Figaro 8 305 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 A więc - kto z was posiada wyciskarkę, za jaką kwotę i jakie wrażenia? Wasze ulubione przepisy? Wiadomo, że wyciskarka jest kilkakrotnie lepsza od sokowirówki, ale też i droższa. Można znaleźć taką za 300 zł, jak i za 5k. Zastanawiam się nad kupnem i nie wiem czy lepszy model jest aż tak przydatny. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 Mam z lidla wolnoobrotowa za 3stowy. Uzyta ze 3 razy i wsadzona do pudla i do szafy. Jeden z gorszych zakupow, nie polecam Cytuj
Kosmos 2 750 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 (edytowane) Tak samo kupiłem jakiś tam blender, czy inny robot. Kurzy się, jak Xbox. Edytowane 3 września 2019 przez Kosmos Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 3 września 2019 Opublikowano 3 września 2019 A ja mam z Lidla i często używam, polecam. Szybkie czyszczenie a soki z tego mniam mniam. Cytuj
Wojtas1986 1 622 Opublikowano 4 września 2019 Opublikowano 4 września 2019 Tez mam bosha za 5 stówek , wolnoobrotowa ,i łatwa w czyszczeniu +pojemny dozownik . Mega zakup , soki lepsze niż w galeriach u frannkiego. 1 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 4 września 2019 Opublikowano 4 września 2019 Kupiłem rodzicom Eldom PJ400 w mediaexpert za ok 370 złotych. Jeden z lepszych zakupów małych AGD. Uwielbiam świeży sok, szczególnie z czerwonym grejpfrutem. Mógłbym pić codziennie, ale piję co drugi. POLECAM. Cytuj
Figaro 8 305 Opublikowano 4 września 2019 Autor Opublikowano 4 września 2019 18 godzin temu, Grabek napisał: Mam z lidla wolnoobrotowa za 3stowy. Uzyta ze 3 razy i wsadzona do pudla i do szafy. Jeden z gorszych zakupow, nie polecam A co Ci się nie spodobało? Cytuj
Paolo de Vesir 9 234 Opublikowano 4 września 2019 Opublikowano 4 września 2019 Mam Philips HR1889. Same wyciskarki to naprawdę fajne sprzęty, zwłaszcza jak robisz samemu soki z owoców. Problem jest jednak taki, że te bardziej pulpiaste owoce potrafią zatkać sitko, generalnie dużo babrania się jej z taką wyciskarką. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 września 2019 Opublikowano 4 września 2019 8 godzin temu, adasiulko napisał: Mógłbym pić codziennie, ale piję co drugi. POLECAM. Niesamowity facet. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 5 września 2019 Opublikowano 5 września 2019 Soczki super. Robienie soczków i sprzątanko nie super. Jeśli droższa jest łatwiejsza do mycia albo przyjmuje owoce w większych kawałkach, to myślę, że warto dołożyć, bo mniejsza szansa, że przestanie ci się chcieć te soki robić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi