dobrze że zrobili tak odważny krok. Bez jaj, jak ktoś chce pograć w bitke yakuze to ma jakieś 300 części + spinoff judgement. Czekanko mocno. Bohater spoko bo Kiryu to lamus i pedau  #teamPanMa

Opublikowano

Co to kurwa jest?

Opublikowano

Gameplay wygląda awesome. Fajnie będzie zagrać w coś odmiennego, ale trochę mało tutaj yakuzowego klimatu.

Opublikowano

Niestety, do mnie to nie przemawia.
Chyba bym wolał same filmiki ze story na yt obejrzec :(.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Obawiam się że nie będzie tych emocji przy starciach z bossami co w poprzednich częściach przez tę walke. No zobaczymy co z tego będzie

Opublikowano

Ta koparka "rycząca" jak jakiś smok xD Kupiłbym jakby było na klocku. Dlaczego Sega zrobiła z Yakuzy exa? Sony im płaci czy jak?

Opublikowano

Pewnie nie opłaca się robić osobnej wersji dla 10 osób

Opublikowano

xd to jest tak po(pipi)ane, że chyba zaczyna mi się podobać

system walki chyba będzie bardziej klasyczny, co byłoby na plus

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ehh chuyowo się w to gra jeśli mam być szczery. Może kiedyś się ogra ale hajp spadł do zera. 

Opublikowano

Jak można traktować tą grę na poważnie jak główny protagonista ma szope Randyego na głowie :dynia: 

pewnie dadzą w plusie

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jest jednak po tym co widzę o wiele dziwniejsze i pokręcone niż sądziłem.

Ten system jobów, zdolności, summony i kostiumy - z jednej strony jak dochodzi do walki to cyk wszyscy zmieniają te stroje to jest to infantylne strasznie. Ale i fajne.

Minigierki nowe ponoć raczej meh.

Bohater nie ma porównania do Kiryu i pewnie do Taka i jest "heartwarming".

Yokohama dwa razy większa od zwyczajowych miast i jest ponoć Jest co robić. 

A Sotenbori i Kamurocho takie jak zawsze (jest biuro Taka - oj wziąłbym sequel), ale to Yokohama jest głównym daniem.

Do tego arena i jak rozumiem "dungeony".

Dla mnie ogólnie jaranko.

Btw. twórca mówił że może w następnej części będzie action rpg zamiast turowki.

Opublikowano

Zrobić lepszego bohatera od kiryu? No chyba nie ma nic prostszego na tym świecie :kaz:

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jaram się trailerem, hejtuję brak daty wydania :/ Bo "launch title" to raczej niewiele mówi. Nic to, wpadnie jako prezent pod choinkę.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

First look :yao: Tune in to other kanały, żeby obejrzeć sobie kompletny playthrough jak ktoś ma ochotę i nie boi się chińskich krzaczków

• 1 miesiąc temu...