Opublikowano 12 września 20195 l Gameplay wygląda awesome. Fajnie będzie zagrać w coś odmiennego, ale trochę mało tutaj yakuzowego klimatu.
Opublikowano 12 września 20195 l Niestety, do mnie to nie przemawia.Chyba bym wolał same filmiki ze story na yt obejrzec . Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 12 września 20195 l Obawiam się że nie będzie tych emocji przy starciach z bossami co w poprzednich częściach przez tę walke. No zobaczymy co z tego będzie
Opublikowano 12 września 20195 l Ta koparka "rycząca" jak jakiś smok xD Kupiłbym jakby było na klocku. Dlaczego Sega zrobiła z Yakuzy exa? Sony im płaci czy jak?
Opublikowano 14 września 20195 l xd to jest tak po(pipi)ane, że chyba zaczyna mi się podobać system walki chyba będzie bardziej klasyczny, co byłoby na plus
Opublikowano 13 listopada 20195 l Ehh chuyowo się w to gra jeśli mam być szczery. Może kiedyś się ogra ale hajp spadł do zera.
Opublikowano 13 listopada 20195 l Jak można traktować tą grę na poważnie jak główny protagonista ma szope Randyego na głowie pewnie dadzą w plusie
Opublikowano 24 stycznia 20205 l Jest jednak po tym co widzę o wiele dziwniejsze i pokręcone niż sądziłem. Ten system jobów, zdolności, summony i kostiumy - z jednej strony jak dochodzi do walki to cyk wszyscy zmieniają te stroje to jest to infantylne strasznie. Ale i fajne. Minigierki nowe ponoć raczej meh. Bohater nie ma porównania do Kiryu i pewnie do Taka i jest "heartwarming". Yokohama dwa razy większa od zwyczajowych miast i jest ponoć Jest co robić. A Sotenbori i Kamurocho takie jak zawsze (jest biuro Taka - oj wziąłbym sequel), ale to Yokohama jest głównym daniem. Do tego arena i jak rozumiem "dungeony". Dla mnie ogólnie jaranko. Btw. twórca mówił że może w następnej części będzie action rpg zamiast turowki.
Opublikowano 25 stycznia 20205 l Zrobić lepszego bohatera od kiryu? No chyba nie ma nic prostszego na tym świecie
Opublikowano 7 maja 20204 l Jaram się trailerem, hejtuję brak daty wydania Bo "launch title" to raczej niewiele mówi. Nic to, wpadnie jako prezent pod choinkę.
Opublikowano 9 czerwca 20204 l First look Tune in to other kanały, żeby obejrzeć sobie kompletny playthrough jak ktoś ma ochotę i nie boi się chińskich krzaczków