poniedzialek1001 50 Opublikowano 10 stycznia 2022 Opublikowano 10 stycznia 2022 41 minut temu, Nyu napisał: DOOM 4 ma troche trofikow onlajn do platyny, ale nic zabojczego. Ze 20h grania jest na pewno potrzebne do wszystkich trofeow na 100%. Multik jest super, wiec warto, ale nie wiem, ile ludzi teraz w to gra, podejrzewam, ze niewiele. No właśnie tego się obawiam, że mało będzie graczy. Z reguły platynuję wszystkie gry, które kupuję, ponieważ chcę mieć je ukończone na 100%. Z kolei Doom nie jest dla mnie jakimś must-have'em, choć za taką cenę chętnie bym go sprawdził. Jeszcze się zastanowię, dzięki za odpowiedź. Cytuj
Nyu 773 Opublikowano 10 stycznia 2022 Opublikowano 10 stycznia 2022 Nie pozwol, by OCD zepsulo Ci tak swietna gierke platyna wykonalna na pewno, ale zestawy trofeow z dlc moga byc problematyczne. Z prawie niemozliwych platyn (w sensie 10/10 poziom trudnosci) to DOOM 2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi